• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

درود هادی عزیز

دقیقا در غرب مشهد هم شدت بارش خیلی زیاده.

دیشب وقتی داشتم میخوابیدم تموم آسمون رو ابرهای فراکتو استراتوس پوشونده بودند و الانهم همونا هستند که دارن اینطور عالی میبارن

من الان تقريبن ميدان شهدا هستم و بارش اينجا هم خيلي شديده!
به نظرم بارش اين سيستم خيلي بيشتر از پيش بيني ها خواهد بود!به نظر خودم تا حالا حدودن 8 تا 10 ميل مشهد بارون اومده كه 2 برابر پيش بيني نروژ و دهها برابر پيش بيني جي اف اس هست!درود بر نيروي هوايي!

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر
خوب از ساعات آغازین بامداد امروز، بارش باران و اولین بارش سال آبی 92 آغاز شد
میزان بارش تا صبح امروز خیلی عالی بود(اندازه گیری نکردم)

حرم مطهر رضوی(ع) در همین لحظه:

ykoskph02ytpnbnuo0pe.png

tima ir

کاربر ويژه
سلام خدمت همه دوستان عزیز در منطقه ما هم بارش شدید تر شده در غرب مشهد 30قیقه پیش هوای تاریک و ابرهای سیاه در اون منطقه دید میشد و بعد از اون این شرایط همراه بارش شدید تر باران در مناطق مرکزی و منطقه ما هم اتقاق افتاد در ضمن بارش باران در اینجا از نیمه های شب شروع شده . تبریک میگم به همه دوستان این بارش رحمت الهی رو .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد دوستان.من در همین لحظه از محدوده پل دانشجو بارش باران رو با شدت خیلی خوبی واستون گزارش میکنم. خدا رو شکر بدون یک لحظه وقفه از اولین لحظات بامداد امروز داره میباره.محمد رضا جان گوشیت از دسترس خارجه یک بررسیش بکنم بی زحمت

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

دوستان در سواحل شمالی و خراسان، تبریک ویژه بنده رو جهت بارش باران پذیرا باشید:گل:

خدا رو شکر در این مناطق بارش خوبی داشتیم و در خراسان داریم، توده ابری که روی شمال شرق استان اصفهان و مرز سمنان و خراسان تشکیل شد، کارش رو به بهترین وجه ممکن انجام داد و بارشهای خوبی نازل شد.

اما در تهران، دیروز عصر حدود ساعت 18 که داشتم برمیگشتم خونه روی توچال حسابی ابری بود و هوا گرد و خاک زیادی داشت، این میون چند قطره باران میکرونی هم نصیب ماشین من شد! بغیر از این افت سریع و ناگهانی دمای هوا بود و دیگر هیچ!

امیدوارم سیستم پیش رو باعث بارش باران در تهران بشه که خیلی بهش نیاز داریم.

tima ir

کاربر ويژه
نمی دونم سمت فردوگاه الان بارش هست یا نه سایت فورکا الان مشهد رو ابری نشون میده در حالی این جا بارش شدید باران هنوز ادامه داره .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
الان با امیرمحسن عزیز تلفنی صحبت کردم، صداشون پر از شور و شعف و شادی ناشی از بارش باران هست، خدا رو شکر :گل:

خیلی به بارش باران توسط سیستم جنوبی امیدوار شدم، دیگه وارد نقشه ها شده، فقط مونده تثبیت نقشه ها:

prec9.png

بر این اسان استان های تهران، قم، البرز،زنجان، مرکزی، کردستان، کرمانشاه، غرب اصفهان و شرق لرستان و شمال چهارمحال و بختیاری (منطقه کوهرنگ تا اشترانکوه)، شرق آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی اولین بارش سال زراعی جاری رو دشت خواهند کرد.
متاسفانه بنظر میرسه استان قزوین بارش خوبی نخواهد داشت هرچند در آپ بعدی اوضاع بسیار امیدوار کننده تر بنظر میرسه و یک هسته بارشی روی لرستان داریم، تجربه به من ثابت کرده هر زمان لرستان بارش خوبی بگیره، بعد از اون تهران هم بارش خوبی خواهد داشت.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

8l7k5x40zsz8h7rhs2tz.jpg

بنظر من باید توجه ویژه ای به رودخانه های اتمسفریک داشته باشیم، درسته که سیستم شمالی بود اما تزریق رطوبت از سمت جنوب انجام شد، تاثیرات این رطوبت رو میتونیم بصورت افزایش ابر و بارش های تندری پراکنده در مناطقی که حتی تحت تاثیر جنب حاره ای هستند به عینه دید، بارش در شرق اصفهان و طبق این تصویر در جنوب شیراز حاصل فعالیت این رودخانه های اتمسفری هست که رطوبت مناطق دیگه رو با خودشون حمل میکنند، برای مثال، رطوبتی که باعث بارش در فارس و در ادامه در خراستان شده منشاء استوایی داره، تصویر زیر رو ببینید، رطوبت دست به دست میشه تا به منطقه ما برسه:

33.jpg
فقط نمیدونم ساز و کار این جریان های هوایی به چه صورت هست که صعود ناگهانی هوا رو باعث میشن، چون در بیشتر اوقان با ابرهای ارتفاع بالا یا همون سیروس همراهی میشن اما روی بعضی مناطق به یکباره متراکم میشن و ابرهای کومولوس و بارش نقطه ای.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
متاسفانه بارش در مناطق شرقي مشهد از صبح تا حالا بسيار پراكنده و در خيلي مواقع بارشي نداشته و تقريبن بارش در نيمه غربي شهر شديد و در نيمه شرقي پراكنده و خيلي خفيف از صبح بوده!متاسفانه فرودگاه هم در جايي كه نبايد باشه هست!

tima ir

کاربر ويژه
ممنون از همه دوستان امیدورام سرتاسر میهن عزیز شاهد بارش های خوبی در روزهای اینده باشند . بعداز اون گرمای که در شمال شرق رخ داد این شرایط اب هوای که همکنون در مشهد و دیگر شهرها بخصوص شهر سرخس شاهد هستیم جان تازه ای به زمین های خشک و تشنه این مناطق بخشید .

tima ir

کاربر ويژه
متاسفانه بارش در مناطق شرقي مشهد از صبح تا حالا بسيار پراكنده و در خيلي مواقع بارشي نداشته و تقريبن بارش در نيمه غربي شهر شديد و در نيمه شرقي پراكنده و خيلي خفيف از صبح بوده!متاسفانه فرودگاه هم در جايي كه نبايد باشه هست!

هادی جان من الان سمت خیابان سناباد هستم بارش بعداز چند دقیقه که کم شده بو د ، دوباره شدت گرفته و نیمه غربی همون جوری که شما گفتید بارش خوبی خدا رو شکر کسب کرده

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

جدا از بحث بارش، جانمایی فرودگاه مشهد بسیار خوب هست چون در منطقه ای قرار گرفته که هواپیماها با مشکل کمتری میتونند نشست و برخاست داشته باشن، مناطق غرب مشهد بعلت نزدیکتر بودن دو رشته کوه بینالود و هزار مسجد به همدیگه، ایجاد یک کوریدور بسته با وزش بادهای نسبتا شدید میکنه که برای پرواز هواپیما ها بسیار خطرناک هست.

دشتی که فرودگاه در اون واقع شده به سمت شرق کاملا باز هست.

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش ایستگاه های استان گیلان تا 9 صبح به میلیمتر:

کیاشهر: 70.2
بندر انزلی: 69.9
رشت فرودگاه: 41.2
لاهیجان: 36.4
تالش: 36.2
رشت کشاورزی: 33.5
رودسر: 30.7
آستارا: 26.7
ماسوله: 18.9