دوستان من اميركوروش براى هميشه هوا و هواشناسى و هواكده را گذاشتم كنار ، ميخواد زمستون برف بياد ميخواد نياد برام مهم نيست ديگه
زندگى ارزشش بيشتر از هواست ، ديگه ميخوام برم دنبال زندگيم ( كار و درس و ازدواج و خود سازى )
از اين كه در حدود دو سالى را در خدمت شما ياران گل بودم خيلى خوشحالم و چيزهاى زيادى ازتون ياد گرفتم ولى حالا هرچند كمى دير فهميدم اين هواشناسى واسه ما نون و آب و زندگى نميشه
حالا بر فرض كه مثلا زمستون پر برف باشه ، خب باشه من چيكار كنم خدا رو شكر
زمستون مياد معلوم ميشه كه برف مياد يا نه ، حالا من بشينم هر روز هى موقعيت شاخص ها را بررسى كنم كه چى ؟ اخر اگه قرار باشه پربرف باشه پربرف ميشه اگر هم قرار باشه كم برف باشه كم برف ميشه
درضمن من كه رشته ام جغرافيا يا هواشناسى كه نبوده از رو علاقه و مطالعه چهارتا سايت چهار تا مطلب و پيش بينى ميزارم به نظر من بهترين منبع براى دريافت پيش بينى فصلى همون هواشناسى ايران ، يه موقع طرف كشاورزه براش مهمه بدونه قراره پاييز چگونه باشه برا من چه فرقى ميكنه هر موقع اون فصل شروع شد مى دريابيمش
خوشحال شدم دوستدار همه شما اميركوروش
ولی خداوکیلی باوجود اینکه رشته شما جغرافیا نیست واقلیم شناسی نخوندی ولی مثل آدم بسیار باتجربه وکسی که سالهاست تو این بخش کار کرده حرف میزدی ومطلب میگذاشتی
من که تعجب کردم,موفق پایدار باشی.:گل::گل: