• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
:ناراحت::ناراحت:

ای بابا!!کاچی به از هیچی!!خوبه سرما داریم...بخدا من به سرما هم قانع شدم..چون میدونم بجنورد پتانسیل برف خوب نداره..

محمد جان

ببین دوست خوبم. برای این سامانه ای که ظرف دیروز و امروز در کشور فعال بود ، خیلی از دوستان امیدواریهای زیادی داشتند ولی واقعا همانطوریکه انتظار میرفت جون چندانی نداشت و بارشها کمتر از انتظار بود.

بنظرم اگه خیلی زیاد امیدوار باشیم و اگر محقق نشه بعد خیلی ضد حال میشه.

الان رفتم گزارش آقای اصغری رو گوش کردم ولی بنظرم اونقدری که ایشون تنور رو داغ میکنه هم نیست.

بارندگیها خیلی معمولی و نرمال و البته تا حدودی پراکنده هستند! فقط در اون نقاطی که به رنگ آبی پر رنگ دیده میشه یک مقدار شدت بارشها بیشتر هست.

بعضی از دوستان وقتی نقشه های هواشناسی رو در انجمن ها و یا وبلاگ ها به اشتراک میذارند، پایه و اساس استناد شون چون بارش تجمعی هست بعد می بینی نتایج خوب از آب در نمیاد و بارشها اونطوریکه تو نقشه ها دیده میشه دلچسب نیستند.

خیلی بهتره که تمام جنبه ها و تراز ها چک بشه بعد در مورد اینکه کجا بارش زیادی رخ میده اظهار نظر بشه.

من خیلی از اینکه می بینم بعد از فعالیت یک سامانه موج نا امیدی در پستهای دوستان دیده میشه غصه میخورم.

بهرحال

نقشه های اول آنومالی ببارش و نقشه ها دوم انحراف معیار بارش نسبت به میانگین بلند مدت

آنومالی

هفته اول:

95302472032343425721.jpg

هفته دوم:

44818422784787402837.jpg

نحراف معیار بارش

هفته اول:

90507728231503266310.jpg

هفته دوم:

76721351694611056858.jpg

aliwinter

Banned
این جمله یجا خوندم خیلی خوشحال وامیدوار شدم به به

بارشها سراسری میشوند ! آبانی خوب در راه کشور ...

ali.doosti

کاربر ويژه
ممنون دکتر جان به لطف شما دیدمش.. کاش با رطوبت همراه شه و گرنه میترسم مانع سامانه های غربی شه...نقشه فشار اهمیت داره اینجا...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سپاس استاد از توضیحات خوب و قانع کننده تون...

والا بنده تا زمانی که اوکی شما رو نگیرم به هیچ چیزی امیدوارم نمیشم و دل نمیبندم!!!چون شما بقول خودتون تمام پارامترها و جنبه ها رو بطور دقیق بررسی میکنید ولی نقشه های دیگر اینطور نیستن...

زین پس تا شما موجی رو اوکی نکنید من هیچ امیدواری در خودم بوجود نخواهم آورد...افتخار هم میکنم که این حرفو میزنم...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امشب امدیم انرزی مثبت بگیریم این طور شد استاد امیر محسن احتمالا تغییر میکنه نه ؟

علیرضا جان

هیچ چیزی ثابتی توی این دنیا وجود نداره. اظهار نظر امشب من فقط بر اساس مشاهداتم از روی نقشه ها بود.
بعد هم یک چیزی تا یادم نرفته بگم آنومالی بارش با نرمال بارش یک منطقه در یک ماه خاص فرق میکنه مثلا اون نقاطی که به رنگ قرمز هستند منظور قطعی این نیست که بارشی رو در پیش نخواهند داشت.

و اون نقاطی هم که آبی شدن یعنی در این موقع از سال بارش بهتری براشون پیش بینی شده!

یک مرتبه سوء تفاوت نشه در درک این مطلب:خجالت2:

Dr.ben

کاربر ويژه
این جمله یجا خوندم خیلی خوشحال وامیدوار شدم به به

بارشها سراسری میشوند ! آبانی خوب در راه کشور ...

منم خوندم. وبلاگ هواشناس عزیز محمد از رشت هست دیگه. واقعا بسیار فعال هستن ایشون. امیدوارم همیشه موفق باشن. :گل:

http://guilanforeca.ir

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نقشه بارش تجمعی از امشب تا 12 نوامبر هست
من بصورت فریم به فریم 3 ساعته این پیش بینی رو چک کردم و باید عرض کنم ، کاملا اغراق آمیزه و منحرف کننده است

کوچیکش کردم تا دوستان راحت تر بتونند استفاده کنند:

65261488609002286869.jpg

aliwinter

Banned

علیرضا جان

هیچ چیزی ثابتی توی این دنیا وجود نداره. اظهار نظر امشب من فقط بر اساس مشاهداتم از روی نقشه ها بود.
بعد هم یک چیزی تا یادم نرفته بگم آنومالی بارش با نرمال بارش یک منطقه در یک ماه خاص فرق میکنه مثلا اون نقاطی که به رنگ قرمز هستند منظور قطعی این نیست که بارشی رو در پیش نخواهند داشت.

و اون نقاطی هم که آبی شدن یعنی در این موقع از سال بارش بهتری براشون پیش بینی شده!

یک مرتبه سوء تفاوت نشه در درک این مطلب:خجالت2:

استانه تحمل من بالای امیر جان درمورد تغییر نقشه ها
میخواستم همه ایران ابی بشه که نشد همین واگرنه همین هم جای شکر داره:خجالت2::گل:
اون انرزی مثبت قضیه داره هیچی دیگه شما اوستای ما که تاز کاریم:خجالت2:
همین دیگه شب بخیر دیگه:خنده1::بای:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس آپدیت این مدل دامنه هوای خنکتر از نرمال تا 11 نوامبر همچنان بر فلات ایران غالب خواهد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا