• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Pipeline explosion kills 35, tosses cars in China
pb-131122-china-explosion-mn-2.photoblog900.jpg
China Daily / Reuters
A man stands next to an overturned car on a street damaged by an explosion at a Sinopec Corp oil pipeline in Qingdao, China, on Friday.

Reuters reports-- An explosion in a Sinopec Corp oil pipeline killed 35 people in Qingdao in eastern China on Friday, causing a blaze that took several hours to bring under control and halting operations at a major oil port, media and ship brokers said.
Qingdao is one of China's largest crude oil import terminals, supplying at least two major Sinopec refineries -- the Qingdao plant and Sinopec Qilu Petrochemical Corp -- as well as many small, independent refineries.
The explosion in the underground pipeline caused a huge hole to appear in the roadway above and state television showed a truck that had fallen into it, with a residential apartment block in the background.
President Xi Jinping called on local authorities to "spare no effort to rescue the injured and strengthen safety to eradicate such incidents", state news agency Xinhua said.
GRAPHIC WARNING: Contains images which some viewers may find disturbing.

pb-131122-china-explosion-mn-1.photoblog900.jpg
AFP - Getty Images
Damaged vehicles lie near the blast site after the explosion.

pb-131122-china-explosion-mn-4.photoblog900.jpg
AFP - Getty Images
Rescuers search for survivors.

pb-131122-china-explosion-mn-3.photoblog900.jpg
AFP - Getty Images
Rescuers cover the bodies of victims.

mehdi.

New member
بخشهایی از شهر اصفهان عمدتا در شمال و شمال شرق وتا حدی مرکز امشب شاهد نرمه باران جزئی بودند که البته در هیج مدلی اصلا پیش بینی نشده بود

DR WHO

کاربر ويژه
امیر کوروش جان اماریی از دی 74 نداری؟؟؟دی 74 تو شمال کشور چگونه بود...ایا سرما وبرفش بیشتر از 86 بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پيش از پاسخ پرسش شما

دوستان دماى گرمتر از نرمال با هواى گرم فرق داره

مثال : آذر امسال دما بيشتر از نرمال خواهد بود اين با آذر امسال هوا گرم خواهد بود خيلى فرق داره

برخى فكر مى كنند وقتى ميگن آذر دماش بيشتر از نرماله اين بدين معناست كه آذر گرمى در پيش داريم ،،،،، نه اصلا

و اما پاسخ پرسش شما

دى ماه سال ١٣٧٤ دماش كمتر از نرمال بود و بارشهاش بيشتر از نرمال

دى ماه ١٣٧٤ همراه بود با النينو مودوكى در رابطه با دى ١٣٧٤ پيشتر در اين فروم صحبت شده

DR WHO

کاربر ويژه
امیر کوروش

فرمایش شما متین و این نقشه بالا دمای تراز 850 میلی بار هست :خجالت2:

آقا از وقتى پير شدم همه نقشه ها را نقشه فشار ميبينم:خجالت2:

بخشهایی از شهر اصفهان عمدتا در شمال و شمال شرق وتا حدی مرکز امشب شاهد نرمه باران جزئی بودند که البته در هیج مدلی اصلا پیش بینی نشده بود

دقيقا براى همينه ميگم هواى شهر اصفهان تافته جدا بافته است يه موقع ميبينى نه شرط لازم فراهم شده نه شرط كافى و هيچ نقشه اى هم نشون نميده اما شهر اصفهان داره برف مياد . علتش نيروى ديورژانسى هست كه در اثر وجود زاگرس و البرز ايجاد ميشه ( دور و نزديك شدن هاى خطوط هم فشار بطور محلى و ناگهانى )

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینم واسه غرب و جنوب کشور:

آنومالی دمای این نقشه ها رو هم نمیذارم چون وضعیت خیلی افتضاحه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DR WHO

کاربر ويژه
اين مطلب در سايت استاد بنده آقاى س.م.م آمده

http://persian-astrology.persianblog.ir/

علاقمندبه طالع بینی ومسائل مربوط به آب وهوای کره ی زمین..

امیرکورش سوال کرده اند: درطالع بینی چینی یاهمان گفتارحکمای چین وترک و

ایغور..دررابطه باحیوان منسوب به هرسال..مطالبی درخصوص آب وهوای آن

سال گفته شده....ارتباط مفهوم نام حیوان برای هرسال..باآب وهوای آنسال

چگونه است..این یک قسمت سوال..ودرقسمت دوم..آیا دوره ی ترسالی

(پربارانی)..ممکن است درپیش باشد...یانه؟

اسمهای دوازده گانه ی حیوانات:موش وبقروپلنگ وخرگوش و.....هرساله

عوض میشوند..وهر12 سال دوباره تکرارمیشوند..سالی پرباران وسالی کم

باران گفته میشود..خوب..برچه اساسی این حرفهازده شده؟

سیاره ی عظیم مشتری یاژوپیترهر12سال به تقریب..یکدور به دور خورشید

درخشان..میگردد..وهرسال یک خانه عوض میکند..وهیچ سیاره ی پرقدرت

دیگری..چنین حرکتی ندارد..سال1350خورشیدی مشتری دربرج قوس جدی

بوده..وبازدرسال1362 ..هم درقوس وجدی شناوربوده..(سال خوک)..

پس درسالهای خوک..مشتری غول پیکر دربروج قوس وجدی حرکت داردوبا

تجاربی که قدما پیداکرده بودند..صفاتی رابرای آن سال درنظرگرفته وبدان

منسوب داشته اند..که مخصوص آن سال بوده..ونمیتواندبه دوره های طولانی

آب وهوایی..ربط داشته باشد...

واما درموردقسمت دوم سوالتان...:

متاسفانه..ماآدمها..عمرمحدودی داریم..وتجاربی رافوقش تا30 یا40 سال دیگر

را..یاحداکثر اگرحالاجوان باشیم..تا50سال دیگررامیتوانیم به چشم دیده وتجربه

عملی پیداکنیم..ودوره های طولانی تغییرات..فقط باثبت تجربیات برای آیندگان..

مفهوم خواهدبود..

قطعا حرکت سیارات (وثوابت)..روی دوره های آب وهوایی تاثیرداشته ودارند..

درسلسله یادداشتهای گذشته هم براساس حرکات زحل ومشتری مطالبی گفته

شده..

مادرآستانه ی ورود به دوران دلو هستیم...دوران قدرت زحل واورانوس..

دوران عنصربـــــاد

میوه هایی مثل خرما وموزتحت تاثیربرج میزان..وعنصرباد هستند..چه طبعی

دارند...؟ طبع گرم وتر..

وهمزمان باابتدای عصردلو...

سلسله اتصالات زحل ومشتری دربروج بادی هم رخ خواهدداد..

بین سالهای 1186تا1405میلادی ...قبلا مشابه این اتصالها رخ داده..منتها..

منتها زمان وقوع اعتدال بهاری دربرج حوت... نه برج دلو..

بنابراین دوران جدید راهیچیک ازانسانهای تاکنون آمده برعرصه ی خاک

تجربه نکرده اند..(لااقل تاآنجاکه درحافظه ی تاریخ ضبط شده)..

برج دلو...برجی باعنصربادگفته شده..گرم ولی مـــرطوب..

نمیتوان گفت هوا خشک وکم باران خواهدشد..مثلا طبع هوای مه آلود..گرم وتر

میتواندباشد..امادردوره های کوتاه مدت...هرزمان سیارات زحل ومشتری..

دربروج آبی(اسفند - تیر - آبان)..تجمع یا حرکت داشته باشند..رطوبت بیشتر

وبارانهای فزونتری..قاعدتا ..خواهدبارید..ودرتجمع یاحرکت آنها دربروج خاکی

بارانهاکمترخواهند شد..

DR WHO

کاربر ويژه
اميركوروش شنبه ۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶
درود بر شما استاد پرنو

وضعيت نوسانات انسو ، AO , NAO , QBO , IOD , MJO طى زمستان پيش رو چگونه خواهد بود ؟

مطلب نهايى اينكه هواى امسال خيلى براى من عجيب هست ، مثلا اينكه چرا در امريكا گردباد و طوفان نمياد يا چرا طوفان هايان انقدر قوى بود يا چرا الگوها شبيه الگوهاى دهه ٧٠ خورشيدى ( كلاسيك ) شدن و غيره

ببخشيد پر حرفى كردم و سپاس از مطالب مفيد تان
..................................................................................
سلام
ضمن تشکر از شما دوست عزیز بابت مطلبی که فرمودید. انشاا... در پست بعدی بدلیل حجم زیاد مطالب به تمام مواردی که اشاره کردید پرداخته خواهد شد.
مروری کامل بر وضع شاخصهای دور پیوندی و تحولات اخیر و آینده خواهیم پرداخت.
اما در خصوص زمستان سرد که فرمودید شاخص -AOبه سبب نفوذ تاوه قطبی و انتقال تاوه قطبی با هسته ای سرد در تراز میانی و کاهش ضخامت جو منجر به کاهش دما و سردی می شود . اما عمده سرمایش و یخبندانها و برف به آرایش پرفشار های قطبی و سیبری بستگی دارد . بدلیل اینکه هم در زمان فعالیت تاوه قطبی و هم در زمان عدم فعالیت تاوه قطبی فعالیت پرفشارها دیده شده است. قدری تصمیم گیری سخت است. ولی شانس بارش برف در زمان حضور تاوه قطبی در کنار فعالیت تودهای پرفشار خیلی بیشتر از عدم حضور تاوه قطبی است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

صبح همگی بخیر!

یادم میاد کلاس سوم یا چهارم دبستان بودم، پدرم یک کتاب اطلس گیتاشناسی برای من خریده بود و من همیشه با این کتاب سرگرم بودم! یادش بخیر با یکی از دوستانم سر این که رود نیل بلندترین رود کره زمین هست یا آمازون همیشه بحث و جدل داشتیم! خودم بصورت دستی ارتفاع کوه دماوند رو توی لیست کوه های مهم دنیا نوشته بودم!

اما غرض از این نوشته این که در نقشه های مربوط به آب و هوا که در اون اطلس چاپ شده بود به این نکته اشاره شده که منطقه ما در طول زمستان عمدتا تحت تاثیر پرفشار قرار میگیره، تابستان هم که وضعیت مشخص هست، پس باید قبول کنیم که در منطقه ای از زمین زندگی میکنیم که شاهد بروز خشکسالی های طولانی هستیم و در عین حال هم ممکنه پدیده های نادر آب و هوایی هم در کشور ما رخ بده.

ببخشید زیاد نوشتم.

شب همگی خوش و خرم.

روح ا...

New member
سلام بر تمام دوستان سازمان هواشناسی اعلام کرد که سامانه امروز از سمت شرق خارج خواهد شده اما هنوز هوای تهران ابری :گل:

pokerface

متخصص هواشناسی
نخستین مرکز منطقه ای اقیانوس شناسی جهان در ایران ایجاد می شود [h=3]اصفهان-ایرنا- رییس موسسه ملی اقیانوس شناسی ایران گفت: نخستین مرکز منطقه ای اقیانوس شناسی جهان با عنوان «مرکز منطقه ای اقیانوس شناسی غرب آسیا » در ایران ایجاد می شود.
80912901-5224947.jpg
به گزارش ایرنا، ˈوحید چگینیˈ روز چهارشنبه در نخستین همایش ملی سامانه های هوشمند دریایی در دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان افزود: جمهوری اسلامی ایران در چهار سال گذشته پیشنهاد ایجاد این مرکز را به یونسکو ارائه کرده بود که پس از طی سه مرحله، سرانجام هفته گذشته در نشست عمومی یونسکو به تصویب رسید.

وی با اشاره به اینکه این مرکز کشورهای غرب آسیا بویژه کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان را پوشش می دهد، اظهار امیدواری کرد: در این مرکز گام مهمی برای گسترش علوم و فنون دریایی در منطقه توسط ایران برداشته شود.

وی با بیان اینکه ایران جزو کشورهای پیشرو در منطقه در زمینه علوم و فنون دریایی است، ادامه داد: ما همچنین پیشنهادی برای ایجاد پایگاه دائمی در قطب جنوب به هیات دولت ارائه کرده ایم.

رییس موسسه ملی اقیانوس شناسی ایران با اشاره به اینکه این پیشنهاد سال گذشته در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تصویب رسید، افزود: امیدواریم این پیشنهاد در هیات دولت نیز تصویب شود تا ایران نیز در جنوبگان حضور داشته باشد.

وی گفت: با این فعالیت ها و اجرای این برنامه ها ایران می تواند تا سال 1404 رتبه اول در منطقه را در حوزه اقیانوس شناسی کسب کند.

چگینی با بیان اینکه اقیانوس شناسی به شاخه های متعدد علوم زیستی، علوم غیر زیستی، انسانی و مهندسی تقسیم می شود، ادامه داد: این علم به شناخت و مطالعه همه پیکرهای آبی اقیانوس و دریا می پردازد.

وی با تاکید بر اینکه اقیانوس ها و دریاها برای همه کشورها راهبردی است، تصریح کرد: بیشترین خطری که کشورها را تهدید می کند از طریق دریاهاست زیرا بزرگترین لشکرکشی ها از طریق دریاها صورت می گیرد.

رییس موسسه ملی اقیانوس شناسی ایران با اشاره به کاربرد تجهیزات اندازه گیری هوشمند در اقیانوس شناسی اظهار کرد: لازم است که کشور ایران درباره این مسائل سرمایه گذاری کند.

felan123

New member
شهمیرزاد بارش برف از ساعت 9 شب اغاز شده
والان با شدت داره میباره با این وضع ارتفاع برف فکر کنم به بالا 25 برسه شاید تا صبح به 30 سانت رسید
ولی فکر نکنم تداوم داشته باشه
کل سمنان بارش باران داریم از ساعت 9 اغاز شده

بارش 48 ساعت پیش سمنان: (میلی متر)
شهمیرزاد 26.4
مهدیشهر 18
سمنان 15
خدایا شکر همچنان کمبود بارش رو داریم

سلام

میشه اطلاعات بیشتری بدی!

مثلا میشه یک دونه عکس بگیری!!!!!!!
من درجزین هستم ولی داداشم چون اون جاست خبر ها رو میده من اینجا مینویسم
برم حتما عکس میگیرم ولی فعلا درس دارم
دلیلی نداره دروغ باشه چون سری به سایت هواشناسی سمنان و میزان بارندگی ها بزنید واضح هست
برف26.4 تا قبل از بارش دیشب درجزین هم 17.5 میلی بارش باران داشتیم

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

من درجزین هستم ولی داداشم چون اون جاست خبر ها رو میده من اینجا مینویسم
برم حتما عکس میگیرم ولی فعلا درس دارم
دلیلی نداره دروغ باشه چون سری به سایت هواشناسی سمنان و میزان بارندگی ها بزنید واضح هست
برف26.4 تا قبل از بارش دیشب درجزین هم 17.5 میلی بارش باران داشتیم

سلام

من دیشب که شما اعلام کردید بارش برفرسنگین داشتید رفتم اطلاعات ایستگاه تون رو چک کردم و چیزی نشون نمیداد، برای همین از شما سوال کردم
خواهش میکنم سو برداشت نداشته باشید

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

felan123

New member

سلام

من دیشب که شما اعلام کردید بارش برفرسنگین داشتید رفتم اطلاعات ایستگاه تون رو چک کردم و چیزی نشون نمیداد، برای همین از شما سوال کردم

تمام بچه های دوست ار هوا عزیز دل هست
اگه من پست های بچه ها رو تشکر نمیکنم دلیل این نیست ادم مغرور هستم نه من فقط سری میزنم میرم ولی همه بچه عا رو دوست دارم عزیزین
اینم از امار خود سایت سمنان که واقعا هم حقیقت داره شاید هم از این بیشتر بوده
مشاهده پیوست 46669

felan123

New member
سلام

دیشب هم فقط 1 ساعتی برف باریده اونم تند
بعد کم شده یا گاهی اوقات مه بوده ولی تا الان برف داره ریزه
بعد خیلی هم هوا الان گرم هست خیلی از برف ها اب شدن ان طور که اعلام شده بهم
ولی اینکه برف بارید به طوری قطعی قانع هستم چون داداشم امار غلط نمیده
اونم به کنار من خودم کوه های شهمیرزاد رو در روز جمعه کمی ابر از روی کوه رد شد دیدم که سفید پوش شده
حتی مهدیشهر هم برف بارید ولی برفاب بوده و قابل نشستن نبوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان
امسال پاییز در منطقه ما کاملا متفاوت بوده
تا اینجای کار تعداد روزهای آلوده کمتر بود.
رطوبت نسبی در سطح زمین در مقایسه با سالهای گذشته بسیار قابل توجه بوده.
تعداد روزهای ابری افزایش چشمگیری داشته.
مقادیر بارش راضی کننده بوده.
شیب افت دما با آهنگ ملایمی رخ داده و یا به عبارت دیگه اختلاف بین دمای بیشینه و کمینه به نسبت سالهای گذشته کمتر بوده.
رخ داد وزش بادهای شدید نرخ نزولی داشته.
وقوع بیماریهای واگیردار همچون آنفولانزا کاهش چشمگیری داشته

rahsazan

کاربر ويژه

دیشب هم فقط 1 ساعتی برف باریده اونم تند
بعد کم شده یا گاهی اوقات مه بوده ولی تا الان برف داره ریزه
بعد خیلی هم هوا الان گرم هست خیلی از برف ها اب شدن ان طور که اعلام شده بهم
ولی اینکه برف بارید به طوری قطعی قانع هستم چون داداشم امار غلط نمیده
اونم به کنار من خودم کوه های شهمیرزاد رو در روز جمعه کمی ابر از روی کوه رد شد دیدم که سفید پوش شده
حتی مهدیشهر هم برف بارید ولی برفاب بوده و قابل نشستن نبوده

سلام بر دوستان

سلام دوست عزیز
من که سمنان بودم، چند بار خودروهای همسایه ها رو دیدم که روشون برف داشت و از همسایه ها که سوال میکردیم سمنان که بارندگی نداشته، بارها به همین مطلب اشاره میکردن که مهدیشهر، شهمیرزاد یا محور فیروزکوه بارش برف داشته
اقلیم استان سمنان هم در نوع خودش جالبه و البته متفاوت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا