• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظرم این مشکل همین امروز باید واسه همیشه حل بشه و کلا تکلیف ماجرای بهار 91 برای روشن شدن اذهان عمومی شفاف سازی بشه!

و ایشون بگه اون موقع چه اتفاقی رخ داده!

mohamad$

کاربر ويژه
امر تهرانپارس عزیز میشه یه بار قشنگ بنویسی اردیبهشت چی بوده مشکل ؟ اخه من احساس میکنم شما هنوز ناراحتی .

ببین این که اردیبهشت مشهد پر بارش شده بود و مشهدی ها خوشحالی میکردن ولی تهران خشک شده بود و همه ناراحت بودن اصلا دو تا چیز جدا از هم هستن

الان فرضا تهران برف سنگین بیاد ولی مشهد یا جای دیگه نیاد تهرانی ها میگن ای بابا ما ناراحتیم از این که تهران برف اومده و باید با هر جایی که برف نیومده همدردی کنیم تا خدایی نکرده فکر نکنند ما داریم فخر میفروشیم و اصلا نباید خوشحالی کنیم ؟ اینطوریه واقعا ؟

خب در درجه اول هر کسی شهرش که برف و بارون بیاد خوشحال میشه و نمیتونه این و پنهان کنه . ولی ناراحت بودن از بابت عدم بارش شهرای دیگه مسئله دیگه ای هست و هیچ کس از خشکسالی جای دیگه ای در کشورش خوشحال نمیشه مگر این که مشکل داشته باشه خدایی نکرده

گستره ی هوای سرد در روز جمعه:

bad22.png

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن من هم یادم میاد که امیر تهرانپارس اون حرفا رو زدن ولی اینا فکر میکنم همش بهانه بوده و دلیل ناراحتیش از شما چیز دیگه ای هست که من شخصا دقیق نمیدونم چیه .

حالا خواهش میکنم ازش که بیاد و توضیح بده . اخه مگه این چه مسئله مهمیه و چه ناراحتی مهمیه که باید تا سال ها ادامه پیدا کنه ؟ قتل و غارت که نبوده .

اصلا شایسته نیست به خاطر هیچ و پوچ مدت های مدید کدورت وجود داشته باشه

amir tehranpars

کاربر ويژه
قرار شد تموم شه !
بنده هم از همه دوستان خراسانی عذر خواهی کردم و حالا هم عذر میخام !
ایشون هم یکطرفانه به موضوع خراسان میپرداختن و یه حرفی زدن که تا عمر دارم فراموش نمیکنم !
حتی به مهرداد هم نگفتم تا جو دچار تشنج نشه!
خواستم همون بهار باهاشون تلفنی حرف بزنم و مشکل و حل کنم ولی نشد !
بازم میگم من کوچیکم حالیم نیست !
کوچیک تک تکتون هستم !:دوست::گل:

mohamad$

کاربر ويژه
نه محمد جان از بجنورد من و امیر محسن میخوایم این مشکل حل بشه . فایده نداره اینطوری . الان دو روز دیگه مجدد بین امیر تهرانپارس و امیر محسن بحث پیش میاد . مهرداد هم خیلی دوست داشت این قضیه کامل روشن بشه

mohamad$

کاربر ويژه
قرار شد تموم شه !
ایشون هم یکطرفانه به موضوع خراسان میپرداختن و یه حرفی زدن که تا عمر دارم فراموش نمیکنم !

امیر جان خب میخوای بدونی که چرا به مسئله خراسان میپرداختن فقط ؟

چون تهران و احتمالا غرب هیچ خبری نبود و هیچ چیز خاصی نداشت که بخوان بهش بردازن . وقتی جایی بارش نیست چه چیزی و باید تحلیل کرد . حق باید بدی به امیر محسن .

من بار ها دیدم وقتی مشهد بارشی نداشته ، امیر محسن تحلیل همه ایران و انجام داده و از بابت برف و باران جاهای دیگه ابراز خوشحالی کرده .

-------------

در نهایت ممنون از توجهت و اینکه عذرخواهی کردی . امیدوارم مشکلی در ادامه نباشه . امیر محسن حالا که امیر تهرانپارس عذرخواهی کرد شما هم دیگه به نظرم بیخیال شو .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قرار شد تموم شه !

امیر عزیز

اون جمله ای که من گفتم رو خواهش دارم که همینجا بگو تا من بدونم چی گفتم و واقعا اگه حرف نامربوطی زده باشم حتما عذرخواهی میکنم چون آدم با عذرخواهی کوچیک نمیشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوست گلم چرا اینطوری میکنی؟ خوشت میاد اینجا باز از هم بپاشه؟ ای بابا انگار میدان جنگ ایران با قوای روس هست!!

علی عزیز

جریان مشکلی که در پرشین ت و ل ز بوجود اومد ربطی به امیر عزیز از تهران پارس نداشت خدا رو شکر

Dr alif

کاربر ويژه
ببخشيد چطور كردم مگه؟!
چون ميدونستم جو متشنجه چيزي نگفتم اگه نه اون افغانستانه خيلي منو جزوند

amir tehranpars

کاربر ويژه

امیر عزیز

اون جمله ای که من گفتم رو خواهش دارم که همینجا بگو تا من بدونم چی گفتم و واقعا اگه حرف نامربوطی زده باشم حتما عذرخواهی میکنم چون آدم با عذرخواهی کوچیک نمیشه

چشب استاد !
من باز هم ازتون عذر میخام !
کوچیکتم !
:گل::دوست:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببخشيد چطور كردم مگه؟!
چون ميدونستم جو متشنجه چيزي نگفتم اگه نه اون افغانستانه خيلي منو جزوند

دکتر عزیز

خیلی ممنون . یک خواهش دارم که بذارید من خودم این مشکل رو حل کنم و بعد هم ایشون برای اون موضوع عذرخواهی کردند اینجا که همین کفایت میکنه

mohamad$

کاربر ويژه
به نظر من هم امیر محسن و امیر تهرانپارس اگر بتونن تو چت روم یا تلفنی یا هر جور دیگه با هم یه مقدار صحبت کنند خیلی خوب میشه که حداقل دیگه این مسئله هیچوقت ادامه پیدا کنه:گل::دوست:

کدخدا

کاربر ويژه
به نظر من هم امیر محسن و امیر تهرانپارس اگر بتونن تو چت روم یا تلفنی یا هر جور دیگه با هم یه مقدار صحبت کنند خیلی خوب میشه که حداقل دیگه این مسئله هیچوقت ادامه پیدا کنه:گل::دوست:

اره خدای حیفه دو روز زندگی بخواد با کدورت و ناراحتی بگذره :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
چشب استاد !
کوچیکتم !

خیلی ممنون . حالا درست شد امیر جان

امیر جان هیچوقت عذرخواهی شان کسی و پایین نمیاره . من خودم بار ها شده از دوستان این فروم عذرخواهی کردم و باز هم اگر مشکلی باشه عذرخواهی میکنم .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چشب استاد !
کوچیکتم !

خواهش میکنم امیر عزیز

ولی شما چیزی نگفتید!

راستش من چیزی رو بیاد نمیارم ولی اگه موضوعی هم بوده باشه مسلم بدونید که عمدی در کار نبوده .بهرحال اگه من هم چیزی گفتم که موجبات رنجش خاطر شما رو فراهم کرده ، عذرخواهم:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا