جالبه نروژ واسه بجنورد بارون و 5 درجه پیش بینی کرده ولی واسه مشهد برف و 3 درجه!!!نکنه 540 ما رو جاخالی میده و میره رو مشهد و قوچان؟؟
ضعف بجنورد کاملا مشخصه....هی خدا....البته من جمعه تا آخر شب بجنورد نیستمو نیشابورم..آخر شب هم از طریق جاده چکنه میام قوچان و بجنورد..امیدوارم جمعه آخر شب قوچان رستگارم کنه...حقیقتش به بجنورد که امیدی ندارم..
فکر می کنم مشهد هم بارش ها کم و بیش شروع شده. تبریک می گم به تمام دوستان در مشهد مقدس و بویژه جناب امیر محسن عزیز. :گل:
The report was made 17 minutes ago, at 23:30 UTC |
Wind 15 km/h from southeast |
Temperature 10°C |
Humidity 82% |
Pressure 1024 hPa |
Visibility 8000 m |
Few clouds at a height of 1067 m Few clouds at a height of 1219 m , Cumulonimbus. Overcast at a height of 2743 m |
light rain |
1 | Babulsar (Iran) | 92.0 mm |
2 | Noshahr (Iran) | 72.0 mm |
3 | Gharakhil (Iran) | 58.0 mm |
4 | Ramsar (Iran) | 31.1 mm |
5 | Anzali (Iran) | 21.0 mm |
6 | Ghuchan (Iran) | 20.0 mm |
7 | Gorgan (Iran) | 14.0 mm |
8 | Rasht (Iran) | 14.0 mm |
9 | Maraveh-Tappeh (Iran) | 11.8 mm |
آفرین بر قوچان کبیر...دست مریزاد...
1 Babulsar (Iran) 92.0 mm 2 Noshahr (Iran) 72.0 mm 3 Gharakhil (Iran) 58.0 mm 4 Ramsar (Iran) 31.1 mm 5 Anzali (Iran) 21.0 mm 6 Ghuchan (Iran) 20.0 mm 7 Gorgan (Iran) 14.0 mm 8 Rasht (Iran) 14.0 mm 9 Maraveh-Tappeh (Iran) 11.8 mm
من باید برم،امیدوارم که بعدازظهر که اومدم شرایط کاملا تغییر کرده باشه..چون به هیچ وجه راضی کننده نیستن آبدیت ها...صبح سرد پاییزی و بارونیتون{شهرهای مشهد و قوچان} به خیر...یا علی..:گل::احترام:
فکر می کنم مشهد هم بارش ها کم و بیش شروع شده. تبریک می گم به تمام دوستان در مشهد مقدس و بویژه جناب امیر محسن عزیز. :گل:
درود بر دوستان
بارون نسبتن شديدي همكنون در مشهد در حال باريدنه كه موجب آب گرفتگي بعضي معابر شده!
در واقع مشهد شهري كه هميشه بيداره با اين بارون سرزنده شده و خوشحالي را ميشه تو چهره تك تك مردم ديد!
دوستان مشهدي توصيه ميكنم حتمن بيرون ميرن چتر داشته باشند البته خودم هميشه دوست دارم زير بارون خيس بشم واسه همين چتر ندارم