• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضع هوای فعلی مشهد

آخرین بروزرسانی:ساعت ١٨:٢٠:٠٠

سرعت باد: ۶ متر بر ثانیه

رطوبت نسبی: ۴٠ درصد

دید افقی: بیش از ١٠ کیلومتر

بارندگی٢۴ ساعت گذشته: - میلیمتر

بیشینه دما در ٢۴ ساعت گذشته:
- درجه سانتی گراد

کمینه دما در ٢۴ ساعت گذشته:
- درجه سانتی گراد​

1.png

٢٠

درجه سانتی گراد

ج

aliwinter

Banned
نقشه ها رو داشتم میدیدم نمیه دوم پاییز برای اینجا بارشها کم میشه ودما هم نرمال خواهد شد انشالله.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان، اومدم این رو بگذارم و برم، تصویر امروز از دامنه های ابری دماوند گرفته تا ابرهای روی دریای مازندران که مثل سیل، پشت سر هم به ساحل میرسند و باران میبارد و میبار:

wcy5r32ybfvht3o05j69.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دلم نیومد اینها رو نگذارم، گسترش سیستم شمالی تا دروازه های شمالی ایران، رطوبت داره به خراسان شمالی هم میرسه:

b3fowjoq7p0d6x5ust9.jpg

جنب حاره ای در شرق ایران قرار گرفته، با عبور این سیستم به محل خودش روی شبه جزیره عربستان باز خواهد گشت:

hyt5nvcdipjuhl3i0vey.jpg

هاریکن دریایی، پیش به سوی شانگهای! اون منطقه ای که با خط قرمز مشخص کردم بلافاصله بعد از این طوفان با طوفان حاره ای دیگه ای دست و پنجه نرم خواهند کرد!

yun47trz44e2tf4k51ex.jpg

من عاشق هاریکن های دریایی هستم، مخصوصا بخش مرکزی یا همون چشم طوفان.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به نظر میاد اقیانوس هند تازه داره از خواب بیدار میشه! هاریکن دریایی در سواحل شمال شرقی هند!

casia3.144hr.png

محمد بجنورد

کاربر ويژه
تشکر محمد عزیز.
امیدوارم به زودی نوبت برسه به شمال شرق و سایر مناطق کشور عزیزمون :گل:

ارادت داریم دکترجان...:احترام:

انشاالله،بنظر من شانس اینو دارید که 200تایی بشین آ!!!!چون شدت و وزن بارش های این سیستم؛فردا و پس فردا خواهد بود!!!به امید گذاشتن پست:رشت 200تایی شد!!!توسط شما:گل::احترام:،انشاالله...:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
ريزش اولين برف پاييز امسال از شامگاه پانزدهمين روز مهر ماه در بلندي ها و دامنه هاي كوه هاي استان اردبيل آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار ايرنا ؛ زمين روستاهاي واقع در دامنه هاي كوه ۴۸۱۱ متري سبلان و نيز بلندي هاي كوه هاي باغرو ؛ صلوات و خروسلو براثر ريزش برف سفيدپوش شده است.

شاهدان عيني از تبديل بارش باران به برف از حدود يك ساعت قبل در بعضي از جاده هاي كوهستاني و گردنه هاي سخت گذر استان اردبيل به خصوص گردنه الماس درمسير خلخال به اسالم ؛ لنگان در مسير اردبيل به گرمي مغان ؛ صايين در مسير نير به سراب و نيز درقسمت هايي ازمقاطع كوهستاني راه هاي اردبيل به سرچم ؛ خلخال به پونل واكثر راه هاي فرعي وروستايي واقع در نقاط كوهستاني اين استان حكايت مي نمايند.

البته تا اين زمان به لحاظ گرماي نسبي ذخيره شده از قبل در زمين هاي منطقه ؛ هنوز برفي دراين جاده ها وحاشيه هاي آن بر زمين ننشسته و مشكل خاصي در تردد خودروها به وجود نيامده است.

مركز كنترل راه هاي اداره كل راه و شهرسازي استان اردبيل از رانندگان خواست كه باتوجه به روند تشديد سرماي هوا در منطقه و نيز قرار گرفتن در ساعات شب و احتمال سفيدپوش شدن محورهاي مواصلاتي كوهستاني اين استان هنگام مسافرت بطور حتم زنجير چرخ و لباس زمستاني همراه داشته باشند.

درشهر اردبيل پس از استقرار حدود ۴۰ ساعت آسمان ابري و هواي سرد ؛ ريزش باران از عصر امروز (دوشنبه) آغاز شده است و ادامه دارد.

دماي فعلي هوا در ايستگاه مركزي هواشناسي شهر اردبيل سه درجه سلسيوس (سانتيگراد) بالاي صفر ثبت شده است و باتوجه به روند سرد شدن هوا ريزش برف در ساعات آينده در اين شهر نيز دور از انتظار نيست.

اداره پيش بيني و تحقيقات هواشناسي اردبيل پيش بيني كرده است كه بارش ها به تناوب تا پايان هفته جاري درنقاطي از اين استان ادامه يابند ولي بيشترين بارش ها و سردي هوا تا روز چهارشنبه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار ايرنا ؛ ريزش برف و استقرار هواي سرد به شكل معمول از اواسط آبان ماه دراردبيل آغاز مي شود ولي امسال به نظر مي رسد كه اين شرايط جوي چند هفته اي زودتر در منطقه حاكم مي شود.

اردبيل به لحاظ موقعيت جغرافيايي و طبيعي و قرار گرفتن در مسير جريان ها و سامانه هاي جوي گوناگون از شرايط هوايي و اقليمي بسيار متغير و متفاوتي در مقايسه با ساير نقاط كشورمان برخوردار است.

ريزش سنگين برف و رسيدن سرماي هوا به منفي چندين درجه در نيمه اول مهر ماه در بعضي از سال ها در شهرستان اردبيل سابقه دارد.

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش باران با شدت خوبی ادامه داره. وزش باد هم نسبتا شدید هست. دماسنج من دما رو کمی بالاتر از 10 درجه نشون می ده.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام
رشت واقعا هوا سرده :137:
اساتید بزرگوار این هوا :136:تا کی ادامه داره؟

سلام فراوان خدمت خانم سایه عزیز :گل:

هوا خیلی خوبه که. بارون، سرما و ... :شاد:
البته من که از هواشناسی چیز خاصی نمی دونم. ولی پیش بینی ها میگن فعلا تا 5شنبه بارون داریم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا