سلام علی جان
تشکر از فعالیت مفیدی که در این انجمن دارید.
و از استاد پرنوی عزیز هم بابت اظهار نظرشون تشکر میکنم.
بنده برای شخص ایشون احترام خاصی قائل هستم و به اعتقاد ایشون ولو اینکه صحیح نباشه احترام میذارم.
ولی ما در خصوص الگوهای تاثیر گذار بر اقلیم نیمکره شمالی [HIGHLIGHT]هیچ عامل ناشناخته ای[/HIGHLIGHT] نداریم. در خصوص تمام عوامل تاثیر گذار بر اقلیم چه در نیمکره شمالی و چه در نیمکره جنوبی توسط دانشمندان و محققان اقلیم شناسی برجسته دنیا تحقیقات لازم انجام شده و نمونه این عوامل تاثیر گذار رو دکتر بهروز عزیز امروز اشاره مختصری داشتند.
و بکار بردن این عبارت عامل ناشناخته نشات گرفته از دیدگاه سنتی برخی اقلیم شناسان و هواشناسان ایرانی داره حالا چه میخواد استاد پرنو باشه یا دکتر ناظم السادات!
باز هم از شما دوست عزیز ، فعال و علاقمند انجمن ، کمال تشکر و قدردانی رو دارم.
سلام
شب همگی بخیر
امیرجان این جمله شما هم خیلی عجیب و ثقیل است. اگر هیچ عامل ناشناخته ای در الگوهای جوی باقی نمانده باشه پس باید پیش بینی های هواشناسی صد درصد درست و صحیح از آب در بیاد. همین که علم هواشناسی حتی در پیش بینی های کوتاه مدت هنوز با قطعیت قادر به پیش بینی نیست یعنی عوامل زیادی در اتمسفر موثرند که هنوز کشف نشده اند و بنابراین ناشناخته اند! ضمن اینکه، گذشت زمان و پیشرفت علم گاهی نشان داده که حتی درک ما از برخی از همین عوامل شناخته شده هم اشتباه بوده است!
نکته دیگه اینکه شما تمام کارهای تحقیقاتی پژوهشی انجام شده توسط متخصصان داخلی رو، به راحتی و به طور مطلق زیر سوال می برید. این کار شما زمانی قابل قبول خواهد بود که بتوانید با استدلال های علمی مکفی و مستند و در قالب یک مقاله علمی اظهار نظر نمایید. مثلا چنانچه شما معتقدید که فاز مثبت شاخص NAO یا AO تاثیر مثبت بر بارش کشور دارد باید بتوانید این گفته خود را در مجامع علمی داخلی یا خارجی مطرح نموده و با دلایل علمی اثبات نمایید. به هرحال پژوهشگرانی که طرفدار فاز منفی این شاخصها هستند با یک کار علمی پژوهشی به این نتیجه رسیده اند و به طور مادرزادی عاشق این شاخصها نبوده اند که!
البته ناگفته نماند که من خود نیز انتقاداتی جدی به کارهای پژوهشی انجام گرفته داخلی دارم.
ضمنا این فقط یک گفتگوی علمی و بی غرض هست و به هیج وجه قصد جسارت نداشته و ندارم. مطمئنم که از من دلخور نمیشی!:گل: