• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
prec9.png

temp9.png

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن عزیز و دوست داشتنی و امیر از تهرانپارس عزیز

میشه از هر دوی شما خواهش کنم از همدیگه عذرخواهی کنید حتی اگر تقصیر هیچکدومتون هم نیست . خواهش میکنم . من وقتی میبینم پستای هم و اصلا لایک نمیکنید و کاری به هم ندارید واقعیتش ناراحت میشم .

ممنون:گل:

هواشناس

کاربر ويژه
امیرمحسن جان

یه دو سطری برام نمیخوای از وضعیت تبریز از سیستم پیش رو بنویسی؟؟ که میخواد چند سانت برف بباره احتمالا؟ یا مثلا دما میتونه چند بشه؟؟ از زبون تو شنیدن مزه ای دیگر داره :گل:

طبق نقشه زیر در هفته پیشرو بارش بالای 25 میلی متر را در شمالغرب و ارتفاعات زاگرس و البرز و سواحل و جنوب و شمالشرق کشور خواهیم داشت....:توافق:

ensm_africa_prob_precip_wk1_25mm.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز و دوست داشتنی و امیر از تهرانپارس عزیز

میشه از هر دوی شما خواهش کنم از همدیگه عذرخواهی کنید حتی اگر تقصیر هیچکدومتون هم نیست . خواهش میکنم . من وقتی میبینم پستای هم و اصلا لایک نمیکنید و کاری به هم ندارید واقعیتش ناراحت میشم .

ممنون:گل:

چشب !
:دوست::توافق::گل:

محمد جان خواهش میکنم:گل:

من فقط میخوام بدونم که آقای امیر از تهران پارس چه دلخوری از بنده دارن؟

یعنی من واقعا اینقدر آدم بدی هستم که ناراحتی ایشون از من باعث شده که ایشون تارهای صوتیشون دچار مشکله!!!!!

چون واقعا هرچی فکر میکنم بخدا چیزی یادم نمیاد که خدایی نکرده چیزی گفته باشم که باعث ناراحتی ایشون شده باشه!!

حالا اگه ایشون خودش توضیح بده که خیلی خوب میشه:گل:

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان وقت بخیر:گل:
دمای فعلی7+
دیشب فورکا برفمونو نابود کرد تا ببینیم تو آپ بعدی چی میشه:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن جان

یه دو سطری برام نمیخوای از وضعیت تبریز از سیستم پیش رو بنویسی؟؟ که میخواد چند سانت برف بباره احتمالا؟ یا مثلا دما میتونه چند بشه؟؟ از زبون تو شنیدن مزه ای دیگر داره :گل:

درود علی عزیز:گل:

چرا اتفاقا خیلی دوست دارم که در مورد وضعیت اونجا اظهار نظر کنم ولی راستش زیاد به اقلیم اونجا آشنا نیستم .

ترجیحا بذار آپدیت جدید نقشه ها صادر بشه تا بتونم با دقت بیشتری شرایط بارش در آذربایجان و تبریز رو تحلیل کنم.:گل:

کدخدا

کاربر ويژه
دوستان شرمندم نمیتونم پست های قشنگتون لایک کنم از وقتی صفحه فروم اتوماتیک وار رفرش میکنه یه مقدار کنترل کردن از دستم خارج میکنه:گل:

همه پست ها قشنگه و لایک داره :شاد2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حتی یادم میاد یک روز ایشون به کل بچه های خراسان توهین کردند و در پ رش ی ن تو ل ز گفتند که ای کاش وان ترکیه رو میدادن به ایران و خراسان رو میدادند به افغانستان و من باز هم اینو تحمل کردم و از بچه مشهد خواستم که صبر و تحمل داشته باشند و اون بحث رو ادامه ندن و خودم شخصا در یک اقدام قانونی فقط پست ایشون رو به ادمین ریپورت کردم!

بعد ایشون اونجا در پیام خصوصی بنده رو تهدید کردند!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا