خوب
آیکون یک نفس راحت :خجالت2:
خود رو شکر سرم خلوت شد و بدون استرس می تونم در کنار دوستان خوبم در این انجمن باشم.:دوست::گل:
درود امیر محسن عزیز
آقا بیا پست رو تحویل بگیر که من 2 روز نیستما!:توافق::دوست:
خوب
آیکون یک نفس راحت :خجالت2:
خود رو شکر سرم خلوت شد و بدون استرس می تونم در کنار دوستان خوبم در این انجمن باشم.:دوست::گل:
درود امیر محسن عزیز
آقا بیا پست رو تحویل بگیر که من 2 روز نیستما!:توافق::دوست:
اسمون صاف وهوای برفی؟!!:تعجب2:خخخخخخخخبا توجه به نقشه هایی که صبح دیدم بنظر رشته کوههای بینالود - فردا و حتی در اواسط هفته آینده بازهم بارش برف مواجه خواهند.
واقعا این موضوع سر ذوقم آورد و رفتم اینو درست کردم. حتی شاید روز جمعه زدم بیرون تا بتونم اولین برف زندگیم در پاییز سال 1392 رو تجربه کنم
اسمون صاف وهوای برفی؟!!:تعجب2:خخخخخخخخ
دیگه فرصت نشد آسمونش رو ابری کنم علیرضا جان.
شما به بزرگی خودت ببخش:گل:
خب دوستان
تا دقایقی دیگر عازم مشهد هستم...روز خوش..یا علی..:گل::احترام:
چرا اینقدر تو سفری میشه بپرسم؟
والا علی جان بیشتر اقوام و آشنایانمون در شهرهای مشهد و علی آباد و نیشابور هستن..تو بجنورد هم غریبیم...واسه همین آخر هفته ها معمولا میریم به این شهر..
آقا من رفتم دیگه..فعلا..
ممنون عالی بود.بلامیسرعلیرضا جان
تقدیم به شما با یک ذره هیجان بیشتر:خجالت2:
علیرضا جان
تقدیم به شما با یک ذره هیجان بیشتر:خجالت2:
با توجه به پلاتهای همبستگی در ماه نوامبر نوسان دور پیوندیه نینو۳.۴ با بارش، دما و انومالی طراز میانی در نیمهٔ جنوبی با تاکید بر جنوب غرب و نوسانات ao و nao با متغیرهای یاد شده در نیمهٔ شمالی با تاکید بر شمال غرب به طور significant همبستگی دارند.از دوستان مخصوصا دکتر بهزاد عزیز میخوام که در تفسیر این پلاتها کمک کنند.ممنون
درود آرش جان
آرزو ذارم که این تعطیلات خاطره های خوشی رو واسه شما و خونواده عزیزتون بهمراه داشته باشه:گل:
هر چند که اینجا دوستان اینقدر خوب ، صمیمی و با محبت در کنار هم هستند ولی چشم بازهم ما در خدمتیم قربان:احترام: