• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد بجنورد ما چطوره برف دیدی یا نه؟

سلام علیرضاجان

چاکرتم داداش

نه متاسفانه..اگه موج 24ساعت با تاخیر خارج میشد؛قطعا اگه بارشی در منطقه ما رخ میداد بصورت برف نمایان میشد ولی ...

انشاالله موج 5 نوامبر{سه شنبه هفته ی بعد}...

ظهر و بعداز ظهر سرعت اینترنت اینجا بشدت کاهش یافته بود ولی الان به روند قبلی خودش برگشته..

17265363819898015814.jpg

aliwinter

Banned
سلام علیرضاجان

چاکرتم داداش

نه متاسفانه..اگه موج 24ساعت با تاخیر خارج میشد؛قطعا اگه بارشی در منطقه ما رخ میداد بصورت برف نمایان میشد ولی ...

انشاالله موج 5 نوامبر{سه شنبه هفته ی بعد}...

ظهر و بعداز ظهر سرعت اینترنت اینجا بشدت کاهش یافته بود ولی الان به روند قبلی خودش برگشته..

17265363819898015814.jpg

انشالله برفو ببینی ,هرچه سریع تر, این جا که از ساعت 12 شب بعد کلا برق ها همش قظعه غروب ها هم اینترنت وصل نمیشه بلامیسر

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

انشالله برفو ببینی ,هرچه سریع تر, این جا که از ساعت 12 شببه بعد کلا برق ها همش قظعه غروب ها هم اینترنت وصل نمیشه بلامیسر

ممنون علی جان..:گل:

وا!!!!رشتو همچین معضلاتی؟؟؟؟!!!!عجیبه!!:تعجب2::تعجب2::مشکوک::مشکوک:

خب..من باید برم..انشاالله آخر شب برمیگردم..خدای نکرده امسال کنکور دارم آآ!!!یکمم باید درس بخونم!!:خنده1::خنده1:،فعلا...:گل:

aliwinter

Banned
ممنون علی جان..:گل:

وا!!!!رشتو همچین معضلاتی؟؟؟؟!!!!عجیبه!!:تعجب2::تعجب2::مشکوک::مشکوک:

خب..من باید برم..انشاالله آخر شب برمیگردم..خدای نکرده امسال کنکور دارم آآ!!!یکمم باید درس بخونم!!:خنده1::خنده1:،فعلا...:گل:

خیلی جای تعجی نداره
برو درس بخون پسر کنکور شوخی ندارها برو ایشالله موفق میشی
بعدش این صندوق پیامهای خصوصی تو بی زحمت خالی کن تا پیام خصوصی بفرستم برات:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هوای مشهد امشب تا حدودی گرمتر شده و نسبت به شب گذشته در همین ساعت حدود 5 تا 6 درجه ای هوا گرمتر شده و مشخصا غلبه جریانات جنوبی بارزه:

meteogram_celcius.cgi

[h=4]Current weather observation
The report was made 6 minutes ago, at 17:00 UTC
Wind 7 km/h from south
Temperature 10°C
Humidity 43%
Pressure 1022 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
انیمیشن رادار رعدوبرق نیم ساعت گذشته کشور

سلام علیکم.
محمد از بجنورد عزیز یک لطفی کن و سری به انجمن انلاین مت هم بزن.
:گل:
و اما اگر دوستان اجازه بدهند ، زین پس دلم میخواد در این فروم نیز فعالیت داشته باشم.
:گل:

در ابتدا توجه شما رو به انیمیشن رادار رعدوبرق نیم ساعت گذشته مناطق تحت پوشش سیستم فعلی جلب می کنم.
بیشترین رعدوبرق ها اختصاص داشته به شرق خوزستان و استان همدان.

27004727542583495284.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در تصاویر ماهواره ای این ابر ، ابر خیلی خوبیه و مشخصا cb هست ، هرچند شرایط تو منطقه ما واسش چندان مساعد نیست ولی از مرز که رد میشه در حوضه آبریز رودخانه هریرود(سد دوستی) در افغانستان بارشهای خوبی رو واسش متصور هستم:

75778397394267768830.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا اینجای کار آپدیتهای امشب چندان امیدوارکننده نیستند و اون شرایط عالی که در آپدیتهای قبلی لحاظ شده بود در حدود فکر کنم 6 روز به تاخیر افتاده!!!!!!

تنها فریم قابل تاملی که امشب تونستم از نقشه ها استخراج کنم فریم زیر هست که خیلی هیجان انگیزه

12 نوامبر - آنومالی ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار

20041729964587929795.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
دکتر بهزاد عزیز واقعا ازتون ممنون ،لذت بردم از تفهیم مطلب ریاضی‌ به زبان ساده ،همین پست‌ها هست که فوروم هارو اعتیاد آور میکنه!بازم سپاسگزارم.راستش این مطالب ذهن بنده رو هم مدتها به خودش مشغول کرده و خوب با پست روشن کنندهٔ جنابعالی و با یک جستجو در نت دیدم که خوب اصول پیش بینی بلند مدت بر روشهای پیچیدهٔ آماری مثل multiple regression model ،ماتریس‌های همبستگی‌ و کلی‌ فرمولهای پیچیدهٔ ریاضی هست و علا رغم تمام اینها باز محدودهٔ error رو خود سزندگان این روش‌ها بالا اعلام میکنند .و در واقع مدل ensemble هم دقیقا مانند مثال شما توافقی بین تیم‌های پیش بین برای انتخاب یک پیش بینی متوسط بین پیش بینیهای انجام شده است.این فایل پاور پوینت توضیحی بر روشهای آماری استفاده شده در مدل پیش بینی بلند مدت ژاپن هست که حتا فقط نگاهی‌ اجمالی‌ به صفحاتش انسان رو به عمق فاجعه و پیچیدیگی این پیش بینی‌ها رهنمون میکنه!بازم سپاس فراوان دوست عزیزم جناب دکتر بهزاد.چیزهای زیادی از پستتون آموختم .وجود شما اینجا باعث آشتی ما با ریاضیات هم می‌شه!
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNEpIKiBCN0Wg_42PFtXWXdghlbXBQ&cad=rja

سلام بهزاد جان

مطالب خیلی جذاب و کامل بودند و تشکر، از اونجائیکه بحث گسترده ای بود، خیلی خوشحالم که تونستم بصورت تلفنی در این خصوص با شما صحبت کنم و از اطلاعات مفیدتون استفاده کنم.

انشاء الله روزی فرا برسه که شاهد اولین تحلیل رسمی شما برای پیش بینی بلندمدت( بیم ها و امیدها) بر اساس مدلهای بیهنه سازی ریاضی باشیم.:گل:

تشکر فراوان از دوستان بسیار ارجمند جناب بهروز و امیر محسن عزیز. ما توی بهینه سازی چند هدفه Multi-objective optimization شیوه های مختلفی برای پیدا کردن جواب بهینه یا کارا داریم. یکی از شیوه ها استفاده از نظرات کارشناسان و انتخاب جواب ها به شکل توافقی، Compromise solutions، هست. یکی دیگه وزن دار کردن توابع هدف بر اساس اهمیت شون هست. مثلا توی همون مثالی که زدم میشه تابع مجموع مشترکی به صورت w[SUB]2[/SUB] f[SUB]2[/SUB] + w[SUB]1[/SUB] f[SUB]1[/SUB] در نظر گرفت که در اون، w[SUB]1[/SUB] وزن پیشنهادی هست برای عامل اول و w[SUB]2[/SUB] وزن پیشنهادی هست برای عامل دوم. برای مثال اگه از نظر ما عامل اول (که توی مثال، بر اساس تاثیر انسو نوشته شده بود) دو برابر عامل دوم (مثلا تاثیر NAO) تاثیر گذار باشه میشه برای w[SUB]1[/SUB] مقدار 2 و برای w[SUB]2[/SUB] مقدار 1 رو در نظر گرفت و جواب کارا (که توی مثال، پیش بینی بلند مدت بود) رو محاسبه کرد. روش های زیاد دیگه ای هم برای حل این نوع مسائل وجود داره که یکی از پرکاربردترین اونها، روش های کمی سازی یا Scalarization Techniques هست که البته تز فعلی من هم در مورد همین روش هاست.
اما نکته بسیار مهم اینه که تفاوت عمده ای که بین مدل های ما با مدل های آماری مثلا همین مدل هایmultiple regression وجود داره. توی مدل های ریاضی همه توابع هدف و محدودیت ها به صورت قطعی هستن و مقادیر بطور دقیق مشخص شده اند و بنابراین جواب ها از دقت بسیار زیادی برخوردار هستن. ولی مدل های آماری بر اساس داده های آماری و توزیع های آماری نوشته میشن و همین عامل هم به شدت روی دقت جواب نهایی اثر میذاره. این مدل ها مثل مدل های شبیه سازی (که در موردش با جناب امیر محسن عزیز صحبت کردم) معمولا به شیوه های دقیقی برای احراز اعتبار مدل نیاز دارن. در هر حال میشه گفت مدل های بهینه سازی چند هدفه ریاضی قطعی، پایه و اساس مدل های آماری یا حتی فازی چند هدفه رو تشکیل می دن و شیوه و اساس یکسانی دارن. خیلی علاقمند هستم به امید خدا کمی سرم خلوت تر شد تحقیقات بیشتر در مورد مدل های آماری چندگانه مورد استفاده در پیش بینی های بلند مدت انجام بدم. در هر حال از توجه شما سپاسگزارم و امیدوارم بتونم چیزهای بیشتر از دوستان عزیز یاد بگیرم.

روح ا...

New member
سلام بر دوستان امشب اقای اصغری گفت که سامانه بسیار فعال و سلول بسته در جنوب دریای مدیترانه قرار خواهد گرفت که از جمعه وارد کشور خواهد شده که باعث بارش های گسترده در کشور خواهد شده امیدوارم اتفاق بیفته :گل::شاد:

Dr.ben

کاربر ويژه

انشالله برفو ببینی ,هرچه سریع تر, این جا که از ساعت 12 شب بعد کلا برق ها همش قظعه غروب ها هم اینترنت وصل نمیشه بلامیسر

علی جان مگه توی عراق زندگی می کنی که از 12 شب به بعد برق ها همش قطعه! ما که توی اوج مصرف امسال تابستون هم قطعی برقی نداشتیم که به چشم بیاد. خدا رو شکر کشور بیشتر از نیازش برق تولید می کنه. امیدوارم مشکل قطع برق در منطقه ای که هستین هر چه زودتر حل بشه. ولی انشاالله امسال برف خیلی سنگینی بیاد برق های ما و شما قطع بشن :خنده1:

aliwinter

Banned
علی جان مگه توی عراق زندگی می کنی که از 12 شب به بعد برق ها همش قطعه! ما که توی اوج مصرف امسال تابستون هم قطعی برقی نداشتیم که به چشم بیاد. خدا رو شکر کشور بیشتر از نیازش برق تولید می کنه. امیدوارم مشکل قطع برق در منطقه ای که هستین هر چه زودتر حل بشه. ولی انشاالله امسال برف خیلی سنگینی بیاد برق های ما و شما قطع بشن :خنده1:
همش که نه بیشتر اوقات
حالا قطع میشه برف بیاد چی میشه فکر بکون همش تاریکی دکتر جان
ولش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا