• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
آرش جان مسأله مورد بحثو از آقای پرنو پرسیدم... این طور گفتن:

"از دو موج که هنوز موج دومی تا فردا فعالیتش ادامه دارد. انتظاری جز ابرناکی و رگبار بارن بصورت پراکنده نداشتیم.در این موجها مدیترانه نقشی ندارد. نگران نباشید انشاا... تا 13نوامبر ناپایداری درمنطقه جنوبغرب به تناوب رخ خواهد داد. بارشهای موثری در اوایل نوامبر خواهیم داشت. متاسفانه رطوبت تراز 850زیاد مناسب نیست. این رطوبت باید بالای 80درصد باشد تا بارشهای موثر رخ دهد. رطوبت تراز 850مهمتر از تراز 700است. در اکثر موارد رطوبت 700خوب است اما چون رطوبت 850مناسب نیست بارش مناسبی نداریم."

منم اشاره کردم رطوبت 850 متأسفانه جالب نیست و با این اوضاع سیستم بعدی هم کمابیش شبیه همین عمل می کنه. علت اینکه چرا 850 مناسب نیستو نمی دونم اگر از دوستان لطف کنن بگن ممنون میشم. با وجودی که مدیترانه فعال نیست تأمین رطوبت 850 راه دیگه ای نداره؟

mehdi.

New member
شهر اصفهان همچنان منتظر اولین بارش پاییزی ، هوا در ساعات اخیر ابری و همراه با وزش باد بوده اما خبری از بارش نیست باد سرد شمالی هم وزیدن گرفته

اما خبر خوش ، اولین بارش برف در یکی از شهرستانهای استان هست طبق اطلاع سازمان هواشناسی فریدون شهر در بروز رسانی 17:30 امروز عصر در ششمین روز ابان شاهد رگبار برف است:

39793153610452718230.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارش باران در منطقه ما هم شروع شده امیدوارم شرایط برای بارش در مشهد و دیگر مناطق بهتر بشه .

درود بر شما دوستان گل
من همكنون در مركز شهر در حال حركت به سمت غرب هستم نم نم بارون داره شيشه ها را خيس ميكنه! البته چند تا رعد و برق هم رصد كردم

نیما 68

کاربر ويژه
سلام :گل:
شدت بارش اینجا خوبه البته بارش داره سمت شرق میره اینجا داره کم کم بارش کم میشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
فرودگاه گزارش بارون سبك داده!به نظر اوج بارش ها در باند جنوبي شهر باشه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آرش جان مسأله مورد بحثو از آقای پرنو پرسیدم... این طور گفتن:

"از دو موج که هنوز موج دومی تا فردا فعالیتش ادامه دارد. انتظاری جز ابرناکی و رگبار بارن بصورت پراکنده نداشتیم.در این موجها مدیترانه نقشی ندارد. نگران نباشید انشاا... تا 13نوامبر ناپایداری درمنطقه جنوبغرب به تناوب رخ خواهد داد. بارشهای موثری در اوایل نوامبر خواهیم داشت. متاسفانه رطوبت تراز 850زیاد مناسب نیست. این رطوبت باید بالای 80درصد باشد تا بارشهای موثر رخ دهد. رطوبت تراز 850مهمتر از تراز 700است. در اکثر موارد رطوبت 700خوب است اما چون رطوبت 850مناسب نیست بارش مناسبی نداریم."

منم اشاره کردم رطوبت 850 متأسفانه جالب نیست و با این اوضاع سیستم بعدی هم کمابیش شبیه همین عمل می کنه. علت اینکه چرا 850 مناسب نیستو نمی دونم اگر از دوستان لطف کنن بگن ممنون میشم. با وجودی که مدیترانه فعال نیست تأمین رطوبت 850 راه دیگه ای نداره؟

علی جان تراز 850 برای مناطق با ارتفاع کم مثل خوزستان مهم هست، مناطق داخلی بعلت صعود هوا و متراکم تر شدن روطوبت شانس بارش بیشتری دارن، نمونه اش ابرهای امروز صبح خوزستان که روی جلگه خوزستان بارندگی نداشتن اما همون ابر روی زاگرس تولید رگبار برف کرد.

گجت ویندوز خبر از بارش باران در اصفهان میده، ابرهای بسیار خوبی در غرب تهران بودن اما متاسفانه به شهر نرسیدن و آخرین قسمت موج هم درحال عبور از شمال تهران هست، امروز بعدازظهر که توچال رو دیدم تعجب کردم، میزان بارش برف خیلی کمتر از انتظار من بود، حداکثر 10 سانتیمتر برف روی قله هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

تبریک به همه دوستان عزیز که در شهر دیارشون امروز با پدیده بارشهای زیبای پاییزی مواجه بودند.

تبریک ویژه به همشهریان عزیزم که امروز در مشهد با پدیده رگبار و رعد و برق پاییزی مواجه بودند. جای منو هم خالی کنید .

امروز بعدازظهر که از مشهد خارج می شدم صف آرایی ابرهای زیبا و متراکم کومولونیمبوس بسیار زیبا و دیدنی بود و مطمئن شدم که امشب مشهد هم علیرغم نقشه ها با این پدیده زیبا مواجه هست.

امروز بهروز عزیز از جاده اصفهان به تهران در تماس تلفنی گزارش از بارش بسیار شدید بارش بهمراه رعد و برق در محدوده کاشان -نطنز دادند و بسیار ذوق زده و شاد بودند.

بنابر گزارش ایشون در حدود 20 دقیقه در طول مسیری بودند به ارتفاع متوسط 2000 متر با دمای 10 + با دور 3( تند برف باکن)!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در ضمن امشب حدود ساعت 7 شب که به کلات نادر رسیدم دما در حدود 8+ درجه بود و علیرغم آسمون صاف با بارش باران در حد trace از کیلومتر 12 تا خود شهر کلات مواجه بودم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

تبریک به همه دوستان عزیز که در شهر دیارشون امروز با پدیده بارشهای زیبای پاییزی مواجه بودند.

تبریک ویژه به همشهریان عزیزم که امروز در مشهد با پدیده رگبار و رعد و برق پاییزی مواجه بودند. جای منو هم خالی کنید .

امروز بعدازظهر که از مشهد خارج می شدم صف آرایی ابرهای زیبا و متراکم کومولونیمبوس بسیار زیبا و دیدنی بود و مطمئن شدم که امشب مشهد هم علیرغم نقشه ها با این پدیده زیبا مواجه هست.

امروز بهروز عزیز از جاده اصفهان به تهران در تماس تلفنی گزارش از بارش بسیار شدید بارش بهمراه رعد و برق در محدوده کاشان -نطنز دادند و بسیار ذوق زده و شاد بودند.

بنابر گزارش ایشون در حدود 20 دقیقه در طول مسیری بودند به ارتفاع متوسط 2000 متر با دمای 10 + با دور 3( تند برف باکن)!!!!!!!!!!!!!!!!!

درود امیرمحسن عزیز

اگر اشتباه نکنم ایشون در همون گردنه جاده نطنز بودن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود آرش جان

کاملا درسته.

و اما امروز نقشه های تراز 300 بسیار جالب بودند و بازهم این مطلب رو تاکید کردند که فقط با بررسی تراز 500 نمیشه به یک جمع بندی دقیق روزانه در خصوص سامانه های فعال رسید!

این نقشه تراز 300 امروز بسیار جالب بود و مطلب مهمی داشت که در نقشه های تراز 500 دیده نمیشد!!

ظهور یک سردچال در منطقه ای مشتمل بر شرق دریای کاسپین تا دریاچه ارال که منجر به گذر یک تراف از منطقه ما با همراهی جریانات گرم و مرطوب جنوبی شد:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز:گل::احترام:

هوایی سوزناک و تقریبا ابری رو در بجنورد شاهد هستیم...به دوستان عزیزم در شهر مشهد مقدس هم تبریک میگم..:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
The report was made 30 minutes ago, at 17:00 UTC
Wind 19 km/h from southeast
Temperature 10°C
Humidity 62%
Pressure 1018 hPa
Visibility 8000 m
Few clouds at a height of 914 m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067 m
Broken clouds at a height of 2743 m
light rain

meteogram_celcius.cgi

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خدا رو شکر که بارشها بیشتر از اونی که فکر میکنیم هست، امیدوارم سیستم های بعدی هم حسابی ببارند.

دوستان فعلا :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا