• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
آها پس فکر کنم چون رطوبتش گرفته می شه نسبت به نواحی جنوبی گرمایش بیشتری ایجاد می کنه!ممنونم :)

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آی حاج محسن کجایی که معشوقت داره لحظه به لحظه بهت نزدیکتر میشه

آپدیت جدید 144 ساعت آینده - جمعه آینده:

qzbb8yknclqv76zgnz7.gif

راستی قصد نداری یک تجدید نظری درارتباط با اون صحبتی که باهم کردیم ، داشته باشی؟!:خنده2:

اون منطقه پربارش روی هند، همون هاریکنی هست که قرار بود به عمان برسه و نوار جنوب شرقی کشور ما رو هم تحت تاثیر خودش قرار بده اما متاسفانه در نیمه راه به سمت شمال شرق منحرف میشه.

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بهزاد جان

تبریک میگم ، چون هرچی گرمتر بشه، بارشهاتون قابل ملاحظه تر خواهد بود.

بفکر قایق برای رفت و آمدتون باشید:خنده2:

:خنده2:
من به شدت از بارش ها استقبال می کنم. تا حالا که بارش ماه اکتبر فرودگاه رشت 240 میلیمتر بوده. یعنی میرسیم به 340؟!
بعدش انشاالله 440 میلیمتر رو بزنیم و بریم واسه شکستن رکورد 476 میلیمتری اکتبر!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان به گوش باشید مطابق با آخرین اطلاعات منظورم نقشه های CFS و یا GFS نیست، اگه خدا بخواد و همه چیز خوب پیش بره در ماه دسامبر شرایط در کشور ایده ال بارش هست:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
روح الله و آرش عزیز

نا امید نباشید این سامانه از اون دست سامانه های غیر قابل پیش بینی شمالیه.

و حسابی ممکنه که همه رو غالفلگیر کنه.

ali.doosti

کاربر ويژه
اون منطقه پربارش روی هند، همون هاریکنی هست که قرار بود به عمان برسه و نوار جنوب شرقی کشور ما رو هم تحت تاثیر خودش قرار بده اما متاسفانه در نیمه راه به سمت شمال شرق منحرف میشه.
تأسف نداره آرش جان اصلا اگر تشکیل نشه باز هم بهتره...اگر به سمت شرق کشور ما میومد موج اوایل آبان دیگه با قاطعیت پودر میشد...اینجور راه برای نفوذ اون موج بازتر و احتمال ورودش به کشر قوی تر میشه...

salar69

کاربر ويژه
امیدوارم تهران بارش داشته باشه تهران بیش از یک ماه که بارش نداشته و مردم تهران در حسرت یک قطر بارون موندن :ناراحت:

احتمال بارش هستش واسه تهران
به گزارش سازمان هواشناسی از آخرین وضعیت هوای کشور، از بعدازظهر (شنبه) هوای خنک اروپایی از غرب به کشور وارد خواهد شد که روند خنکی هوا را در سواحل شمالی ایجاد خواهد کرد. همچنین از غروب امروز بارندگی در سواحل پدیدمی‌آید و بارندگی در اردبیل و گیلان ممکن است موجب بروز آبگرفتگی شود. همچنین در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و خراسان شمالی بارندگی پیش‌بینی می‌شود.
اما نخستین بارندگی پاییزی در بسیاری از مناطق شمالی کشور ازجمله همدان، مرکزی، قزوین، قم و تهران از یکشنبه تا دوشنبه پیش‌بینی می‌شود.

سیبری

کاربر ويژه
آی حاج محسن کجایی که معشوقت داره لحظه به لحظه بهت نزدیکتر میشه

آپدیت جدید 144 ساعت آینده - جمعه آینده:

qzbb8yknclqv76zgnz7.gif

راستی قصد نداری یک تجدید نظری درارتباط با اون صحبتی که باهم کردیم ، داشته باشی؟!:خنده2:

لبیک یا امیر!
شوق آن دارم که دست در گیسوی 540 انداخته و نه نه سرما رو مهمان خراسان کبیر کنم!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
روح الله و آرش عزیز

نا امید نباشید این سامانه از اون دست سامانه های غیر قابل پیش بینی شمالیه.

و حسابی ممکنه که همه رو غالفلگیر کنه.

درسته امیر محسن عزیز، جهت وزش باد از شمال به سمت تهران هست و انتقال رطوبت از سواحل به سمت مناطق داخلی ایران، اگر هم بارشی باشه رگباری هست و با رعد وبرق، من چشم انتظار سیستم های جنوب غربی هستم که توسط کمفشار حرارتی سودان تشکیل میشن.

کشور ما بدجوری نیاز به بارش داره.

سیبری

کاربر ويژه
امروز مورخ 92/7/27 رکورد گرمای اکتبر برای اکثر شهرهای گلستان مازندران و گیلان شکسته شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تو نقشه های تراز 700 هم دیده میشه ولی این سامانه از دریای های جنوبی هم بصورت محدود رطوبت کسب میکنه و این قوچان عجب خوشانسیه و در چه جایی قرار گرفته.

زنده باد:

aat85pyx2qk805ts7438.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب من فعلا برم نهار

فعلا تنور رو همچنان داغ نگهدارید دوستان

که الان انرژی مثبت زیاد لازم داریم:گل:

سیبری

کاربر ويژه
تو نقشه های تراز 700 هم دیده میشه ولی این سامانه از دریای های جنوبی هم بصورت محدود رطوبت کسب میکنه و این قوچان عجب خوشانسیه و در چه جایی قرار گرفته.

زنده باد:

aat85pyx2qk805ts7438.jpg

همونطور که اشاره کردید2 تا برگ برنده داره دشت قوچان
1- قرار گرفتن در منتهی الیه دره اترک با شیب ملایم به سمت دریای خزر که موجب تغذیه خوب رطوبتی قوچان از دریای کاسپین در فصول سرد سال میشه
2- وجود شکاف در جنوب شرق قوچان بین دو رشته آلاداغ و بینالود که اجازه میده رطوبت جنوبی هم به منطقه نفوذ کنه

Dr.ben

کاربر ويژه
در آمار سال های 1956 تا 2000 میلادی، بیشترین دمایی که طی ماه اکتبر واسه فرودگاه رشت ثبت شده برابر است با 37.2 درجه سانتی گراد که مربوط می شد به دوم اکتبر سال 1989.
بیشترین دمایی که تا کنون در این ایستگاه ثبت شده دمای 40 درجه سانتی گراد در 29 سپتامبر سال 1996 هست.
بالاترین دماهای ثبت شده، نه در تابستان بلکه در پاییز و به دلیل جریانات جنوبی، کاهش شدید رطوبت و گرم باد رخ دادند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا