محمد بجنورد ما چطوره برف دیدی یا نه؟
سلام علیرضاجان
چاکرتم داداش
نه متاسفانه..اگه موج 24ساعت با تاخیر خارج میشد؛قطعا اگه بارشی در منطقه ما رخ میداد بصورت برف نمایان میشد ولی ...
انشاالله موج 5 نوامبر{سه شنبه هفته ی بعد}...
ظهر و بعداز ظهر سرعت اینترنت اینجا بشدت کاهش یافته بود ولی الان به روند قبلی خودش برگشته..
انشالله برفو ببینی ,هرچه سریع تر, این جا که از ساعت 12 شببه بعد کلا برق ها همش قظعه غروب ها هم اینترنت وصل نمیشه بلامیسر
ممنون علی جان..:گل:
وا!!!!رشتو همچین معضلاتی؟؟؟؟!!!!عجیبه!!:تعجب2::تعجب2::مشکوک::مشکوک:
خب..من باید برم..انشاالله آخر شب برمیگردم..خدای نکرده امسال کنکور دارم آآ!!!یکمم باید درس بخونم!!:خنده1::خنده1:،فعلا...:گل:
The report was made 6 minutes ago, at 17:00 UTC |
Wind 7 km/h from south |
Temperature 10°C |
Humidity 43% |
Pressure 1022 hPa |
Visibility 10 km or more |
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus |
آنومالی دمای هوا در سطح زمین در منطقه مشهد تا ماه دسامبر 2013
دکتر بهزاد عزیز واقعا ازتون ممنون ،لذت بردم از تفهیم مطلب ریاضی به زبان ساده ،همین پستها هست که فوروم هارو اعتیاد آور میکنه!بازم سپاسگزارم.راستش این مطالب ذهن بنده رو هم مدتها به خودش مشغول کرده و خوب با پست روشن کنندهٔ جنابعالی و با یک جستجو در نت دیدم که خوب اصول پیش بینی بلند مدت بر روشهای پیچیدهٔ آماری مثل multiple regression model ،ماتریسهای همبستگی و کلی فرمولهای پیچیدهٔ ریاضی هست و علا رغم تمام اینها باز محدودهٔ error رو خود سزندگان این روشها بالا اعلام میکنند .و در واقع مدل ensemble هم دقیقا مانند مثال شما توافقی بین تیمهای پیش بین برای انتخاب یک پیش بینی متوسط بین پیش بینیهای انجام شده است.این فایل پاور پوینت توضیحی بر روشهای آماری استفاده شده در مدل پیش بینی بلند مدت ژاپن هست که حتا فقط نگاهی اجمالی به صفحاتش انسان رو به عمق فاجعه و پیچیدیگی این پیش بینیها رهنمون میکنه!بازم سپاس فراوان دوست عزیزم جناب دکتر بهزاد.چیزهای زیادی از پستتون آموختم .وجود شما اینجا باعث آشتی ما با ریاضیات هم میشه!
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNEpIKiBCN0Wg_42PFtXWXdghlbXBQ&cad=rja
سلام بهزاد جان
مطالب خیلی جذاب و کامل بودند و تشکر، از اونجائیکه بحث گسترده ای بود، خیلی خوشحالم که تونستم بصورت تلفنی در این خصوص با شما صحبت کنم و از اطلاعات مفیدتون استفاده کنم.
انشاء الله روزی فرا برسه که شاهد اولین تحلیل رسمی شما برای پیش بینی بلندمدت( بیم ها و امیدها) بر اساس مدلهای بیهنه سازی ریاضی باشیم.:گل:
انشالله برفو ببینی ,هرچه سریع تر, این جا که از ساعت 12 شب بعد کلا برق ها همش قظعه غروب ها هم اینترنت وصل نمیشه بلامیسر
علیرضا جان شما کدوم شهرید؟!کی رعد و برق داشته؟بارش خوب بوده؟
همش که نه بیشتر اوقاتعلی جان مگه توی عراق زندگی می کنی که از 12 شب به بعد برق ها همش قطعه! ما که توی اوج مصرف امسال تابستون هم قطعی برقی نداشتیم که به چشم بیاد. خدا رو شکر کشور بیشتر از نیازش برق تولید می کنه. امیدوارم مشکل قطع برق در منطقه ای که هستین هر چه زودتر حل بشه. ولی انشاالله امسال برف خیلی سنگینی بیاد برق های ما و شما قطع بشن :خنده1: