آخرین روز مهرماه برای ما هوا چندان شباهتی به پاییز نداشت و بیشتر حال و هوای روزهای برفی زمستانو داشت! و سوز خاصی داشت! که به اعماق وجود آدم نفوط میکرد!، همون روزهای زمستانی که زمین پر از برف های بخزده میشد!!!!! :104:
البته،،،، مسلما از نظر آمار دمایی شبیه یک روز سرد زمستانی نبود ولی حس و حال و هوای اون رو به خوبی منتقل میکرد، ولی در مقیاس دمایی بالاتر ... که واقعا این سوز خنک (در مقیاس کوچکتر زمستانی) برای من لذت بخش بود :141: :بغل:
که شاید روز (یا چند روز) اول آبان ماه هم هوا به همین شکل باشه. :141:
پاییز 89 یادمه تا روزهای پایانی مهرماه هم با یه پیرهن معمولی بیرون میرفتم و با یه موتور شب گردی میکردم توی خیابونای خلوت و خنک !!!!! :نیش::خنده3:
و اما از نظر دمایی، به نظر میرسه مهرماه امسال در مقاطعی
زیر نرمال بود و در مقطعی هم
گرمتر از نرمال (که در اواسط ماه بود)،،، که من فکر میکنم تعداد روزها و شب هایی که دمای هوا زیر نرمال بود بیشتر بودن. :104: حتی به نظر من یکی از سردترین مهرماه های 10 سال گذشته بود برای ما.
از نظر بارشی هم که مهرماه، .......... طبق روال سال های گذشته... 0 ... زیر نرمال!!! :نیش:
که البته چندان هم دور از انتظار نبود ----- حتی در اون سال های آبی که بارش ما در حد بسیار ایده آلی بوده هم زیر نرمال شدن یا حتی 0 شدن مهرماه چندان اتفاق عجیبی نبود. چون برای اینکه بارش مهرماه اینجا در حد نرمال یا بیشتر از نرمال بشه سال های زراعی یا آبی پربارش کافی نیست بلکه اون سالهایی نیازه که چند قطره بارون در این ماه از توی آسمون روی زمین بیفته!!! :104:
موفق باشید :گل: