• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
sst.daily.gif

هواكده

کاربر ويژه
اين هم عكس خانم سلامى كارشناس هواشناسى شبكه خبر :خجالت2:

پیوست ها

• image.jpg
    image.jpg
    104.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2

Dr.ben

کاربر ويژه
کی میاد بریم اینجا؟! :زمستان::137:

British Antarctic Survey (BAS) is one of the world's leading environmental research centres and is responsible for the UK's national scientific activities in Antarctica. Learn more about BAS.

British Antarctic Survey

Halley Research Station

5fw0d26jucbo2e5g2hh5.jpg

76rvjqo5do6y95ph6jlh.jpg

5arxtlbicu7cxl1205.jpg

sc5n2onqkt2ev9unzhgf.jpg

اینم عکسی از وضعیت فعلی:

db1hgc41oktnd5nnvi0.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[FONT=verdana,Vazir,serif]Long-Lead Forecast Release Schedule for 2013

Fcst #Release DateInclusive SeasonsFcst Month
1/201320 Dec 2012JFM 2013 - JFM 2014Jan 2013
217 Jan 2013FMA 2013 - FMA 2014Feb 2013
321 Feb 2013MAM 2013 - MAM 2014Mar 2013
421 Mar 2013AMJ 2013 - AMJ 2014Apr 2013
518 Apr 2013MJJ 2013 - MJJ 2014May 2013
616 May 2013JJA 2013 - JJA 2014Jun 2013
720 Jun 2013JAS 2013 - JAS 2014Jul 2013
818 Jul 2013ASO 2013 - ASO 2014Aug 2013
915 Aug 2013SON 2013 - SON 2014Sep 2013
1019 Sep 2013
OND 2013 - OND 2014Oct 2013
1117 Oct 2013
NDJ 2013 - NDJ 2014Nov 2013
1221 Nov 2013DJF 2013 - DJF 2014Dec 2013
1/201419 Dec 2013JFM 2014 - JFM 2015Jan 2014

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[FONT=verdana,Vazir,serif]Forecasts are released on the third Thursday of the month, which varies from as early as the 15th to as late as the 21st, depending on the calendar. While the forecast is generally released and available on the WWW around 8:30 AM Eastern Time on a scheduled release date, users are reminded that the Internet is not recommeded for time-critical applications as it is not maintained by the National Weather Service as an operationally dependable distribution venue.
[FONT=verdana,Vazir,serif]The schedule for 2014 will be released on or about Dec 1, 2013.

aliwinter

Banned

کهکشانی که تاریک‌ترین جای دنیاست؟

کهکشان‌ها عموما به جواهرات درخشانی در پهنه آسمان تشبیه می‌شوند که از میلیاردها ستاره پرنور و سحابی سوزان تشکیل شده‌اند. اما این مطلب در خصوص همسایه غیرمترقبه کهکشان راه‌شیری، کهکشان Segue 1 صدق نمی‌کند.

به گزارش سرویس علمی جام، کهکشان Segue 1 با تنها 75هزار سال نوری فاصله از زمین، یکی از همسایگان نزدیک کهکشان راه شیری به شمار می‌رود. با این وجود، این کهکشان تا سال 2006 ناشناخته مانده بود، زیرا تابش نور کلی این کهکشان تنها 300 برابر خورشید است!

کهکشان Segue 1 یک مورد عجیب به شمار می‌رود. ستارگان اندک این کهکشان با سرعت زیادی در حال گردش هستند که نشان دهنده نیروی جاذبه بالای این کهکشان است. به نظر می‌رسد که کهکشان Segue 1 حداقل از یک میلیون توده جرمی ستاره‌ای تشکیل شده باشد. با این وجود، بخش اندکی از جرم این کهکشان به ستارگان و گازهای مرئی تعلق دارد که نشان می‌دهد تقریبا تمام این کهکشان از ماده تاریک تشکیل شده است.
مطالعه کهکشان‌های کوتوله‌ای مانند Segue 1 می‌تواند به افزایش اطلاعات اخترشناسان در خصوص ماده تاریک کمک کند. برای مثال، اگر هسته این کهکشان‌ها نسبت به پیش‌بینی مدل‌های استاندارد در خصوص رفتار ماده تاریک سرد چگالی کمتری داشته باشد؛ نشان می‌دهد که هسته آنها باید از ماده گرم تشکیل شده باشد، یا تمایل به خود انهدامی داشته باشد، و یا از ذرات فوق سبک تشکیل شده باشد.

خبر خوشحال‌کننده‌تر از یافتن چنین کهکشان‌هایی برای اخترشناسان، یافتن یک «ستاره تاریک» است؛ حباب گازی بزرگ و سردی که با واپاشی ماده تاریک به تدریج از درون گرم می‌شود. اخترشناسان تصور می‌کنند که چنین ستارگانی در نخستین روزهای عالم وجود داشته‌اند و ممکن است هنوز چند عدد از آنها باقی مانده باشد، هر چند هنوز هیچ نمونه‌ای از این ستارگان شناسایی نشده است.
هم‌زمان دانشمندان مرکز تحقیقاتی سرن تلاش می‌کنند تا با استفاده از برخورد دهنده بزرگ هادرونی، ذرات ماده تاریک را شکار کنند. شاید داغ‌ترین جای روی زمین بتواند به زودی تاریک‌ترین جای فضا را آشکار کند.

havashenas

کاربر ويژه
روز چهارشنبه اوج گرما در شمال شرق هستش بطوری که برخی سایت ها دمای 40 و 41 رو برای مشهد پیشبینی کردند ولی انشالله روز پنجشنبه کاهش دمای بسیار شدید بین 10 تا 14 درجه رو در شمال شرق داریم که بسیار جالب و خوشحال کنندست:
نمودار روز چهارشنبه رو دقت کنید که چه سقوطی بعد از روز چهارشنبه میکنه::تعجب2:

meteogram.php

havashenas

کاربر ويژه
بامداد پنجشنبه امکان اینکه شهر های سردسیر شمال غرب و غرب و دامنه های زاگرس دمای صفر درجه رو ثبت کنند وجود داره.

هواكده

کاربر ويژه
دوستان من اميركوروش براى هميشه هوا و هواشناسى و هواكده را گذاشتم كنار ، ميخواد زمستون برف بياد ميخواد نياد برام مهم نيست ديگه
زندگى ارزشش بيشتر از هواست ، ديگه ميخوام برم دنبال زندگيم ( كار و درس و ازدواج و خود سازى )

از اين كه در حدود دو سالى را در خدمت شما ياران گل بودم خيلى خوشحالم و چيزهاى زيادى ازتون ياد گرفتم ولى حالا هرچند كمى دير فهميدم اين هواشناسى واسه ما نون و آب و زندگى نميشه

حالا بر فرض كه مثلا زمستون پر برف باشه ، خب باشه من چيكار كنم خدا رو شكر

زمستون مياد معلوم ميشه كه برف مياد يا نه ، حالا من بشينم هر روز هى موقعيت شاخص ها را بررسى كنم كه چى ؟ اخر اگه قرار باشه پربرف باشه پربرف ميشه اگر هم قرار باشه كم برف باشه كم برف ميشه

درضمن من كه رشته ام جغرافيا يا هواشناسى كه نبوده از رو علاقه و مطالعه چهارتا سايت چهار تا مطلب و پيش بينى ميزارم به نظر من بهترين منبع براى دريافت پيش بينى فصلى همون هواشناسى ايران ، يه موقع طرف كشاورزه براش مهمه بدونه قراره پاييز چگونه باشه برا من چه فرقى ميكنه هر موقع اون فصل شروع شد مى دريابيمش

خوشحال شدم دوستدار همه شما اميركوروش

havashenas

کاربر ويژه
دوستان من اميركوروش براى هميشه هوا و هواشناسى و هواكده را گذاشتم كنار ، ميخواد زمستون برف بياد ميخواد نياد برام مهم نيست ديگه
زندگى ارزشش بيشتر از هواست ، ديگه ميخوام برم دنبال زندگيم ( كار و درس و ازدواج و خود سازى )

از اين كه در حدود دو سالى را در خدمت شما ياران گل بودم خيلى خوشحالم و چيزهاى زيادى ازتون ياد گرفتم ولى حالا هرچند كمى دير فهميدم اين هواشناسى واسه ما نون و آب و زندگى نميشه

حالا بر فرض كه مثلا زمستون پر برف باشه ، خب باشه من چيكار كنم خدا رو شكر

زمستون مياد معلوم ميشه كه برف مياد يا نه ، حالا من بشينم هر روز هى موقعيت شاخص ها را بررسى كنم كه چى ؟ اخر اگه قرار باشه پربرف باشه پربرف ميشه اگر هم قرار باشه كم برف باشه كم برف ميشه

درضمن من كه رشته ام جغرافيا يا هواشناسى كه نبوده از رو علاقه و مطالعه چهارتا سايت چهار تا مطلب و پيش بينى ميزارم به نظر من بهترين منبع براى دريافت پيش بينى فصلى همون هواشناسى ايران ، يه موقع طرف كشاورزه براش مهمه بدونه قراره پاييز چگونه باشه برا من چه فرقى ميكنه هر موقع اون فصل شروع شد مى دريابيمش

خوشحال شدم دوستدار همه شما اميركوروش

مامان و بابای منم همیشه بهم میگن نکن این کارارو برات نون و آب نمیشه که اما کو گوش شنوا چند بار خواستم نسبت به آب و هوا بی تفاوت باشم اما نشد که نشد بعدشم رشته منم که هواشناسی نیست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا