• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
GOME20131113_D.GIF

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اطلاعات ایستگاه هواشناسی من در غرب مشهد به شرح ذیل هست

su8e4ete.jpg

فلش به سمت پایین یعنی روند کاهش همچنان ادامه داره و فلش به سمت بالا یعنی روند افزایش همچنان ادامه داره و هنوز حسگر های دماسنج - فشار سنج و رطوبت سنج ثابت نشدند!
abusudas.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین وضعیت ایستگاه هواشناسی فرودگاه واقع در شرق مشهد:

[h=4]Current weather observation
The report was made 11 minutes ago, at 21:00 UTC
Wind 04 kt from southwest
Temperature 9°C
Humidity 71%
Pressure 1016 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 3000 ft , Cumulonimbus.
Few clouds at a height of 3500 ft
Scattered clouds at a height of 9000 ft

meteogram_celcius.cgi

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی یک مطلبی رو تا یادم نرفته بگم!

وقتی لینک یک سایت در یک انجمن به اشتراک گذاشته میشه ، ادمین سایتی که ازش لینک رو برداشت میکنید هم بصورت ایمیل و هم بصورت notification از آدرس و تعداد دفعاتی که اون لینک در یک انجمن و یا یک سایت به اشتراک گذاشته میشه فورا مطلع میشه .

درسته که قرار دادن اطلاعات مفید امر پسندیده ای هست ولی یک سایتی که این اطلاعات رو پولی ارائه میده ، بسرعت مطلع میشه و مسیر نقشه ها رو عوض میکنه!

aliwinter

Banned

وقتی لینک یک سایت در یک انجمن به اشتراک گذاشته میشه ، ادمین سایتی که ازش لینک رو برداشت میکنید هم بصورت ایمیل و هم بصورت notification از آدرس و تعداد دفعاتی که اون لینک در یک انجمن و یا یک سایت به اشتراک گذاشته میشه فورا مطلع میشه .

درسته که قرار دادن اطلاعات مفید امر پسندیده ای هست ولی یک سایتی که این اطلاعات رو پولی ارائه میده ، بسرعت مطلع میشه و مسیر نقشه ها رو عوض میکنه!

منظورتون نفهمیدم میشه بیشتر توضح بدین؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

منظورتون نفهمیدم میشه بیشتر توضح بدین؟

مثلا علی دوستی عزیز

چند روز پیش مطلبی رو به نقل از سایت من در پی تی به اشتراک گذاشتند و بلافاصله برای من notification اومد که از اطلاعات سایت من در جای دیگه ای نقل قول شده.

منتهی ایشون از من کسب اجازه کردند

75732373342377434886.jpg

aliwinter

Banned

مثلا علی دوستی عزیز

چند روز پیش مطلبی رو به نقل از سایت من در پی تی به اشتراک گذاشتند و بلافاصله برای من notification اومد که از اطلاعات سایت من در جای دیگه ای نقل قول شده.

منتهی ایشون از من کسب اجازه کردند

75732373342377434886.jpg

آهان بیگیفتم ,عجب چیزی های درست شده
یاد قدیم ها بخیر واقعا ادم هنگ کونه به قرآن!
شب تان برفی باد

Dr.ben

کاربر ويژه
اطلاعات ایستگاه هواشناسی من در غرب مشهد به شرح ذیل هست

su8e4ete.jpg

فلش به سمت پایین یعنی روند کاهش همچنان ادامه داره و فلش به سمت بالا یعنی روند افزایش همچنان ادامه داره و هنوز حسگر های دماسنج - فشار سنج و رطوبت سنج ثابت نشدند!
abusudas.jpg

امیر محسن عزیز خسته نباشید.
این ایستگاه مربوط به امکانات گوشی میشه؟
بارانسنجی هم داره؟

Dr.ben

کاربر ويژه

آهان بیگیفتم ,عجب چیزی های درست شده
یاد قدیم ها بخیر واقعا ادم هنگ کونه به قرآن!
شب تان برفی باد

:خنده2:
علی، داری گیلکی رو بین المللی می کنیا!
اگه اشتباه نکنم امیر محسن هم دیروز توی یکی از پست هاش از "بلا میسر" استفاده کرد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز خسته نباشید.
این ایستگاه مربوط به امکانات گوشی میشه؟
بارانسنجی هم داره؟

خواهش میکنم بهزاد جان

درسته و مربوط به گوشی هست و باید موبایلتون قابلیت نصب نرم افزار مربوطه رو داشته( حسگر داشته باشه)، بعد اون موقع بصورت خودکار و بدون نیاز به اینترنت و در هر جائیکه باشید این اطلاعات در دسترستون خواهد بود.

در ارتباط با باران سنج در نسخه های buy pro نرم افزار امکانات مختلفی داره از جمله قابلیت ثبت و اتصال ایستگاه شخصی به ماهواره های هواشناسی و خوب باران سنج رو هنوز مطمئن نیستم

Dr.ben

کاربر ويژه

خواهش میکنم بهزاد جان

درسته و مربوط به گوشی هست و باید موبایلتون قابلیت نصب نرم افزار مربوطه رو داشته( حسگر داشته باشه)، بعد اون موقع بصورت خودکار و بدون نیاز به اینترنت و در هر جائیکه باشید این اطلاعات در دسترستون خواهد بود.

در ارتباط با باران سنج در نسخه های buy pro نرم افزار امکانات مختلفی داره از جمله قابلیت ثبت و اتصال ایستگاه شخصی به ماهواره های هواشناسی و خوب باران سنج رو هنوز مطمئن نیستم

تشکر. خیلی جالبه. یعنی واسه اینکه دما و رطوبت رو ثبت کنه باید یه مدت گوشی رو توی فضای باز قرار بدید؟
ما که امکانات مون کاملا آنالوگ هست. باید خط کش بدست بریم زیر بارون ببینیم چقدری توی سطل بارون جمع شده!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تشکر. خیلی جالبه. یعنی واسه اینکه دما و رطوبت رو ثبت کنه باید یه مدت گوشی رو توی فضای باز قرار بدید؟
ما که امکانات مون کاملا آنالوگ هست. باید خط کش بدست بریم زیر بارون ببینیم چقدری توی سطل بارون جمع شده!

آره دیگه

واسه همین زمان بر هست و باید اختلاف دمای داخل خونه که مثلا الان 25 درجه هست با یک شیب مشخص کم بشه تا به وضعیت واقعی برسه و معمولا من صبر و تحمل ندارم تا اینهمه زمان بذارم و همیشه وسط کار دیگه shot screen میگیرم و خودمو راحت میکنم.:خجالت2:

Dr.ben

کاربر ويژه

فکر می کنم واسه این که بشه مدت زمان بیشتری از این امکانات به طور رایگان استفاده کرد بهتر هست که از چنین نقشه هایی عکس گرفته بشه و به جای لینک مستقیم، تصویر نقشه قرار داده بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فکر می کنم واسه این که بشه مدت زمان بیشتری از این امکانات به طور رایگان استفاده کرد بهتر هست که از چنین نقشه هایی عکس گرفته بشه و به جای لینک مستقیم، تصویر نقشه قرار داده بشه.

دقیقا بهترین روش همینه.

خیلی وقتا دوستان از من لینک مستقیم میخوان ولی اگه من دریغ میکنم و خیلی هم از این بابت متاسفم به خاطر همین موضوع هست!

اگه دقت کرده باشید بیشتر تصاویر و نقشه هایی هم که در اینجا و یا سایتم قرار میدم بصورت پرینت اسکرین هست و کلا لینک مستقیم نمیذارم، مگر در مواقع خاص:خجالت2:

Dr.ben

کاربر ويژه
این یه نرم افزار بسیار کم حجم و پر کاربرد هست که می تونید از تمامی صفحات با هر اندازه ای که می خواهید عکس بگیرید. نیازی هم به نصب نداره و چون سایز و منطقه ی مورد نظرتون رو هم می تونید موقع عکس گرفتن مشخص کنید کارش از پرینت اسکرین راحت تره. یعنی لازم نیست بعدا قسمت های اضافی عکس رو حذف کنید:

http://www.utexas.edu/research/cswr/survey/cd_resources/pages/srip.htm

نیما 68

کاربر ويژه
یک کار دیگه میشه کردن کلید print screen از روی کیبرد می زنیم سپسدر یکی از نرم افزارهای فتوشاپ یا پنت شاپ یا paint پیست میکنیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیما جان سلام
خبلی ممنون واقعا عکسها زیبا بودند.

شب دوستان عزیز خوش

tima ir

کاربر ويژه
سلام و صبح بخیر

بارش باران در نواحی مرکزی مشهد شروع شده و سمت شمال و شرق مشهد شرایط بهتری بنظر میرسه برای بارش داشته باشند

k6xwwaec0hw4rs9nfa1m.bmp
[/URL][/IMG]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا