• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
اون طوری که حاج محسن از ابرهای شمالی، سرما، بارون، آغوش و انتظار صحبت کردند؛ الان حداقل تصور من اینه که حاج محسن با بارون نشستن کافه ای، رستورانی جایی غذا سفارش دادن بعد هم چایی و قلیون. البته اجازه نمی دن مسائل سریع پیش بره، کم کم و آهسته. دیگه تاریخ قرار و مدارهای بعدی رو با هم فیکس می کنن. :توافق:

:خنده1::خنده1::خنده1:

سیبری

کاربر ويژه
تبریک حاجی با دم مسیحیایی یه فوت کن این طرفم بیان ;)

سپاس بیکران
اینک بیگمان گاه شما جنوبگان ایران است که با نفس گرم خویش در خلیج همیشه فارس بدمید و وی را از خواب سنگین بیدار سازید و ایضا ارتش سرخ را نیز اذن داده تا به دروازه ایران رسیده و پرچم خویش را بر دیواره زاگرس به اهتزاز درآورد
!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اگه به اعتراف منه باشه:خنده1:
درود بر شمالشرق
امسال سال شمالشزقه

درود بر حاجی خودم:گل:

حاجی مثل اینکه کار از کار گذشته...دیر رسوندی اعتراف نامه ت رو.....:خنده1:،بارش ها تقویت نشدند...

آبدیت جدید تا 12GM روز شنبه...

13102612_2_2112.gif

البته من همچنان منتظر خبرهای استاد امیرمحسن هستم...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ALARM ENSO در تغییر سریع و ناگهانی فاز فعال شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
w8tzl899htaycazo1ioc.jpg

همینطوری پیش بره لاجرم لانینا در راه خواهد بود و تمام معادلات و پیش بینی ها دستخوش تغییرات میشن!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک نفر فوری به من بگه MJO الان دقیقا در چه فازیه و برای نوامبر چشم اندازش چیه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

خیلی ممنون محمد جان

با توجه به نموداری که گذاشتید و همچنین این مدل زیر MJO در آستانه ورود به فاز شماره 1 هست که چه اتفاق خجسته ای در شرف وقوع هست:

GFSO_phase_full.gif

در صورتیکه در ماه نوامبر باشیم و انسو در فاز سرد یعنی لانینا قرار بگیره ، بدلیل کاهش قابل ملاحظه ارتفاع در منطقه جنوب غرب آسیا ، مشخصا دریای سرخ از خواب تابستانی بیدار میشه و آغازگر روزهای پر بارش در ایران خواهد بود:شاد::شاد2:

yfal7tzv8fj9t352npbv.jpg

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
دقیقا همون طور که پیش بینی میشد ( امیر محسن دقیقا این مساله رو گفت) قوچان از دوجهت داره ساپورت میشه
رطوبت شمالی از شمالغرب و رطوبت جنوبی هم از جنوب غرب قوچان
تصویر رعد وبرق و ابرها گویاست

L_plot_weather_map.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دقیقا همون طور که پیش بینی میشد ( امیر محسن دقیقا این مساله رو گفت) قوچان از دوجهت داره ساپورت میشه
رطوبت شمالی از شمالغرب و رطوبت جنوبی هم از جنوب غرب قوچان
تصویر رعد وبرق و ابرها گویاست

L_plot_weather_map.jpg

سلام حاج محسن

خدا رو شکر داره شرایط کم کم فراهم میشه برای برف آخر هفته و اوایل هفته اینده قوچان سلطان بلامنازه سرمای ایران در شمال شرق:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جان ما زودتر برس به مشهد .

رفتم برای اولین بار تو عمرم یک چتر خریدم واسه اینکه تو اوج رعد و برق و زیر بارون شدید بتونم از رعد و برق عکس بگیرم:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا