ابوموسی امروز هم داره عالی میباره!
دیروز هم ابوموسی با 23 میل بیشترین بارش در کشور بود!
1 | Abu Musa (Iran) | 50.8 mm |
2 | Bandar Lengeh (Iran) | 23.1 mm |
3 | Siri Island (Iran) | 11.0 mm |
4 | Torbat-Heydarieh (Iran) | 10.2 mm |
5 | Baft (Iran) | 9.0 mm |
6 | Birjand (Iran) | 6.5 mm |
7 | Fasa (Iran) | 6.3 mm |
8 | Kashmar (Iran) | 5.0 mm |
9 | Sirjan (Iran) | 4.2 mm |
10 | Shahrud (Iran) | 3.6 mm |
11 | Kish Island (Iran) | 3.1 mm |
12 | Jask (Iran) | 3.0 mm |
13 | Mohabad (Iran) | 2.5 mm |
14 | Shiraz (Iran) | 2.4 mm |
15 | Anzali (Iran) | 1.4 mm |
16 | Bandarabbass (Iran) | 1.2 mm |
17 | Kerman (Iran) | 0.9 mm |
18 | Ferdous (Iran) | 0.8 mm |
19 | Mashhad (Iran) | 0.8 mm |
20 | Sabzevar (Iran) | 0.8 mm |
21 | Ghuchan (Iran) | 0.6 mm |
22 | Rasht (Iran) | 0.2 mm |
23 | Tehran-Mehrabad (Iran) | 0.2 mm |
24 | Arak (Iran) | 0.0 mm |
هم اکنون بارش سنگین باران در اهواز به همراه رعد و برق متناوب
اقای سرشار از اطلاعات!!!!!!!!!!!!عزیزم بغیر از فصل زمستان وحالا اواخر پاییز ..تو فصل های دیگه برف نمیاد!!!!اینا رو خوب یاد بگیر..بدردت می خوره........
[/QUدرست صحبت کن
- :گل:
:تنبیه:
اقای سرشار از اطلاعات!!!!!!!!!!!!عزیزم بغیر از فصل زمستان وحالا اواخر پاییز ..تو فصل های دیگه برف نمیاد!!!!اینا رو خوب یاد بگیر..بدردت می خوره........
[/QUدرست صحبت کن
- :گل:
دوست عزیز لطفا با سعه صدر بیشتری مطالب رو دنبال کنید.
ممنون:گل:
شدیییییییییییید شد ابرها رنگ شبن!
دوستان گرامی، بنده با امیر محسن عزیز در مورد این سیستم صحبت کردم، به نظر میرسه همونطور که سیبری عزیز اشاره کردن خاطره این سیستم حاره ای تا مدتها در ذهن ساکنین خوزستان و نوار جنوبی کشور باقی خواهد ماند.
این نوع ابرها، با این گستردگی بارشی فقط در نواحی حاره ای و استوایی زمین دیده میشن، متاسفانه کشور ما آمادگی مواجهه با این نوع سیستم های آب و هوایی رو نداره که طبیعی هم هست چون ایران در منطقه معتدل واقع شده و این نوع بارشها در این منطقه بسیار کم اتفاق می افتند.
با موج اول بارش، زیرساخت های شهری دچار مشکل شدن، نمیخواستم این رو بگم اما به شخصه انتظار خبرهای بسیار بدتری رو از این سیستم دارم!
آرش جان شبکه های استانی و محلی هشدارها رو هرچند خیلی دیر دادن! این سیتم یه هفتس تو نقشه هاش! واقعا از اولش عجیبه داره سیلی می باره و بی وقفه! این در حالیه که 3-4 ساعت پیش هنوز صاف بود و این نشون دهنده پتانسیل بالای بارشه!دوستان گرامی، بنده با امیر محسن عزیز در مورد این سیستم صحبت کردم، به نظر میرسه همونطور که سیبری عزیز اشاره کردن خاطره این سیستم حاره ای تا مدتها در ذهن ساکنین خوزستان و نوار جنوبی کشور باقی خواهد ماند.
این نوع ابرها، با این گستردگی بارشی فقط در نواحی حاره ای و استوایی زمین دیده میشن، متاسفانه کشور ما آمادگی مواجهه با این نوع سیستم های آب و هوایی رو نداره که طبیعی هم هست چون ایران در منطقه معتدل واقع شده و این نوع بارشها در این منطقه بسیار کم اتفاق می افتند.
با موج اول بارش، زیرساخت های شهری دچار مشکل شدن، نمیخواستم این رو بگم اما به شخصه انتظار خبرهای بسیار بدتری رو از این سیستم دارم!
حتما در صورت دیدن صحنه جالب عکس می گیرم آرش جان :گل:علی عزیز اگر امکانش هست عکس بگیرید.