• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواكده

کاربر ويژه
با اميرمحسن جان موافقم

گرماى ناهنجار در پيش داريم

پيش تر هم اعلام كردم مهر ماه كولر لازمى در پيش است

اما خوشحالم آذر :شاد2:

از شهر اصفهان پارك جنگلى ناژوان ، كوه صفه ، زاينده رود را بگيريد ميشه كوير لوت

گرمايش زمين و افزايش ساختمان هاى بلند باعث كاهش ميزان بادهاى پاييزى شده ولى امسال كلاسيك و پاييز پر باد

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
طبق پیشبینی فورکا موج دوم گرما که قراره در شمال شرق ایجاد بشه شدیدتره خدایی الان بهم بگن مشهد شد 41 بازم باور نمیکنم والا الان اول پاییزه تابستون دیگه رفت الان که تیر یا مرداد نیست اما انصافا فورکا پیشبینیاش خوبه اشتباه داره اما خوب پیشبینی میکنه.

احتمالا اواخر هفته بعد در کمینه های مناطق شمالغرب و زاگرس دمای صفر داشته باشیم ... از اواسط هفته بعد دما به طور محسوسی از سمت غرب کاهش خواهد یافت...

ناهنجاری دمایی هفته بعد....
74616849708482531863.png

آخرین ویرایش:

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
هيچ كاهش دمايى در راه نيست

گرماى بيش از نرمال در پيش داريم:سوت:

ولا چه بگم ...صحبت من فعلا برای هفته آینده است نه کل مهر ماه... از اواسط هفته بعد با ریزش هوای سرد کاهش دمای محسوسی در شمالغرب و غرب کشور خواهیم داشت و این هوای خنک تا حدی شمال و با تاخیر چند روزه شمالشرق را نیز می گیرد...
البته ناحیه شمالشرق و شرق کشور تا پایان هفته بعد در شرایط دمایی بالاتر از نرمال خواهد بود و روزهای گرمی این نواحی در هفته بعد خواهند داشت!!!

casia1.144hr.png

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
چرا این باد پاییزه که میگن اینجا نمیاد؟
در حالی که همیشه باد هست ولی حچندروزه اصلا بادی نیست...

aliwinter

Banned
عجب بارشهای شمالییه....بهه بهه باریکلا به این پتانسیل
خداحافط ای برف های امیخته خداحافط ای برف های بهم ریخته!
ash5sp2t2u1dm3tmdk4.png

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بگذریم.............

انیمیشن آنومالی دمای سطح زمین از تاریخ 3 اکتبر لغایت 6 اکتبر 2013 بر اساس آپدیت جدید نقشه های GFS امشب

temp anim.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز.

جند روزی میشه به شدت دنبال کارهای مربوط به پروپوزال و تکمیل یه مقاله هستم. به امید خدا از دوشنبه کارهام سبک تر میشه.
این عکس سه روز قبل شهر kimmirut. خیلی دوست داشتم می رفتم توی این جاده ی برفی و زیر بارش ملایم برف قدم میزدم

4idzn30z7fdurkc772uz.jpg

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
پیش بینی وضعیت جوی واپسین روزهای تابستان92

بررسی آخرین داده ها و اطلاعات دریافتی از نقشه های هواشناسی نشان دهنده حرکت موجی طی روزهای آینده در برخی مناطق از شمال غرب و استان های حاشیه دریای خزر می باشد.
لذا طی سه روز آینده با توجه به شارش و نفوذ زبانه های پر فشار به روی سواحل جنوبی خزر و شمال غرب کشور ضمن کاهش نسبی دما ، بارندگی ها نیز آغاز خواهد شد.
بارش ها تا روز یک شنبه به صورت مقطعی و پراکنده رخ می دهد اما از روز دوشنبه با نفوذ بیشتر پر فشار به شمال غرب بر شدت ریزش ها در ارتفاعات شمال غرب کشور افزوده خواهد شد.
لذا طی روز دوشنبه در برخی مناطق شمالی آذربایجان ها و استان اردبیل به دلیل تشدید بارش ها و احتمال رخداد پدیده تگرگ امکان آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها و طغیانی شدن رودخانه ها دور از انتظار نمی باشد.
پیش بین می شود در سایر مناطق کشور طی این مدت پدیده خاصی از لحاظ بارشی رخ ندهد.از لحاظ شرایط دمایی نیز در مناطقی از شمال غرب کشور و سواحل خزر اواسط هفته آتی و همزمان با آغاز بارش ها افت نسبی دما رخ می دهد.
سه شنبه هفته آینده به سبب تشدید وزش بادهای جنوبی در مناطقی از شمال غرب کشور ، امکان ایجاد خسارات به تاسیسات شهری و روستایی وجود دارد.
خلیج تا ابد فارس در سه روز آینده مواج پیش بینی می شود.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

بالاخره پس از 16 روز گلستان گردی؛نیم ساعت پیش رسیدم به بجنورد!!!:سوت:،دلم واسه لبتابم تنگ شده بود!!!:زبون:

وای دوستان جاتون خالی دیشب و امروز رفتم ارتفاعات فاضل آباد؛اینقدر هوا خنک{بهتره بگیم سرد!!!} بود که با کاپشن نمیتونستی بیرون وایستی!!!!کمینه فکرکنم بین 10-12 بود امروز صبح

شانس ما رو میبینین توروخدا!!!!دو هفته گرگان بودم دریغ از 2 میل بارش!!حالا واسه چهارشنبه 50 میل بارش پیش بینی شده!!!:تعجب2::تعجب2::ناراحت:

Wednesday25/09/201321:00–03:00
01n.67.png
24°0.9 mm
vindpil.0000.230.png
Light air, 1 m/s from southwest
03:00–09:00
09.png
25°4.6 mm
vindpil.0000.245.png
Light air, 1 m/s from west-southwest
09:00–15:00
10.png
25°23.5 mm
vindpil.0025.320.png
Light breeze, 3 m/s from northwest
15:00–21:00
10.png
23°24.1 mm
vindpil.0025.285.png
Light air, 2 m/s from west-northwes

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

بالاخره پس از 16 روز گلستان گردی؛نیم ساعت پیش رسیدم به بجنورد!!!:سوت:،دلم واسه لبتابم تنگ شده بود!!!:زبون:

وای دوستان جاتون خالی دیشب و امروز رفتم ارتفاعات فاضل آباد؛اینقدر هوا خنک{بهتره بگیم سرد!!!} بود که با کاپشن نمیتونستی بیرون وایستی!!!!کمینه فکرکنم بین 10-12 بود امروز صبح

شانس ما رو میبینین توروخدا!!!!دو هفته گرگان بودم دریغ از 2 میل بارش!!حالا واسه چهارشنبه 50 میل بارش پیش بینی شده!!!:تعجب2::تعجب2::ناراحت:

Wednesday25/09/201321:00–03:00
01n.67.png
24°0.9 mm
vindpil.0000.230.png
Light air, 1 m/s from southwest
03:00–09:00
09.png
25°4.6 mm
vindpil.0000.245.png
Light air, 1 m/s from west-southwest
09:00–15:00
10.png
25°23.5 mm
vindpil.0025.320.png
Light breeze, 3 m/s from northwest
15:00–21:00
10.png
23°24.1 mm
vindpil.0025.285.png
Light air, 2 m/s from west-northwest

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!120!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013092012!!chart.gif

خوش امدی داداش.:گل:
دلم برات تنگ شده بود حسابی.
:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خوش امدی داداش.:گل:
دلم برات تنگ شده بود حسابی.
:گل:

سلام بر داش شهاب عزیز:احترام::گل:

ارادت:aminkhan:

دلم ما هم واسه شما تنگ شده بود

در ضمن به دکتر بهزاد عزیز و اساتید گرامم امیرمحسن خان و امیرکوروش عزیز هم سلام و خسته نباشید میگم:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر داش شهاب عزیز:احترام::گل:

ارادت:aminkhan:

دلم ما هم واسه شما تنگ شده بود

در ضمن به دکتر بهزاد عزیز و اساتید گرامم امیرمحسن خان و امیرکوروش عزیز هم سلام و خسته نباشید میگم:گل:

سلام ویژه خدمت آقا محمد عزیز. :گل:
واسه چهارشنبه گرگان خوب بارشی پیش بینی شده ولی واسه ما نه. البته واسه بعضی ساعات دوشنبه شب بارش های نسبتا خوب پیش بینی شده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا