• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
جالبه نروژ واسه بجنورد بارون و 5 درجه پیش بینی کرده ولی واسه مشهد برف و 3 درجه!!!نکنه 540 ما رو جاخالی میده و میره رو مشهد و قوچان؟؟

ضعف بجنورد کاملا مشخصه....هی خدا....البته من جمعه تا آخر شب بجنورد نیستمو نیشابورم..آخر شب هم از طریق جاده چکنه میام قوچان و بجنورد..امیدوارم جمعه آخر شب قوچان رستگارم کنه...حقیقتش به بجنورد که امیدی ندارم..

سیبری

کاربر ويژه
جالبه نروژ واسه بجنورد بارون و 5 درجه پیش بینی کرده ولی واسه مشهد برف و 3 درجه!!!نکنه 540 ما رو جاخالی میده و میره رو مشهد و قوچان؟؟

ضعف بجنورد کاملا مشخصه....هی خدا....البته من جمعه تا آخر شب بجنورد نیستمو نیشابورم..آخر شب هم از طریق جاده چکنه میام قوچان و بجنورد..امیدوارم جمعه آخر شب قوچان رستگارم کنه...حقیقتش به بجنورد که امیدی ندارم..

محمد جان اگه یادت باشه اون روزی که گفتی قوچان برف میبینه گفتم شانس مشهد بیشتره
در مورد بجنورد هم سیستم جا خالی نمیده منظورم اینه که فاکتور رطوبت سیستم رو داره اما فاکتور نفوذ سرما رو نه چون با سرمای شرقی سر وکار داریم یعنی اینکه چون اینبار نفوذ سرما و شدت اون از روی ترکمنستان به سمت خراسانه شانس بیشتر با مشهد فریمان درگز و کلاته

محمد بجنورد

کاربر ويژه
چاکرم داداش

حرفات کاملا درسته داداش...بجنورد تا بوده همین بوده...همیشه یه جای کارش لنگ میزنه

فعلا که امیرمحسن عزیز اومدن ببینیم خبر خوبی واسه ما دارن یا ن؟؟امیدوارم داشته باشن...دپرس شدم شدید!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام علیکم

فعلا مشهد علیرغم آسمون ابری خبری از بارش نیست و آرامش عجیبی حکم فرما شده!!!

ولی چیکار کنیم دیگه ما همش به امید زنده ایم. یک توده ابر کومولونیمبوسی گاز و گرفته داره از اون عرضهای جنوبی میاد دقیقا سمت مشهد ، اگه باز اون وسط راه جا خالی نده و سمت قوچان و یا فریمان و یا حتی سرخس نره، شاید ما هم از این سامانه بی نصیب نمونیم:

sa

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احتمالش هست بزودی مشهد یک خبرایی بشه ، هرچند که همه مدلها آغاز باشها واسه مشهد رو برای بامداد سه شنبه پیش بینی کرده اند:

bi1gkjmfcaalfybmd1ga.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آدمیزاد به امید زنده است...به امید تقویت بارشها و سرما و از اون مهمتر شروع بارش های سراسری در سرتاسر میهن عزیزم...

شب بر دوستان عزیز خوش...یا علی...:گل::احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کو بذار یک فلش پشتش بذاریم شاید زودتر برسه و ما خواب نباشیم.

رطوبت تراز 700 بیش از 80 درصد هست در حال حاضر و سطح زمین هم حدود 70 درصد!!!

ابری که رو قوچان 9 میلیمتر بارید نصف اینهم نبود تازه ابر ارتفاع پایین بود ولی این ابر از اونهایی هست که دمای قله اش سرد و انشاء الله که یک فرجی بشه و ما هم خستگیمون در شه:خجالت2:

wqtrzmp8ewwzypla5dhx.jpg

8l7k5x40zsz8h7rhs2tz.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با این متوگرام شاید دیگه واقعا یک خبری بشه چون فاصله نقطه شبنم و دمای سطح زمین داره داره ایده آل میشه:

meteogram_celcius.cgi

Dr.ben

کاربر ويژه
فکر می کنم مشهد هم بارش ها کم و بیش شروع شده. تبریک می گم به تمام دوستان در مشهد مقدس و بویژه جناب امیر محسن عزیز. :گل:

rkvxti675wpigcmorue.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
فکر می کنم مشهد هم بارش ها کم و بیش شروع شده. تبریک می گم به تمام دوستان در مشهد مقدس و بویژه جناب امیر محسن عزیز. :گل:

rkvxti675wpigcmorue.jpg

اینم وضعیت 3 بامداد فرودگاه مشهد با یک درجه کاهش دما نسبت به نیم ساعت قبل:

Current weather observation

The report was made 17 minutes ago, at 23:30 UTC
Wind 15 km/h from southeast
Temperature 10°C
Humidity 82%
Pressure 1024 hPa
Visibility 8000 m
Few clouds at a height of 1067 m
Few clouds at a height of 1219 m , Cumulonimbus.
Overcast at a height of 2743 m
light rain

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

هم اکنون شاهد بارش باران در بجنورد هستیم..تقریبا میشه گف آخرین ساعات بارشه..به دوستان گلم در مشهد مقدس هم تبریک میگم بابت بارش باران...

Qūchān

[h=4]Current conditions
+6 °C
w270.gif
5 m/s

Overcast and light rain
Feels Like: +3°
Barometer: 1021.7 hPa
Dewpoint: +6°
Humidity: 97.9%
Visibility: 10 km

Mashhad

[h=4]Current conditions
+10 °C
w135.gif
2 m/s

Overcast and light rain
Feels Like: +9°
Barometer: 1024.0 hPa
Dewpoint: +9°
Humidity: 93.5%
Visibility: 7 km

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+7 °C

Cloudy and light rain
Feels Like: +7°
Barometer: 1026.0 hPa
Dewpoint: +7°
Humidity: 100%
Visibility: 6 km

محمد بجنورد

کاربر ويژه
متاسفانه آبدیت ساعات 2 چندان جالب نیست..بارش ها بشدت تضعیف شده...

13102918_2_2118.gif

نیروی دریایی هم واسه موج آخر هفته تنها 540 رو بدون بارش در نظر گرفته...نمیخوام آیه ی یاس بخونم ولی بنظر من نه سرما جالب خواهد بود و نه بارش{واسه شمالشرق}...امیدوارم اینبار هم همانند دفعات قبل پیش بینیم اشتباه از آب دربیاد!!:زبون:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آفرین بر قوچان کبیر...دست مریزاد...

1Babulsar (Iran)92.0 mm
2Noshahr (Iran)72.0 mm
3Gharakhil (Iran)58.0 mm
4Ramsar (Iran)31.1 mm
5Anzali (Iran)21.0 mm
6Ghuchan (Iran)20.0 mm
7Gorgan (Iran)14.0 mm
8Rasht (Iran)14.0 mm
9Maraveh-Tappeh (Iran)11.8 mm
(74 of 74 stations)

من باید برم،امیدوارم که بعدازظهر که اومدم شرایط کاملا تغییر کرده باشه..چون به هیچ وجه راضی کننده نیستن آبدیت ها...صبح سرد پاییزی و بارونیتون{شهرهای مشهد و قوچان} به خیر...یا علی..:گل::احترام:

سیبری

کاربر ويژه
آفرین بر قوچان کبیر...دست مریزاد...

من باید برم،امیدوارم که بعدازظهر که اومدم شرایط کاملا تغییر کرده باشه..چون به هیچ وجه راضی کننده نیستن آبدیت ها...صبح سرد پاییزی و بارونیتون{شهرهای مشهد و قوچان} به خیر...یا علی..:گل::احترام:

قوچان با 20 میل آبروی سردسیرات عرضهای شمالی ایران رو خرید :139:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان و صبح همگی بخیر

خدا رو شکر سرانجام انتظار به پایان رسید و بارش خوبی در سطح مشهد در جریان هست و هوا حسابی هم تیره و تار و تاریکه!!!!!

به همه همشهریان عزیزم اولین بارش پاییزی مشهد و شکسته شدن طلسم بی بارشی رو تبریک میگم ، باشد که سرآغازی باشد بر شروع فصلی پر بارش و زیبا.:گل:

متوگرام مشهد، بسیار زیبا و گویا حکایت از فعالیت یک سامانه کلاسیک زمستانی داره :
meteogram_celcius.cgi

واقعا قوچان دست مریزاد داره

خیلی عالی باریده تبریک به حاج محسن عزیز.

متاسفانه امروز خیلی گرفتارم و اگه تونستم باز تا ظهر بهتون سر میزنم دوستان

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
بارون نسبتن شديدي همكنون در مشهد در حال باريدنه كه موجب آب گرفتگي بعضي معابر شده!
در واقع مشهد شهري كه هميشه بيداره با اين بارون سرزنده شده و خوشحالي را ميشه تو چهره تك تك مردم ديد!
دوستان مشهدي توصيه ميكنم حتمن بيرون ميرن چتر داشته باشند البته خودم هميشه دوست دارم زير بارون خيس بشم واسه همين چتر ندارم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان
بارون نسبتن شديدي همكنون در مشهد در حال باريدنه كه موجب آب گرفتگي بعضي معابر شده!
در واقع مشهد شهري كه هميشه بيداره با اين بارون سرزنده شده و خوشحالي را ميشه تو چهره تك تك مردم ديد!
دوستان مشهدي توصيه ميكنم حتمن بيرون ميرن چتر داشته باشند البته خودم هميشه دوست دارم زير بارون خيس بشم واسه همين چتر ندارم

درود هادی عزیز

دقیقا در غرب مشهد هم شدت بارش خیلی زیاده.

دیشب وقتی داشتم میخوابیدم تموم آسمون رو ابرهای فراکتو استراتوس پوشونده بودند و الانهم همونا هستند که دارن اینطور عالی میبارن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا