سلام مجدد دوستان
اول از هر چیز از دوستانی که اظهار لطف داشتن و بارندگی امروز مشهد رو تبریک گفتن سپاسگزارم
جا داره یه تشکر ویژه از امیرمحسن بابت پیش بینی و عکسهای بسیار خوب امروز داشته باشم
منتظر آمار ایستگاههای بارانسنجی مشهدیم امیرجان، فردا از دوستان بپرسین بی زحمت:خجالت2:
:گل:تقدیم به امیر محسن.
سلام محمد رضا جان
اول از همه چیز من هم از همه دوستانی عزیزی که با اظهار لطف و محبت شون همیشه همراه ما بودند کمال قدردانی و تشکر رو دارم . انشاء الله که در سایر نقاط ایران هم بارشهای خوبی در پیش باشه و دل همه دوستان عزیزم شاد بشه.:گل:
محمد رضا جان خواهش میکنم و خیلی خوشحالم که لذت بردید.
دوست در سازمان به من لطف داشتند و قرار هست که به امید خدا فردا آمار بارش رو به من اعلام کنند.
| سه شنبه 1392/7/30 | چهار شنبه1392/8/1 | پنج شنبه 1392/8/2 | ||||||
نواحی شمالی | تمام ابری ومه آلود همراه با بارندگی گاهی وزش باد در بعد از ظهر بتدریج کاهش ابر | کمی تا قسمتی ابری همراه مه صبحگاهی در برخی نقاط با وزش باد | کمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی ساعات توام با با وزش باد | | |||||
نواحی مرکزی | در اکثر نواحی تمام ابری ومه آلود همراه با بارندگی گاهی وزش باد در بعد از ظهر بتدریج کاهش ابر | کمی تا قسمتی ابری همراه مه صبحگاهی در برخی نقاط با وزش باد نسبتا شدید | کمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی مناطق توام با با وزش باد نسبتا شدید | | |||||
نواحی جنوبی | نیمه ابری گاهی افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده گاهی وزش باد نسبتا شدید در بعد از ظهر بتدریج کاهش ابر | صاف تا کمی ابری در مناطق کوهستانی همراه با مه صبحگاهی در بعضی ساعات توام با وزش باد نسبتاً شدید و گرد وغبار | صاف تا کمی ابری در مناطق کوهستانی همراه با مه صبحگاهی در بعضی ساعات توام با وزش باد نسبتاً شدید و گرد وغبار | | |||||
شهرستانمشهد | تمام ابری ومه آلود همراه با بارندگی گاهی وزش باد در بعد از ظهر بتدریج کاهش ابر | کمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی ساعات توام با وزش باد | کمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی ساعات توام با با وزش باد | ||||||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | ||||
9 | 14 | 7 | 20 | 7 | 19 | ||||
:گل:تقدیم به امیر محسن.
ظاهرا در هفته دوم وضع بارش در استان ایلام هم خوب هست خدا رو شکر و با استنباط من متفاوته.
بالاخره من هم آدمیزادم و اشتباه میکنم.
منظورم نقشه ای که کشیدم هست.
چون معمولا آخرین فاکتوری که چک میکنم بارش هست
به نظر من دما کم تر از نرمال...بارش نرمال...
سلام. از نظر بارش و دما در آبان ماه شمالشرق و شرق ایران چه وضعیتی خواهند داشت؟؟؟:گل: