نه هادی فعلا که متاسفانه همه مدلها تضعیف بارش رو نشون میدن!!!!
واقعن بارش ها تو مدل هاي مختلف كاهش بارش ها را داره نشون ميده ولي ادبيات TV خيلي باحاله اگه الان بود ميگفت اقدام بر ضد امنيت ملي كرده نروژ ولي خدا را شكر از نروژ سرش نميشه
نه هادی فعلا که متاسفانه همه مدلها تضعیف بارش رو نشون میدن!!!!
بارش 24 ساعت گذشته:دهاقان:8.6میلیمتر باران و4.6 سانتیمتر برف.سمیرم1.4 میلیمتر باران و1سانتی متر برف.شهرضا5.7 میلیمتر باران.فریدونشهر3میلیمتر باران و8سانیمتر برف. این امار مربوط به شهرستانهای استان اصفهان میباشد.
می بینیم که نا امیدی تو چشم همه دوستان عزیز داره موج میزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه امیرخان من هم خیلی امیدوارم به خوب شدن نقشه ها
می بینیم که نا امیدی تو چشم همه دوستان عزیز داره موج میزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درود بر احسان عزیز
خدا رو شکر که اولین بارقه انرزی مثبت تو فورم جرقه زد:گل:
من هم با شما 100 درصد موافقم:گل:
درود بر احسان عزیز
خدا رو شکر که اولین بارقه انرزی مثبت تو فورم جرقه زد:گل:
من هم با شما 100 درصد موافقم:گل:
سلام . امیر محسن نا امیدی خیلی وقته تو چشم ما تهرانی ها موج میزنه ولی حالا که بارشای شما هم ضعیف شده و شما هم الان ناراحتید شرایط ما رو فکر میکنم درک میکنید .
میبینی امیر محسن چقدر اعصاب خورد کنه وقتی هر سیستمی میاد روی تهران اخرشم تضعیف میشه و هیچی نمیاد ؟ الان دوباره نروژ بارش پنجشنبه و ضعیف کرده 3 تا 7میلیمتر . خب این انصاف هست ؟ ما این همه وقتمون و میزاریم میایم تا بلکه برف خوبی بیاد که اونم که این زمستون تعطیل هست
حالا پس ببین ما که 20 روزه وضعیتمون اینه چه میکشیم .