• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
دوستان من اميركوروش براى هميشه هوا و هواشناسى و هواكده را گذاشتم كنار ، ميخواد زمستون برف بياد ميخواد نياد برام مهم نيست ديگه
زندگى ارزشش بيشتر از هواست ، ديگه ميخوام برم دنبال زندگيم ( كار و درس و ازدواج و خود سازى )

از اين كه در حدود دو سالى را در خدمت شما ياران گل بودم خيلى خوشحالم و چيزهاى زيادى ازتون ياد گرفتم ولى حالا هرچند كمى دير فهميدم اين هواشناسى واسه ما نون و آب و زندگى نميشه

حالا بر فرض كه مثلا زمستون پر برف باشه ، خب باشه من چيكار كنم خدا رو شكر

زمستون مياد معلوم ميشه كه برف مياد يا نه ، حالا من بشينم هر روز هى موقعيت شاخص ها را بررسى كنم كه چى ؟ اخر اگه قرار باشه پربرف باشه پربرف ميشه اگر هم قرار باشه كم برف باشه كم برف ميشه

درضمن من كه رشته ام جغرافيا يا هواشناسى كه نبوده از رو علاقه و مطالعه چهارتا سايت چهار تا مطلب و پيش بينى ميزارم به نظر من بهترين منبع براى دريافت پيش بينى فصلى همون هواشناسى ايران ، يه موقع طرف كشاورزه براش مهمه بدونه قراره پاييز چگونه باشه برا من چه فرقى ميكنه هر موقع اون فصل شروع شد مى دريابيمش

خوشحال شدم دوستدار همه شما اميركوروش

ولی خداوکیلی باوجود اینکه رشته شما جغرافیا نیست واقلیم شناسی نخوندی ولی مثل آدم بسیار باتجربه وکسی که سالهاست تو این بخش کار کرده حرف میزدی ومطلب میگذاشتی
من که تعجب کردم,موفق پایدار باشی.:گل::گل:

havashenas

کاربر ويژه
پوشش فعلی ابر منطقه:

afghan_sat_720_usen.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
کارشناس ارشد هواشناسی در گفت‌وگو با فارس خبر داد

تداوم بارش‌ها در نوار شمالی کشور/ احتمال بارندگی در ارتفاعات پایتخت
کارشناس ارشد هواشناسی با اشاره به تداوم بارندگی‌ها در نوار شمالی کشور گفت: بارش باران در ارتفاعات پایتخت طی روز جاری دور از انتظار نیست.

13920230000469_PhotoA.jpg

محمد اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس با اشاره به ورود سامانه بارشی طی رو گذشته از شمال غرب به کشور، اظهار داشت: بر همین اساس طی روزهای آینده شاهد ناپایداری‌های جوی در نوار شمالی کشور خواهیم بود، به‌طوری‌که طی روزهای آینده آسمان استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان و مازندارن بارانی خواهد بود.
این کارشناس هواشناسی افزود: بر همین اساس بارش باران طی روز جاری در ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، سمنان و همچنین تهران دور از انتظار نیست.
وی یادآور شد: طی روزهای آینده بدون شک مسافران استان‌های شمالی کشور با بارندگی روبرو می‌شوند.
اصغری در ادامه درباره تغییرات دما ابراز داشت: طی روزهای آینده دمای هوا در سواحل شمالی کشور دو تا سه درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد.
وی با اعلام اینکه تغییرات دما در تهران تا اواسط هفته جاری قابل ملاحظه نیست، گفت: بیشینه و کمینه دمای هوای تهران به ترتیب برابر 34 و 21 درجه سانتی‌گراد است.
این کارشناس هواشناسی با اشاره به وزش باد در اکثر مناطق کشور، اظهار داشت: با تغییرات فصل، وزش باد در اکثر مناطق کشور آغاز می‌شود.
اصغری خاطرنشان کرد: بارندگی‌ها در آذر ماه در سطح کشور به صورت گسترده و قابل توجه مشاهد خواهد شد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

من آخر هفته شمال بودم، جای همگی خالی با دمای بالای 30 درجه و رطوبت بالای 70%!
نکته جالب بارش نسبتا سنگین باران در جاده فشم به شمشک بود که برای دقایقی باعث طراوت هوا شد گرچه ماشین رو تبدیل به گلوله گلی کرد!:خنده2:

خلاصه در شمال بارون ندیدیم اما البرز مرکزی بارش باران داره و نکته جالبتر این که ابرها دقیقا از روی شمال تهران تشکیل میشن به سمت مناطق البرز مرکزی و شمالی.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جالبه که بارش ها در وسط صحرای آفریقا شروع شدن اما منطقه ما هنوز درگیر پرفشار جنب حاره ای هست!

EP-IEE

کاربر ويژه
دوستان من اميركوروش براى هميشه هوا و هواشناسى و هواكده را گذاشتم كنار ، ميخواد زمستون برف بياد ميخواد نياد برام مهم نيست ديگه
زندگى ارزشش بيشتر از هواست ، ديگه ميخوام برم دنبال زندگيم ( كار و درس و ازدواج و خود سازى )

از اين كه در حدود دو سالى را در خدمت شما ياران گل بودم خيلى خوشحالم و چيزهاى زيادى ازتون ياد گرفتم ولى حالا هرچند كمى دير فهميدم اين هواشناسى واسه ما نون و آب و زندگى نميشه

زمستون مياد معلوم ميشه كه برف مياد يا نه ، حالا من بشينم هر روز هى موقعيت شاخص ها را بررسى كنم كه چى ؟ اخر اگه قرار باشه پربرف باشه پربرف ميشه اگر هم قرار باشه كم برف باشه كم برف ميشه

درضمن من كه رشته ام جغرافيا يا هواشناسى كه نبوده از رو علاقه و مطالعه چهارتا سايت چهار تا مطلب و پيش بينى ميزارم به نظر من بهترين منبع براى دريافت پيش بينى فصلى همون هواشناسى ايران ، يه موقع طرف كشاورزه براش مهمه بدونه قراره پاييز چگونه باشه برا من چه فرقى ميكنه هر موقع اون فصل شروع شد مى دريابيمش

راست میگی نون و آب نمیشه.. امروز بابام دعوام کرده میگه بچسب به درست و هواشناسیو ول من اما بخدا نمیتونم دل بکنم از هواشناسی :گل:

سیبری

کاربر ويژه

مگه انسان فقط برای نون و آب زندگی میکنه؟
آیا هنرمند برای نون و آب هنر خلق میکنه ؟
آیا دانشمند برای نون و آب دانش تولید میکنه؟
آیا تئوریسین برای نون و آب تئوری میده؟
بله مسلما انگیزه های مادی هم دخیل هستن ولی مطمئنا نیرو محرکه اصلی مادیات نیست

سیبری

کاربر ويژه
نیروی محرکه واقعی یک انسان عشق و تعلقات خاطر اون هست

مسلما یکی از پاکترین و باارزشترین عشقهای عالم عشق به طبیعت ود ر مقیاس کوچکتر عشق به آب و هواست

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
دوستان هرچیزی به حدش و در حدی که آسیب به سایر موارد زندگی نزنه خوب هست.
درس، کار، تفریح، اینترنت و ... از حد که گذشتند مطمئناً ضرر هستند، آسیب خواهند رسوند.
---
خدمت رسیدم عرض کنم که این روزها هوا خیلی گرم تر نسبت به هفته ی گذشته شده، هرچند که دیروز نم نم بارون رو حس کردم. :شاد:
موفق باشید

aliwinter

Banned
سلام
دوستان هرچیزی به حدش و در حدی که آسیب به سایر موارد زندگی نزنه خوب هست.
درس، کار، تفریح، اینترنت و ... از حد که گذشتند مطمئناً ضرر هستند، آسیب خواهند رسوند.
---
خدمت رسیدم عرض کنم که این روزها هوا خیلی گرم تر نسبت به هفته ی گذشته شده، هرچند که دیروز نم نم بارون رو حس کردم. :شاد:
موفق باشید

انشالله با رسیدن هوای سرد عزیز از اواخر همین هفته همهی مشکلات حل میشه.:ایول:

aliwinter

Banned
سایت سازمان هواشناسی کشور هروز جدید تر وناپایدارتر از دیروز :خجالت2::سوت:

آخرین ویرایش:

havashenas

کاربر ويژه
آنومالی دمای هوای کشور در هفته گذشته از دیدگاه مرکز هواشناسی noaa:

wctan13.gif

آخرین ویرایش:

havashenas