• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوب

آیکون یک نفس راحت :خجالت2:

خود رو شکر سرم خلوت شد و بدون استرس می تونم در کنار دوستان خوبم در این انجمن باشم.:دوست::گل:

درود امیر محسن عزیز

آقا بیا پست رو تحویل بگیر که من 2 روز نیستما!:توافق::دوست:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود امیر محسن عزیز

آقا بیا پست رو تحویل بگیر که من 2 روز نیستما!:توافق::دوست:

درود آرش جان

آرزو ذارم که این تعطیلات خاطره های خوشی رو واسه شما و خونواده عزیزتون بهمراه داشته باشه:گل:

هر چند که اینجا دوستان اینقدر خوب ، صمیمی و با محبت در کنار هم هستند ولی چشم بازهم ما در خدمتیم قربان:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به نقشه هایی که صبح دیدم بنظر رشته کوههای بینالود - فردا و حتی در اواسط هفته آینده بازهم بارش برف مواجه خواهند.

واقعا این موضوع سر ذوقم آورد و رفتم اینو درست کردم. حتی شاید روز جمعه زدم بیرون تا بتونم اولین برف زندگیم در پاییز سال 1392 رو تجربه کنم

gve20uxawjs3hq2pdz2d.jpg

aliwinter

Banned
حیف شد اگه 3 تا از این سامانه های این هفته ای بیان بازم میتونستیم یه برف بارون ببینیم تو ابان:ناراحت:

aliwinter

Banned
با توجه به نقشه هایی که صبح دیدم بنظر رشته کوههای بینالود - فردا و حتی در اواسط هفته آینده بازهم بارش برف مواجه خواهند.

واقعا این موضوع سر ذوقم آورد و رفتم اینو درست کردم. حتی شاید روز جمعه زدم بیرون تا بتونم اولین برف زندگیم در پاییز سال 1392 رو تجربه کنم

gve20uxawjs3hq2pdz2d.jpg
اسمون صاف وهوای برفی؟!!:تعجب2:خخخخخخخخ

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستشم امروز این عکس رو بذارم ولی این تیرآهنه هر کاریش کردم از تو کادر خارج نمیشد:تعجب2:

این بخشش خیلی پر برف بود

sd55kagqeqy3e2dwe24q.jpg

aliwinter

Banned
والا علی جان بیشتر اقوام و آشنایانمون در شهرهای مشهد و علی آباد و نیشابور هستن..تو بجنورد هم غریبیم...واسه همین آخر هفته ها معمولا میریم به این شهر..

آقا من رفتم دیگه..فعلا..

آهان ,به سلامت برو وسط راه برف دیدی سلام منو بهش برسون/.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در تصویر ماهواره ای زیر میشه تراکم هوای سرد و خشن عرضهای شمالی رو که تمایل به رخنه به سمت نوار شمالی کشور رو داره بخوبی مشاهده کرد!!!

aky2u8hhyu5p5vmmn5ij.jpg

pokerface

متخصص هواشناسی
با توجه به پلات‌های همبستگی‌ در ماه نوامبر نوسان دور پیوندیه نینو۳.۴ با بارش، دما و انومالی طراز میانی در نیمهٔ جنوبی با تاکید بر جنوب غرب و نوسانات ao و nao با متغیر‌های یاد شده در نیمهٔ شمالی با تاکید بر شمال غرب به طور significant همبستگی‌ دارند.از دوستان مخصوصا دکتر بهزاد عزیز می‌خوام که در تفسیر این پلات‌ها کمک کنند.ممنون

k20fgyy66uu15abqxpkx.gif
kft8pemp7nabkut6eb8t.gif
mazqyeptyj5ky05xohga.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بهروز جان خیلی ممنون
اول از همه اون مطلبت در مورد سامانه اخیر رو در هوای مشهد منتشر کردم با اجازه ات. اگه نظر خاصی دارید به من اطلاع بدید لطفا.
در مورد این موضوع جالبی که مطرح کردید.

ظاهرا شما تاثیرات شاخص های دورپیوندی انسو در منطقه نینو 3.4 و همچنین NAO و AO رو بر بارش و دمای بخشی از کشور در ماه نوامبر برسی کردید.

خوب حالا قبل ار هر اظهار نظری فارهای این شاخص ها چگونه هستند!

مثبت - منفی و یا خنثی؟

با توجه به پلات‌های همبستگی‌ در ماه نوامبر نوسان دور پیوندیه نینو۳.۴ با بارش، دما و انومالی طراز میانی در نیمهٔ جنوبی با تاکید بر جنوب غرب و نوسانات ao و nao با متغیر‌های یاد شده در نیمهٔ شمالی با تاکید بر شمال غرب به طور significant همبستگی‌ دارند.از دوستان مخصوصا دکتر بهزاد عزیز می‌خوام که در تفسیر این پلات‌ها کمک کنند.ممنون

k20fgyy66uu15abqxpkx.gif
kft8pemp7nabkut6eb8t.gif
mazqyeptyj5ky05xohga.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود آرش جان

آرزو ذارم که این تعطیلات خاطره های خوشی رو واسه شما و خونواده عزیزتون بهمراه داشته باشه:گل:

هر چند که اینجا دوستان اینقدر خوب ، صمیمی و با محبت در کنار هم هستند ولی چشم بازهم ما در خدمتیم قربان:احترام:

خواهش میکنم امیرمحسن عزیز، من هم از اینکه در ایجا در کنار شما و بقیه دوستان هستم به خودم می بالم و بسیار خوشحال هستم.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا