• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

من چند روزی مسافرت بودم و متاسفانه دسترسی به نت نداشتم، امروز در جریان مسائلی که در روز جمعه اتفاق افتاده بود قرار رگفتم، بنظرم باید برای روشن شدن ذهن دوستان چند مورد رو بیان کنم:
1- کاربری که شروع به بهم ریختن فضای تاپیک کرد، اردیبهشت ماه عضو فروم شده بوده اما بصورت بسیار جالبی فقط ناظر فروم بوده و پستی ارسال نمیکرده (به اختمال بسیار زیاد برای جلوگیری از ردگیری IP)
2- ادبیاتی مورد استفاده قرار دادن تا حدی مشخص میکنه با چه کسی رو در رو هستیم.
3- ایشون به خودش اجازه میده تا از طرف دیگران و با لحنی کاملا طلبکارانه با یوزر های ایران انجمن صحبت کنه و فضای عمومی تاپیک رو به هم بریزه.
4- از نحوه تعامل امیرمحسن عزیز با این فرد سپاسگذارم که باعث شد بحث ادامه پیدا نکنه.
5- از جناب پلنگ عزیز بابت تذکر بجایی که دادن ممنونم.
6- از تیم مدیریتی فروم بابت بن کردن ایشون ممنونم، چون فضای تاپیک رو بهم ریختن.

در آخر این رو بگم که تا زمانی که بنده در اینجا مسئولیت دارم، طبق قوانین فروم و تاپیک، با یوزر خاطی برخورد میکنم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
افزایش دما در نوار ساحلی بسیار شدید هست، خدا کنه جنگل ها دچار آتش سوزی نشن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

من چند روزی مسافرت بودم و متاسفانه دسترسی به نت نداشتم، امروز در جریان مسائلی که در روز جمعه اتفاق افتاده بود قرار رگفتم، بنظرم باید برای روشن شدن ذهن دوستان چند مورد رو بیان کنم:
1- کاربری که شروع به بهم ریختن فضای تاپیک کرد، اردیبهشت ماه عضو فروم شده بوده اما بصورت بسیار جالبی فقط ناظر فروم بوده و پستی ارسال نمیکرده (به اختمال بسیار زیاد برای جلوگیری از ردگیری IP)
2- ادبیاتی مورد استفاده قرار دادن تا حدی مشخص میکنه با چه کسی رو در رو هستیم.
3- ایشون به خودش اجازه میده تا از طرف دیگران و با لحنی کاملا طلبکارانه با یوزر های ایران انجمن صحبت کنه و فضای عمومی تاپیک رو به هم بریزه.
4- از نحوه تعامل امیرمحسن عزیز با این فرد سپاسگذارم که باعث شد بحث ادامه پیدا نکنه.
5- از جناب پلنگ عزیز بابت تذکر بجایی که دادن ممنونم.
6- از تیم مدیریتی فروم بابت بن کردن ایشون ممنونم، چون فضای تاپیک رو بهم ریختن.

در آخر این رو بگم که تا زمانی که بنده در اینجا مسئولیت دارم، طبق قوانین فروم و تاپیک، با یوزر خاطی برخورد میکنم.

درود بر آرش عزیز

از زحمات و تلاش خستگی ناپذیر شما و تیم مدیریتی انجمن بسیار سپاسگذارم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اپدیت امروز صبح هواشناسی کانادا:

13102500_2_1900.gif

13102500_2_1900.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت صبح امروز عددی مدل نیروی دریایی برای دمای سطح زمین در بامداد جمعه آینده:

13102500_2_1900.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
امیر جان سلام
تبریک می گم با نزدیکی به نوامبر شاخص nao و ao دارن مثبت میشن و این می تونه واس موج اوایل نوامبر یاری کننده باشه...:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
دمای هوای امروز رشت از 14 درجه سانتی گراد در ساعت شش صبح به 37 درجه سانتی گراد در ساعت یک و نیم ظهر رسید.
23 درجه افزایش دما طی هفت ساعت و نیم.

630mfjorwkabxzfch34.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان سلام
تبریک می گم با نزدیکی به نوامبر شاخص nao و ao دارن مثبت میشن و این می تونه واس موج اوایل نوامبر یاری کننده باشه...:گل:

سلام علی جان

خیلی ممنون از لطفت تون

شرایط بنظر من خیلی خوبه و ما بر اساس نوسانات شاخص های دورپیوندی و مولفه های اتمسفری شاهد استمرار موج سرما تا آخرین روزهای ماه اکتبر در نیمه شمالی ایران خواهیم بود فعلا.

نقشه های نیروی دریای تا 120 ساعت آینده آپدیت شدند و ظاهرا پرفشار اروپایی در مقایسه با آپدیت امروز صبحش به شدت تشدید شده و به عدد 1040 میلی بار در آستانه نفوذ به مرزهای شمالی ایران رسیده!

هرچند که عمق ناوه کمتر شده ولی من همچنان امیدواری بالایی نسبت به شرایط دارم.

اینو ببین ، داغ داغه:

c3ca3fr0d0rzw4bzu1yr.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
بهزاد جان این گرم باد تا جایی که می دونم جریانات جنوبیه که در اثر قرار گرفتن کم فشار روی منطقه شما به سمت جلگه سرازیر می شه...
دو سوال ذهنمو درگیر کرده!
اول چرا رشته کوه البرز نقش مانع و یا حداقل تعدیل کننده در اثر صعود جریانو نداره
دوم دمای 40 درجه گرگان از نقاط داخلی ایران هم گرم تره! چطور هم چین پتانسیل تولید گرمایی رو به منطقه شما سرازیر می کنه در حالی که مثلا خوزستان که گرم ترین منطقه کشور محسوب می شه حدودا الآن چندین درجه از شما خنک تره!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بهزاد جان

تبریک میگم ، چون هرچی گرمتر بشه، بارشهاتون قابل ملاحظه تر خواهد بود.

بفکر قایق برای رفت و آمدتون باشید:خنده2:

دمای هوای امروز رشت از 14 درجه سانتی گراد در ساعت شش صبح به 37 درجه سانتی گراد در ساعت یک و نیم ظهر رسید.
23 درجه افزایش دما طی هفت ساعت و نیم.

630mfjorwkabxzfch34.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه

سلام علی جان

خیلی ممنون از لطفت تون

شرایط بنظر من خیلی خوبه و ما بر اساس نوسانات شاخص های دورپیوندی و مولفه های اتمسفری شاهد استمرار موج سرما تا آخرین روزهای ماه اکتبر در نیمه شمالی ایران خواهیم بود فعلا.

نقشه های نیروی دریای تا 120 ساعت آینده آپدیت شدند و ظاهرا پرفشار اروپایی در مقایسه با آپدیت امروز صبحش به شدت تشدید شده و به عدد 1040 میلی بار در آستانه نفوذ به مرزهای شمالی ایران رسیده!

هرچند که عمق ناوه کمتر شده ولی من همچنان امیدواری بالایی نسبت به شرایط دارم.

اینو ببین ، داغ داغه:

c3ca3fr0d0rzw4bzu1yr.gif
یه کم فشار مشت بیفته قلب ایران هرچی سرما از اون پرفشار بالاست با هرچی رطوبت از پایینرو بمکه چی می شه :خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه
بهزاد جان این گرم باد تا جایی که می دونم جریانات جنوبیه که در اثر قرار گرفتن کم فشار روی منطقه شما به سمت جلگه سرازیر می شه...
دو سوال ذهنمو درگیر کرده!
اول چرا رشته کوه البرز نقش مانع و یا حداقل تعدیل کننده در اثر صعود جریانو نداره
دوم دمای 40 درجه گرگان از نقاط داخلی ایران هم گرم تره! چطور هم چین پتانسیل تولید گرمایی رو به منطقه شما سرازیر می کنه در حالی که مثلا خوزستان که گرم ترین منطقه کشور محسوب می شه حدودا الآن چندین درجه از شما خنک تره!

درود علی جان.
فکر می کنم به دلیل ویژگی و ماهیت خود گرم باد باشه.
توی سایت هواشناسی استان گیلان این توضیحات اومده:

در تمام طول سال به علت واقع شدن مراكز پرفشار در مناطق سيبري و قطب شمال، جريانات هوا و باد سرد از سمت شمال به استان گيلان مي‌وزد، اما در فصول سرد سال گاهي به علت استقرار مركز كم‌فشار در سطح زمين در منطقه درياي سياه و يا شمال عراق و يا در شرق تركيه، جهت وزش باد تغيير نموده و به صورت غير متعارف از جنوب غربي به سوي گيلان جريان مي‌يابد و پديده فون Foehn يا گرم باد گيلان را پديد مي‌آورد. اين بادهاي گرم و خشك از جنوب و جنوب‌غربي به منطقه گيلان مي‌وزند.
هنگامي كه در اين شرايط توده هوا از منطقه پرفشارتر جنوب البرز به سمت منطقه كم‌فشار شمال البرز جريان مي‌يابد رطوبت خود را در همان سمت جنوبی البرز و هنگام صعود از کوه از دست داده و در نتیجه در قسمت شمالی البرز هنگام نزول به سمت جلگه ساحلی کاملا گرم و خشک می‌شود. به همين دليل ‌دماي منطقه افزايش فوق‌العاده‌اي يافته و رطوبت آن به شدت كاهش مي‌يابد و احتمال وقوع آتش‌سوزي جنگل بالا مي‌رود. همچنين به دليل ذوب برف مناطق كوهستاني احتمال سيل نيز وجود خواهد داشت.

گراف‌هاي مربوط به دما در ايستگاه هواشناسي رشت گوياي آن است‌كه دما به هنگام ظهور گرم باد تا ميزان 21 درجه سانتي‌گراد در مدت كمتر از 3 ساعت افزايش نشان داده و در همين مدت زماني 3 ساعته نيز به ميزان 21 درجه سانتي‌گراد به هنگام فروكش كردن گرم‌باد، افت دما وجود داشته است.
به هنگام ظهور گرم باد، وجود يك جت استريم و همزمان با آن شكست تروپوپاز در منطقه قابل استدلال است. تشكيل يك مركز كم‌فشار در منطقه درياي سياه و مديترانه در گزارشات پيش‌بيني همزمان با گرم‌باد مشهود خواهد‌بود كه به موازات آن مركز پرفشار بر روي درياي خزر قرار خواهد داشت.
گاهي اوقات وجود اين باد گرم جنوبي فقط در ايستگاه تحقيقات هواشناسي كشاورزي رشت با سرعتي حدود 15 متر بر ثانيه ثبت مي‌شود درحالي‌كه همزمان در فرودگاه رشت با چند كيلومتر فاصله از ايستگاه قبلي باد آرام و در بندر انزلي باد شمالي گزارش شده‌است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آی حاج محسن کجایی که معشوقت داره لحظه به لحظه بهت نزدیکتر میشه

آپدیت جدید 144 ساعت آینده - جمعه آینده:

qzbb8yknclqv76zgnz7.gif

راستی قصد نداری یک تجدید نظری درارتباط با اون صحبتی که باهم کردیم ، داشته باشی؟!:خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا