• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام مجدد دوستان
اول از هر چیز از دوستانی که اظهار لطف داشتن و بارندگی امروز مشهد رو تبریک گفتن سپاسگزارم
جا داره یه تشکر ویژه از امیرمحسن بابت پیش بینی و عکسهای بسیار خوب امروز داشته باشم
منتظر آمار ایستگاههای بارانسنجی مشهدیم امیرجان، فردا از دوستان بپرسین بی زحمت:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد دوستان
اول از هر چیز از دوستانی که اظهار لطف داشتن و بارندگی امروز مشهد رو تبریک گفتن سپاسگزارم
جا داره یه تشکر ویژه از امیرمحسن بابت پیش بینی و عکسهای بسیار خوب امروز داشته باشم
منتظر آمار ایستگاههای بارانسنجی مشهدیم امیرجان، فردا از دوستان بپرسین بی زحمت:خجالت2:

سلام محمد رضا جان

اول از همه چیز من هم از همه دوستانی عزیزی که با اظهار لطف و محبت شون همیشه همراه ما بودند کمال قدردانی و تشکر رو دارم . انشاء الله که در سایر نقاط ایران هم بارشهای خوبی در پیش باشه و دل همه دوستان عزیزم شاد بشه.:گل:

محمد رضا جان خواهش میکنم و خیلی خوشحالم که لذت بردید.

دوست در سازمان به من لطف داشتند و قرار هست که به امید خدا فردا آمار بارش رو به من اعلام کنند.

rahsazan

کاربر ويژه

سلام محمد رضا جان

اول از همه چیز من هم از همه دوستانی عزیزی که با اظهار لطف و محبت شون همیشه همراه ما بودند کمال قدردانی و تشکر رو دارم . انشاء الله که در سایر نقاط ایران هم بارشهای خوبی در پیش باشه و دل همه دوستان عزیزم شاد بشه.:گل:

محمد رضا جان خواهش میکنم و خیلی خوشحالم که لذت بردید.

دوست در سازمان به من لطف داشتند و قرار هست که به امید خدا فردا آمار بارش رو به من اعلام کنند.

مخلصم امیرجان
دست شما و دوستاتون درد نکنه:احترام:

بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ :1392/7/30 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسی آخرین نقشه ها و مدل های هواشناسی نشان دهنده خروج تدریجی سامانه بارشزا تا اواخر وقت امروز از نوار شرقی استان می باشد.با خروج این سامانه بطور موقت افزایش دمای روزانه در فردا وروز پنج شنبه حادث خواهد شد، اما دمای حداقل شبانه همچنان روند کاهشی داشته بطوریکه روزهای پایانی هفته جاری و اوایل هفته آینده در مناطق سردسیر استان به کمتر از صفر درجه سانتیگراد خواهد رسید، ضمن اینکه در 72 ساعت آینده تشکیل مه در نواحی مستعد باعث کاهش دید مخصوصا در مسیرهای کوهستانی می گردد . پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
سه شنبه 1392/7/30​
چهار شنبه1392/8/1​
پنج شنبه 1392/8/2​
نواحی شمالی​
تمام ابری ومه آلود همراه با بارندگی گاهی وزش باد در بعد از ظهر بتدریج کاهش ابرکمی تا قسمتی ابری همراه مه صبحگاهی در برخی نقاط با وزش باد کمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی ساعات توام با با وزش باد
نواحی مرکزی​
در اکثر نواحی تمام ابری ومه آلود همراه با بارندگی گاهی وزش باد در بعد از ظهر بتدریج کاهش ابرکمی تا قسمتی ابری همراه مه صبحگاهی در برخی نقاط با وزش باد نسبتا شدیدکمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی مناطق توام با با وزش باد نسبتا شدید
نواحی جنوبی​
نیمه ابری گاهی افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده گاهی وزش باد نسبتا شدید در بعد از ظهر بتدریج کاهش ابرصاف تا کمی ابری در مناطق کوهستانی همراه با مه صبحگاهی در بعضی ساعات توام با وزش باد نسبتاً شدید و گرد وغبارصاف تا کمی ابری در مناطق کوهستانی همراه با مه صبحگاهی در بعضی ساعات توام با وزش باد نسبتاً شدید و گرد وغبار
شهرستانمشهد​
تمام ابری ومه آلود همراه با بارندگی گاهی وزش باد در بعد از ظهر بتدریج کاهش ابرکمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی ساعات توام با وزش بادکمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی ساعات توام با با وزش باد
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
9​
14​
7​
20​
7​
19​
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته :
در24ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای6 درجه سانتیگراد بالای صفر خنکترین و گناباد و بردسکن با حداکثر دمای 29 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی این مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 9و22درجه سانتیگراد بوده است . طی24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی قوچان به میزان 6/20 میلیمتر گزارش شده است .​
پیش بین مسئول : فریدون سنگچولی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

rahsazan

کاربر ويژه
آخ میشه برای جمعه هم این علامت رو تو وبلاگم بزارم...

84617831815382460938.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
:گل:تقدیم به امیر محسن.

مطابق با نقشه های امشب بارشهایی در روزهای 5 و 6 آبان در برخی استانهای غربی و مایل به مرکز ، احتمال وقوع داره که چندان امیدوار کننده نیست!

ولی در بازه زمانی 10 الی 13 آبان احتمال وقوع بارشهای بهتری در نقشه به چشم میخوره که اوج و شدت بارشها در شرق و شمال خوزستان- لرستان- چهارمحال و بختیاری و کهکیلویه و بویر احمد آباد و غرب اصفهان هست.

بنظرم من در این مناطق در اون بازه زمانی در حدود 50 الی 70 میلیمتر احتمال رخ داد بارش هست حداقل.

یک نقطه پیک بارش دیگه هم در مرز مشترک بین استانهای البرز- قزوین- زنجان و گیلان قرار گرفته:

y500rth3ssjgcl4iq8q.jpg

مطالبی که عرض کردم بر اساس نقشه های امشب هست و احتمال تغییرش خیلی زیاده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های آخرین روزهای اکتبر خیلی وضع بدی رو نشون میدن:

تازه با گذر از 31 اکتبر قرار هست که وضع یک ذره بهتره بشه:

0zze7u0j23vwzr1387a.jpg

r99l9di0wem1fym4b3to.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در نقشه های تراز 700 میلی بار زیر واقعا نقش رطوبت رسانی بی چون و چرای دریای سرخ یه سایکلون های بدون انرژی مدیترانه ای بوضوح دیده میشه!
واقعا کشورهایی مثل سوریه- لبنان و ترکیه و فلسطین بدون حضور رطوبت دریای سرخس شانس چندانی برای بارشهای مطلوب ندارند و ایران ما هم جای خودش رو داره.

بعد هم به اون ارتفاع در تراز 700 و نقشش در انحراف و یا جذب هوای مرطوب جنوبی خصوصا در فریم دوم به خوبی دقت کنید:

tdnv2rdar3gd5pjjvfuu.jpg

dqajkewjmv4z8qydle61.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ولی خوب با گذر از آخرین روزهای اکتبر شرایط ایده ال تر میشه و به امید خدا بارشهای خوبی در اوایل نوامبر در راه نیمه غربی کشور هست:

مثلا یکیش اینروز 4 نوامبر:

lo29v113d3ssde08wj9j.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا در هفته دوم وضع بارش در استان ایلام هم خوب هست خدا رو شکر و با استنباط من متفاوته.
بالاخره من هم آدمیزادم و اشتباه میکنم.

منظورم نقشه ای که کشیدم هست.

چون معمولا آخرین فاکتوری که چک میکنم بارش هست

sinaet

متخصص بخش فوتبال
ظاهرا در هفته دوم وضع بارش در استان ایلام هم خوب هست خدا رو شکر و با استنباط من متفاوته.
بالاخره من هم آدمیزادم و اشتباه میکنم.

منظورم نقشه ای که کشیدم هست.

چون معمولا آخرین فاکتوری که چک میکنم بارش هست

سلام. از نظر بارش و دما در آبان ماه شمالشرق و شرق ایران چه وضعیتی خواهند داشت؟؟؟:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
امیر محسن جان به نظرم سیستم 4 نوامبر با منبع غنی از رطوبت سرخ همراهه و به امید خدا غوغایی به خصوص در غرب و جنوب غرب برپا می کنه...چند روزیه که با شدت در نقشه ها تکرار میشه... :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا