• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا جائیکه من یادم میاد هیچ مدلی برای امروز در شرق اصفهان- استان یزد بارشی پیش بینی نکرده بود:

وضعیت فعلی بارش:

zdvyjphv3f17tbvg1bbh.jpg

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.
سایت فورکا برای روز جمعه در مشهد و قوچان و بجنورد هیچ بارشی در نظر نگرفته.

بجنورد

meteogram.php

قوچان

meteogram.php

مشهد

meteogram.php

سیبری

کاربر ويژه
چه زیباست لحظات انتظار باران و آغوش باز شهر برای استقبال از ابرهای شمالی

قوچان امروز

rpwpgynsz8hp25097tk.jpg

mehrafarin

کاربر ويژه
MagnitudeML 3.7
RegionPERSIAN GULF
Date time2013-10-21 09:53:16.7 UTC
Location28.93 N ; 50.77 E
Depth15 km
Distances276 km E of Kuwait, Kuwait / pop: 60,064 / local time: 12:53:16.7 2013-10-21
8 km SW of Bandar Būshehr, Iran / pop: 165,377 / local time: 13:23:16.7 2013-10-21

340158.local.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]THURSDAY, OCTOBER 17, 2013
[h=3]A Bolt From the Blue?
Throughout my career, I have been asked the question, "Can lightning occur in a clear sky?" When I explain, "no," people tell me about news stories with headlines like the one above.

Ace Flint Hills photographer Jim Saueressig II took this photo during a spectacular Kansas lightning storm last Friday evening. Jim's web site is here.

w2qkryn7zc5qfm4hemn.png

You can see the sky is, in fact, blue directly above the point where the bolt struck the earth. But, the bolt originated from the cumulonimbus cloud to the left (east). There is no such thing as lightning that forms out of a completely clear sky.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

جای همه ی دوستان واقعا خالیه...چه هوایی شده..بارش باران{ریز} که از صبح شروع شده همچنان ادامه داره...دما هم حرفی برا گفتن نمیذاره!!!دماسنج من 10 رو نشون میده!!!واقعا جای همه خالیه...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید برای فرودگاه مشهد و پیش بینی ساعات آینده:

طوفان و رعد و برق و گردو خاک و مه و دید افقی 800 متر - خلاصه همه چی درهم برهم:خنده1:

[h=2]Time: 15:34 (12:04 UTC)
[h=4]Current weather observation
The report was made 4 minutes ago, at 12:00 UTC
Wind 26 km/h from east/northeast
Temperature 19°C
Humidity 37%
Pressure 1019 hPa
Visibility 8000 m

[h=4]Forecast
The report was made 43 minutes ago, at 11:21 UTC
Forecast valid from 21 at 12 UTC to 22 at 18 UTC
Wind 25 km/h from southeast
Visibility 7000 m
Few clouds at a height of 1067 m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219 m
Broken clouds at a height of 2743 m
Becoming
from 21 at 14 UTC to 21 at 16 UTC
Wind 29 km/h from east with gusts up to 50 km/h
Visibility 3000 m
Scattered clouds at a height of 914 m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067 m
Overcast at a height of 2743 m
sand and thunderstorm rain
Probability 40% :
Temporary
from 21 at 20 UTC to 22 at 06 UTC
Visibility 0800 m
fog

محمد بجنورد

کاربر ويژه
منتظر خبرهای خوش استاد امیرمحسن عزیز هستم...امیدم اول ب خدا و بعد به ایشونه...یعنی میشه در روز تولدم برف بیاد؟؟؟؟!!!!خدایا ازت یه هدیه باحال که برف باشه میخوام....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
منتظر خبرهای خوش استاد امیرمحسن عزیز هستم...امیدم اول ب خدا و بعد به ایشونه...یعنی میشه در روز تولدم برف بیاد؟؟؟؟!!!!خدایا ازت یه هدیه باحال که برف باشه میخوام....

سلام محمد جان

اول از همه تبریک بخاطر اولین روز زیبای پاییز در پاریس کوچولو:خنده1:

تبریک واسه تولدت با بهترین آرزوها . حالا کی هست؟

بعد هم آپدیت ها چندان جالب نیستند ، همش تقصیر این حاج محسنه که حاضر به اعتراف در فضای عمومی فورم نمیشه.

صبح بهش گفتم اگه بیاد اینجا و اعتراف کنه ورق کامل برمیگرده و گرنه...!

دیگه همه چی دست حاجیه و خودش میدونه:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز از صبح که وزش شدید باد در مشهد به همراه گرد و خاک و یک سری ابرهایی که تا دروازه غرب مشهد نفوذ میکردند و یکدفعه پودر میشدند.

الان هم که ابرهای ارتفاع پایین مثل روزهای زمستون تیکه تیکه دارن در شرق اسمون مشهد ظاهر میشند و با حرکتی نسبتا سریع به سمت غرب حرکت میکنند!

کاهش دما ظاهرا اینجا میخواد محسوس تر بشه نسبت به ساعات گذشته!

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد جان

اول از همه تبریک بخاطر اولین روز زیبای پاییز در پاریس کوچولو:خنده1:

تبریک واسه تولدت با بهترین آرزوها . حالا کی هست؟

بعد هم آپدیت ها چندان جالب نیستند ، همش تقصیر این حاج محسنه که حاضر به اعتراف در فضای عمومی فورم نمیشه.

صبح بهش گفتم اگه بیاد اینجا و اعتراف کنه ورق کامل برمیگرده و گرنه...!

دیگه همه چی دست حاجیه و خودش میدونه:خنده1:

سلام بر استاد عزیز..

ممنونم از لطفتون..شرمنده میکنید بنده رو...:خجالت2::گل::احترام:،شنبه 4 آبان...

آره حاج محسن؟؟؟بابا بیا ی اعتراف خشک و خالی کن تا خیال هردومون راحت بشه و بارش ها بهتر بشن...بذا من الان بهش زنگ میزنمو حسابی ازش گله کنم...:خنده1:،بابا کاری نداره ک..فقط باید بگه ک امسال سال سلطنت شمالشرقه...الان راضیش میکنم بیاد بگه...:خنده1:من حاضرم برای تقویت بارش ها و دیدن بارش برف همین الان ماشین بگیرم برم قوچانو از محسن حتی دست نوشته و امضاء بگیرم!!!:خنده1:،در غیر این صورت مجبورم تفنگ دولول پدرمو بیارم آ!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر استاد عزیز..

ممنونم از لطفتون..شرمنده میکنید بنده رو...:خجالت2::گل::احترام:،شنبه 4 آبان...

آره حاج محسن؟؟؟بابا بیا ی اعتراف خشک و خالی کن تا خیال هردومون راحت بشه و بارش ها بهتر بشن...بذا من الان بهش زنگ میزنمو حسابی ازش گله کنم...:خنده1:،بابا کاری نداره ک..فقط باید بگه ک امسال سال سلطنت شمالشرقه...الان راضیش میکنم بیاد بگه...:خنده1:من حاضرم برای تقویت بارش ها و دیدن بارش برف همین الان ماشین بگیرم برم قوچانو از محسن حتی دست نوشته و امضاء بگیرم!!!:خنده1:،در غیر این صورت مجبورم تفنگ دولول پدرمو بیارم آ!!!!

:خنده2::خنده2::خنده2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ما که در تهران با هوای خاک آبود به همراه ابرهای تندری در شرق شهر مواجه هستیم، امیدوارم خداقل هوا تمیز بشه.

دوستان فعلا:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا