The report was made 11 minutes ago, at 21:00 UTC |
Wind 04 kt from southwest |
Temperature 9°C |
Humidity 71% |
Pressure 1016 hPa |
Visibility 10 km or more |
Few clouds at a height of 3000 ft , Cumulonimbus. Few clouds at a height of 3500 ft Scattered clouds at a height of 9000 ft |
راستی یک مطلبی رو تا یادم نرفته بگم!
وقتی لینک یک سایت در یک انجمن به اشتراک گذاشته میشه ، ادمین سایتی که ازش لینک رو برداشت میکنید هم بصورت ایمیل و هم بصورت notification از آدرس و تعداد دفعاتی که اون لینک در یک انجمن و یا یک سایت به اشتراک گذاشته میشه فورا مطلع میشه .
درسته که قرار دادن اطلاعات مفید امر پسندیده ای هست ولی یک سایتی که این اطلاعات رو پولی ارائه میده ، بسرعت مطلع میشه و مسیر نقشه ها رو عوض میکنه!
منظورتون نفهمیدم میشه بیشتر توضح بدین؟
مثلا علی دوستی عزیز
چند روز پیش مطلبی رو به نقل از سایت من در پی تی به اشتراک گذاشتند و بلافاصله برای من notification اومد که از اطلاعات سایت من در جای دیگه ای نقل قول شده.
منتهی ایشون از من کسب اجازه کردند
اطلاعات ایستگاه هواشناسی من در غرب مشهد به شرح ذیل هست
فلش به سمت پایین یعنی روند کاهش همچنان ادامه داره و فلش به سمت بالا یعنی روند افزایش همچنان ادامه داره و هنوز حسگر های دماسنج - فشار سنج و رطوبت سنج ثابت نشدند!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
آهان بیگیفتم ,عجب چیزی های درست شده
یاد قدیم ها بخیر واقعا ادم هنگ کونه به قرآن!
شب تان برفی باد
امیر محسن عزیز خسته نباشید.
این ایستگاه مربوط به امکانات گوشی میشه؟
بارانسنجی هم داره؟
خواهش میکنم بهزاد جان
درسته و مربوط به گوشی هست و باید موبایلتون قابلیت نصب نرم افزار مربوطه رو داشته( حسگر داشته باشه)، بعد اون موقع بصورت خودکار و بدون نیاز به اینترنت و در هر جائیکه باشید این اطلاعات در دسترستون خواهد بود.
در ارتباط با باران سنج در نسخه های buy pro نرم افزار امکانات مختلفی داره از جمله قابلیت ثبت و اتصال ایستگاه شخصی به ماهواره های هواشناسی و خوب باران سنج رو هنوز مطمئن نیستم
تشکر. خیلی جالبه. یعنی واسه اینکه دما و رطوبت رو ثبت کنه باید یه مدت گوشی رو توی فضای باز قرار بدید؟
ما که امکانات مون کاملا آنالوگ هست. باید خط کش بدست بریم زیر بارون ببینیم چقدری توی سطل بارون جمع شده!
راستی یک مطلبی رو تا یادم نرفته بگم!
وقتی لینک یک سایت در یک انجمن به اشتراک گذاشته میشه ، ادمین سایتی که ازش لینک رو برداشت میکنید هم بصورت ایمیل و هم بصورت notification از آدرس و تعداد دفعاتی که اون لینک در یک انجمن و یا یک سایت به اشتراک گذاشته میشه فورا مطلع میشه .
درسته که قرار دادن اطلاعات مفید امر پسندیده ای هست ولی یک سایتی که این اطلاعات رو پولی ارائه میده ، بسرعت مطلع میشه و مسیر نقشه ها رو عوض میکنه!
فکر می کنم واسه این که بشه مدت زمان بیشتری از این امکانات به طور رایگان استفاده کرد بهتر هست که از چنین نقشه هایی عکس گرفته بشه و به جای لینک مستقیم، تصویر نقشه قرار داده بشه.