• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیگه الان باید بارش تا دروازه های قوچان رسیده باشه:

v4jkvekx4uv8ndzvylqd.jpg

آرش جان تشکر و خسته نباشید.

به امید روزهای خوب در تهران:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آسمان واقعا جالب شده.....درصورتی که سمت غرب ابری و روشنه و سمت شرق ابری ولی رنگی متمایل به آبی داره بارش نسبتا شدیدی در حال باریدنه...خیلی دارم حال میکنم با این هوا..جاتون واقعا خالیه...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اون ابرهای تیک تیکه دارن یک کارایی میکنند و آسمون داره از سمت غرب پر میشه:

18nxe1560ea7f4mu34d.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ظاهرا روشن شدن غرب بجنورد بی دلیل نیست!!!انگار قراره هوا باز بشه..چون آشخانه آسمان صاف شده!!!البته نمیدونم میشه به این تصویر میشه اعتماد کرد یا نه؟؟

pbvqv42vg2uja9w5shv.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
[FONT=BMitra !important]اطلاعیه شماره 61 دوشنبه مورخ 29/07/92

rain1.jpg

بررسی نقشه های پیش یابی نشان می دهد که یک سامانه بارشی دیگر مجدداً از بعدازظهر چهارشنبه از شمال غرب وارد کشور می شود و در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان و سپس در روزهای پنج شنبه و جمعه علاوه بر استانهای فوق در استانهای اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان سبب بارش باران، در مناطق سردسیر بارش برف و وزش باد می شود. پیش بینی می شود که بارش باران در استانهای اردبیل و گیلان در روزپنج شنبه از شدت بیشتری برخوردار باشد. شایان ذکر است که طی روزهای پنج شنبه و جمعه دمای هوا ابتدا در شمال غرب و سپس در سواحل دریای خزر و دامنه های جنوبی البرز بین 5 تا 10 درجه کاهش می یابد.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
هم اکنون ساعت: 16:28
پیش بینی 3 روز آینده

D_31_XL.png
10° c
بارش باران

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هم اکنون | دوشنبه 29 مهر

سرعت باد: ۴ متر بر ثانیه, ۱۴.۴ کیلومتر بر ساعت

رطوبت نسبی: % ۸۷

دید افقی: ۸۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۰۱ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲۶° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۳° c

update.png
آخرین بروز رسانی: 1392/07/29 16:00

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوباره برای آشخانه بارش باران رو زده1!!!!:تعجب2:

بارش باران با شدت خوبی همچنان ادامه داره و همچنان سمت غرب روشنه و ابری...چیزی که برام سوال شده اینه که چرا تا زمانی که سمت غرب روشن نشد بارش ها شدید نشدن ولی بلافاصله بعد از روشن شدن سمت غرب بارش شدیدی شروع به باریدن کرده؟؟البته فکرکنم نفوذ بیشتر پرفشار هم تاثیر زیادی داشته...هرچی هست داره دقایق خاطره انگیزی واسم رقم میزنه..جاتون خالی الان پنجره رو باز کردمو سرما رو به جان خریدمو دستمو دادم بیرون..به به..قطرات باران با شدت به دستم برخورد میکنن...در ضمن نوع بارش بصورت سوزنیه...

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بارندگی تا 24ساعت گذشته تا صبح امروز:

۷يكه سعود۱۴.۵

آشخانه۵.۷

بارش باران بشدت شدید شده...وای خدای من...خدایا شکرت...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
تبریک به امیرمسعود عزیز...چندوقته که مجددا به غیبت صغری رفتن!!امیدوارم بزودی برگردن و از بارش برف اردبیل پست بذارن واسمون..

zr5wdy95b45yvbcsfhb.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
امیر محسن جان رکورددار انحراف منفی در دمای کمینه طی این مدت در اختیار جنوب غرب بوده...
حدود 4-6 درجه در دمای کمینه کم تر بودیم...فقط آمار بلند مدت رو که برداشتن از سایت چهار محال دیگه نتونستم رکروردو چک کنم!

Dr.ben

کاربر ويژه
تبریک می گم به دوستان عزیزی که بارش ها در شهر و دیارشون شروع شده. بویژه محمد از بجنورد و محسن از قوچان. پیشاپیش به دوستان عزیز در مشهد مقدس هم تبریک می گم.
امیدوارم به زودی در سایر مناطق کشور عزیزمون هم بارش های مطلوبی داشته باشیم.
آسمون رشت نیمه ابری شده. آخرین مرتبه که بارش رو اندازه گیری کردم حدود 55 میلیمتر بود. آخرین آمار بارش ها رو ندیدم ولی فکر می کنم در مجموع فرودگاه رشت باید چیزی حدود 48 میلیمتر ثبت کرده باشه.

Dr.ben

کاربر ويژه
اون طوری که حاج محسن از ابرهای شمالی، سرما، بارون، آغوش و انتظار صحبت کردند؛ الان حداقل تصور من اینه که حاج محسن با بارون نشستن کافه ای، رستورانی جایی غذا سفارش دادن بعد هم چایی و قلیون. البته اجازه نمی دن مسائل سریع پیش بره، کم کم و آهسته. دیگه تاریخ قرار و مدارهای بعدی رو با هم فیکس می کنن. :توافق:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا