• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
ارتش استرالیا هم اعلام کرد درباره احتمال آغاز آتش سوزی در جنگل های این کشور به دلیل استفاده از مواد منفجره در مانورهای ارتش، تحقیق می کند. این آتش سوزی از منطقه ای در نزدیکی محل مانور ارتش استرالیا آغاز شد
آتش سوزی در جنگل های استرالیا، آسمان سیدنی بزرگترین شهر این کشور را سیاه کرده است.

به گزارش عصر ایران، آتش سوزی در استرالیا همچنین باعث شده است آسمان سیدنی در شب ها، روشن باشد.

ارتش استرالیا هم اعلام کرد درباره احتمال آغاز آتش سوزی در جنگل های این کشور به دلیل استفاده از مواد منفجره در مانورهای ارتش، تحقیق می کند. این آتش سوزی از منطقه ای در نزدیکی محل مانور ارتش استرالیا آغاز شد

آتش سوزی ها در استرالیا که به سمت شهر سیدنی در حال پیشروی است تاکنون منجر به کشته شدن یک نفر شده است. این فرد در حالی که سعی می کرد از خانه اش در برابر آتش سوزی محافظت کند دچار حمله قلبی شد و درگذشت.

به گفته آتش نشانی ، این آتش سوزی تاکنون 300 منزل مسکونی را تخریب و 30 هزار هکتار از جنگل ها را بین برده است.

آتش سوزی در جنگل های استرالیا در فصل تابستان معمول است.
در سال 2009 نیز آتش سوزی در ایالت ویکتوریا در جنوب استرالیا منجر به کشته شدن 173 نفر و نابودی و تخریب هزاران منزل مسکونی شد.

سیدنی در روز

شب های سیدنی به دنبال آتش سوزی جنگل ها، روشن شده است

312423_295.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
پرفشار روی اقیانوس اطلس جنوبی باعث خشکی و عدم بارش روی سواحل نامیبیا میشه اما در اون طرف، رطوبت رو به برزیل میرسونه.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بررسي نقشه هاي پيش يابي هواشناسي و همچنين تصاوير ماهواره اي بیانگر جو نسبتا پايداري براي امروز مي باشد. از فردا با ورود سامانه بارشي جديد به استان بتدريج وزش باد (گاهي شديد)، افزايش ابر و در پاره اي نقاط رگبار و رعد و برق پيش بيني مي گردد. شدت بارشها براي روز دوشنبه بوده و در روز سه شنبه بتدريج سامانه از استان خارج شده و كاهش محسوس دما را در پي خواهد داشت. تغييرات احتمالي اوضاع جوي در بولتن پيش بيني روزهاي آينده لحاظ خواهد شد.

شنبه ۹۲.۷.۲۷
partlycludy.png

صاف تا قسمتي ابري در اواخر وقت افزايش ابر و وزش باد

کمینه: ۷

بیشینه: ۲۸

يك شنبه ۹۲.۷.۲۸

nime-abri-baresh.png

نيمه ابري تا ابري و وزش باد در پاره اي نقاط رگبار باران با احتمال رعد و برق

کمینه:۹
بیشینه: ۲۶
دوشنبه ۹۲.۷.۲۹

ragbar-rad-bargh.png

نيمه ابري تا ابري و وزش باد و رگبار و رعد و برق، در پاره اي نقاط احتمال آبگرفتگي معابر و مسيلها و تگرگ

کمینه: ۵
بیشینه: ۱۶

[TR]
[/TR]

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اخطاریه مورخه 25/07/92
با احترام به استحضار می رساند بر اساس الگوهای پیش یابی هواشناختی تا روز شنبه مورخه 27/7/92 به علت تقویت جریانات گرم و خشک جنوبی افزایش نسبی و تدریجی دما بین 5 تا 10 درجه سانتی گراد اتفاق خواهد افتاد بهمین سبب وقوع باد گرم در بعضی ساعات بخصوص در روز شنبه دور از انتظار نیست.
از روز یکشنبه با نفوذ امواج سامانه بارشی و سرد به استان گلستان گاهی وزش باد نسبتا شدید ، طوفانی شدن دریا افزایش ابر ، رگبار و رعد و برق ، ریزش برف در نواحی مرتفع کوهستانی و کاهش دما بین 15 تا 18 درجه سانتی گراد اتفاق می افتد و تا روز دوشنبه 29/7/92 تداوم خواهد داشت

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام سلام

من دوباره اومدم ولی فعلا از نظرات مفید تون استفاده میکنم تا کار فایل تجزیه و تحلیل نقشه ها رو که تا حالا بالغ بر 5 صفحه شده رو به یک سرانجام مشخص برسونم.:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
موندم فردا رو چطور سر کنیم! باورش سخته اما الان سرگیجه دارم همراه با مشکل تنفس!

سیبری

کاربر ويژه
شروع شد!

باز هم چالدران آغار کننده بود چه در شروع کاهش دما و چه در شروع بارش

دمای چالدران با 13 درجه کاهش نسبت به دوساعت قبل الان به7+ رسیده

89k4rbp0yug4yh824amp.jpg

aliwinter

Banned
درود بهزاد جان

تبریک میگم ، چون هرچی گرمتر بشه، بارشهاتون قابل ملاحظه تر خواهد بود.

بفکر قایق برای رفت و آمدتون باشید:خنده2:

نه خیرم زمستون که بشه ما برای 1 یا 2 درجه بخاطره برف انقدر زجر میکشیم بخاطره همین گرما وباد گرم که خدا میدونه چی بگم تا این شرایط نداشته باشین نمیتونیین درک کنید!:101::آه:

Dr.ben

کاربر ويژه

چرا علی جان تا دلت بخواد خالی میبنده :گل: ,
کسی میدونه فرداشب تا دوشنبه غروب چقدر در رشت باران میباره؟جایز داره والا من نمیدونم
جایزشم یه بوس تقدیم میکنم بهش.

دکتر جان چقدر امروز hotبودپختیم دکتر جان.:خواب::90:

نه خیرم زمستون که بشه ما برای 1 یا 2 درجه بخاطره برف انقدر زجر میکشیم بخاطره همین گرما وباد گرم که خدا میدونه چی بگم تا این شرایط نداشته باشین نمیتونیین درک کنید!:101::آه:

سلام علی جان. :بای:
پیش بینی های مختلف کانون های بارش شدید رو در نقاط مختلف سواحل و یا حتی داخل دریا در نظر گرفتن. به نظرم هنوز هم خیلی با اطمینان نمی شه گفت شهرهای مختلف استان های ساحلی چه مقدار بارش کسب می کنن. باید ببینیم در عمل چی پیش میاد. اگه رشت شرایطش جفت و جور بشه خیلی خوبه.

امروز خیلی گرم شد. احتمال زیاد گرمترین روز سال 92 بود و همون طور که جناب محسن عزیز از قوچان اشاره کردند برخی از شهرها باید رکورد ماه اکتبر رو زده باشن.

مطلبی که امیر محسن عزیز گفتن بر می گرده به صحبتی که چند روز پیش با هم داشتیم. ایشون اشاره کرده بودند که چون سواحل غربی کاسپین طی دو هفته اخیر خنک تر از سواحل شرقی بود، دمای آب در سواحل غربی اندکی کاهش پیدا کرده و با توجه به شیوه عمل سیستم های بارشی پاییزه ممکن هست همین امر یکی از دلایلی باشه که باعث شده پیش بینی ها حداکثر بارش رو این بار بیشتر برای مرکز و شرق سواحل در نظر گرفتن. بعد این بحث پیش اومد که دماهای بالای 30 درجه ای که برای جمعه و شنبه پیش بینی شده بود ممکن هست تا اندازه ایی باعث بالا رفتن دمای آب دریا و در نتیجه عملکرد بهتر سیستم در کسب رطوبت باشه.
البته این حرفت رو کاملا قبول دارم که واسه ما یکی از بدترین چیزها در زمستون اینه که ساعت ها در دمای مثلا 2 تا 1 درجه بارون بیاد و دما به صفر نرسه. پارسال فکر کنم یکی دو دفعه این اتفاق افتاد. ولی بر عکس سال 90 خیلی خوب بارون ها به برف تبدیل می شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا