• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس مدلهای پیش بینی موج شماره 8 که اکنون در نوار شمالی فعالیت دارد. فرداآخر وقت یکشنبه 10آذراز نوار شمالشرقی ایران خارج می شود.مجددا با نفوذ زبانه تاوه قطبی به نوار شمالی موج شماره 9 فعالیتش در روز سه شنبه 11آذر آغاز و آخر وقت روز 4شنبه 12آذر از مرز شمالشرقی ایران خارج خواهد شد.تا اینکه با گسترش زبانه پر ارتفاع جنب حاره ای برروی اروپا و ریزش هوای سرد شاهد شکل گیری یک مرکز کم ارتفاع برروی مدیترانه خواهیم بود که انتظار داریم از روز پنجشنبه 14آذربتدریج موج شماره 10برروی مناطق غربی , شمالغرب و استانهای واقع در جنوبغرب تاثیر گذار باشد.دامنه فعالیت این موج از استان خوزستان به بالا خواهد بود و برای استانهای جنوبی و واقع در عرضهای پایین تر بارشهایی چندانی نخواهد داشت. لذا استان فارس و بوشهر جز ابرناکی و احتمالا رگبارهای پراکنده نخواهند داشت. اما شمال استان خوزستان و استان کهگیلویه و چهار محال و بختیاری و لرستان و ایلام از بارشهای مناسبتری برخوردار خواهند شد.این موج از روز پنج شنبه 14آذر آغاز و فعالیت این موج در 16آذر به پایان خواهد رسید. تا اینکه در 19 آذر موج شماره 11 با ادغام دو جت استریم قطبی و جنب حاره ای فعالیت خودش را از غرب و جنوبغرب و مناطق شمالغرب و شمالی آغاز و تا 25آذر برروی ایران موثر خواهد بود . این موج علاوه بر استانهای شمالی و شمالغربی و غربی و جنوبغرب برای مناطق جنوبی و مرکزی و شرقی و شمالشرقی ایران نیز بارش خواهد داشت. جدی ترین موج طی این مدت موج شماره 11 خواهد بود که انتظار داریم پس از موج شماره 7 بارشهای قابل توجهی بشرط عدم تغییرات در مدلها برای اکثر نقاط ایران بهمراه داشته باشد.در زیر نقشه های زیروضعیت موج های شماره 8 و 9 و 10 درج شده است.




casia2.00hr.png



casia2.24hr.png



casia2.48hr.png



casia2.72hr.png



casia2.96hr.png



casia2.120hr.png



casia2.144hr.png



http://parno2.blogfa.com/




آنومالی توزیع فشار سطح دریا همزمان با موجهای ذکر شده در تحلیل این پست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!











 

ali.doosti

کاربر ويژه
اینجا اهواز است پایتخت نفت ایران . هوا مه آلود و بسیار آلوده است طوری که نفس کشیدن هم مشکل است . بیماریهای تنفسی و واگیردار روز به روز بیشتر میشوند اون از تابستان اینم هم از زمستان واقعا چه گناهی کردیم که اینجا به دنیا اومدیم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
تنها مقصر مسیولین خود شهرن...چرا شهر ما هواش بهشتیه!؟ فکر کردی تا حالا؟
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش برف در مشهد را تبريك ميگم ما منتظر عكسهاى دوستان هستيم

شاخص AO خدا رو شكر رو به منفى شدن ميره و اين يعنى كشيده شدن تاوه قطبى به عرض هاى پايينتر

هواشناسى كرمانشاه هم بارشهاى بالاى نرمال براى جنوب غرب و مركز كشور زده

استاد پرنو هم خبر از ناوه تركيبى براى دهه سوم آذر دادن :گل:

درود امیر کوروش جان

به آرزوتون رسیدید امروز صبح واقعا مشهد یک برگریزان واقعی بود ، منتهی از جنس برگهای ریخته شده بر روی زمین:خنده1:


در ارتباط با AO منظورتون این هست دیگه نه!!!!!!!!!!!!!!!!!


ao.mrf.gif
 

ali.doosti

کاربر ويژه
وضعیت اضطراریه علی مسولین شهر ما هم فقط یه روز اهواز هستن هیچکی هم به فکر نیست واقعا متاسفم .

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
متأسفانه مسیولین اونجا با سوء استفاده از قدرتشون تمام صنایعو اطراف اهواز احداث کردن طوری که اهواز یه شهرک صنعتی بزرگه و هیچ کدوم از شهرهای دیگه استان هیچ گونه صنعتی ندارن (البته خداروشکر!)
همین صنایع نفت اطراف اهواز واس نابود کردن اقلیم یه شهر کافیه چه برسه به فولادو لوله سازی و و و و ..........
گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست!
 

DR WHO

کاربر ويژه
با اين حساب هرگاه كم فشار بياد رو شمال كشور و پرفشار بياد رو جنوب كشور اين = گرم شدن هوا

اين الگو غالبا در آذر رخ ميده حداقل يه هفته حداكثر سه هفته

با جابجايى اين دو تا دوباره اوضاع نرمال ميشه
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
پس خداروشکر پرفشار از سطح دریاهای جنوب برداشته می شه و تغذیه رطوبتی هم مناسبه درسته امیر جان؟!


سلام علی جان

خیلی ممنون که این پست تحلیلی اقای پرنو رو گذاشتید.

با تحلیل موج شماره 11 ایشون کاملا موافقم ولی در ارتباط با نام گذاری الگوی توزیع فشار که ایشون اشاره کردند ، مطابق با نقشه هایی که اینجا قرار دادم هیچ اثری از پر فشار سیبری در نقشه ها دیده نمیشه.

نام گذاری و نسبت دادن پرفشار مهاجریکه از سمت اروپا اومده با عنوان پرفشار سیبری درست نیست!
 

ali.doosti

کاربر ويژه



سلام علی جان

خیلی ممنون که این پست تحلیلی اقای پرنو رو گذاشتید.

با تحلیل موج شماره 11 ایشون کاملا موافقم ولی در ارتباط با نام گذاری الگوی توزیع فشار که ایشون اشاره کردند ، مطابق با نقشه هایی که اینجا قرار دادم هیچ اثری از پر فشار سیبری در نقشه ها دیده نمیشه.

نام گذاری و نسبت دادن پرفشار مهاجریکه از سمت اروپا اومده با عنوان پرفشار سیبری درست نیست!

آها بله همون مهاجر اسکاندیناوی که معمولا با سیبری اشتباه می گیرن...
ممنون ایشالا هرچی هست مفید باشه...
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همرفت جالبی داره در شرق مشهد شکل میگیره!!!!!!!!! و خوش بحال فریمان و تابیاد و تربت جام

e7s4xkwa8g8vaaaw7ap0.jpg
 

DR WHO

کاربر ويژه
نتايج حاصل از اين پردازش نشان داد كه الگوهاي هواي كم فشار مديترانه، كم فشار جنب قطبي، پرفشار شرقي، پرفشار شمالي، پرفشار اروپاي شرقي و تلفيق سامانه پرفشار سيبري با پرفشار اروپايي در فاز النينو از فراواني بيشتري برخوردارند. در حالي كه الگوهاي هواي پرفشار سيبري و پرفشار مركزي در دوره هاي لانينا بيشتر است.​
 

هادی...

New member
شاهین دژ

ساعت: 14

آسمان: قسمتی ابری

دما: 7

رطوبت: 60%

دیدافقی: نامحدود

سرعت باد: 2متربرثانیه

جهت باد: شمال غربی

حداقل دمای دیشب: 1.8-

حداکثردمای دیروز: 9.8
 

pokerface

متخصص هواشناسی
AO - =برگریزون,ما فقط به سیکلونهای مدیترانهٔ عمیق روی دریاهای جنوبی نیاز داریم
 

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تنها مقصر مسیولین خود شهرن...چرا شهر ما هواش بهشتیه!؟ فکر کردی تا حالا؟

علی جان تا جایی که من یادم میاد دزفول به باغات مرکبات و میوه اش مشهور بوده و هست، ضمنا ارتفاع دزفول از اهواز بیشتر هست و وضعیت رودخانه هم بهتره، عملا دزفول در بهترین جایی که برای کشاورزی بنا شده، جایی که کارون وارد دشت میشه.

اهواز اون زمانی که من بودم (سال 76) واقعا خوب بود، البته اون زمان هم گرد و خاک میشد اما گذرا بود، من حتی طوفان سرخ رو در اهواز به چشم خودم دیدم، آسمان مثل خون میشه و قطره های بارون که حسابی گل آلود شدن مثل قطره های خون میرسن به زمین!
 

arashz

مدیر بخش هواشناسی
موضوع آلودگی هوای اهواز و بروز مشکلات تنفسی حاد برای اهالی این شهر هنوز داغ است، بر اساس آخرین اطلاعات اعلام‌شده از سوی مسوولان هنوز روزانه دست‌کم 200 نفر از شهروندان اهوازی به دلیل مشکلات تنفسی ناشی از آلودگی هوا به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند. تاکنون ادارات و دستگاه‌های زیادی برای حل مشکل به این موضوع ورود کرده‌اند، با این حال همچنان علت اصلی به وجود‌آمدن این مشکل تنفسی برای ساکنان مرکز استان خوزستان مشخص نشده است.

تحقیقات و بررسی‌ها در این‌باره همچنان ادامه دارد. سازمان حفاظت محیط‌زیست، ستاد بحران کشور، وزارت بهداشت، استانداری خوزستان و برخی دیگر از دستگاه‌های کشوری و استانی برای یافتن علت اصلی آنچه در 15 روز گذشته حدود 21‌هزار شهروند اهوازی را راهی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کرده در حال مطالعه و پژوهش هستند. در این میان نقش و جایگاه سازمان محیط زیست بسیار کلیدی است.

به گزارش روزنامه شرق، برای پیگیری جزییاتی بیشتر از این ماجرا و آخرین نتایج بررسی‌ها به سراغ احمدرضا لاهیجان‌زاده مدیرکل اداره حفاظت از محیط زیست استان خوزستان رفتیم.

آخرین و جدیدترین اقداماتی که تا دیروز شنبه برای یافتن علت بروز مشکل تنفسی برای شهروندان اهوازی صورت گرفته چه بوده است؟

ما ساعت 10 صبح شنبه جلسه‌ای در مدیریت بحران استانداری در همین باره داشتیم تا یکی دیگر از عواملی که بر اساس یک گمانه می‌تواند عامل این مشکل باشد را بررسی کنیم. این عامل گرده‌های گیاهی یا هاگ است یا عوامل قارچی. در این جلسه استادان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه‌های مرتبط با امر کشاورزی دعوت شده بودند تا در این‌باره صحبت شود. یکی از استادان دانشگاهی در اهواز دو سال است روی این موضوع کار می‌کند و تاکنون مقالاتی نیز در این‌باره در سطح بین‌المللی منتشر کرده است. قرار شد یک کمیته علمی از چند گیاه‌شناس صاحب‌نظر استان و کارشناسان فضای سبز و منابع طبیعی در این‌باره جلسه‌ای تشکیل داده و موضوع را بررسی کنند.

در بررسی‌ها به چه عواملی برخوردید که ممکن است عامل این مشکل شده باشد؟

اجازه دهید ابتدا گمانه‌هایی که در این مدت طرح شد و به دلایلی رد شده‌اند را مطرح کنم. همیشه در کلانشهرها اولین بارندگی باران آلوده‌ای است. چون همه آلاینده‌های انباشت‌شده در فضا را با خود شسته و پایین می‌آورد. معمولا اولین باران هوا را پاک می‌کند. اما بروز این آلودگی در اهواز هنگام بارش اولین بارندگی باعث شد گمانه اصلی به باران اسیدی متوجه شود. اما وقتی باران‌های بعدی هم بارید و همچنان علایم بیماری در شهر مشاهده می‌شد خود به خود گزینه باران اسیدی از میان برداشته شد.

گمانه دیگر این بود که چون در باران اول رعد و برق‌هایی زده شد، احتمال اینکه اوزون ایجاد شده باشد وجود داشته است و همین اوزون تنفس شهروندان را دچار مشکل کرده باشد. اما این هم مثال‌های نقض زیاد داشت، اولین باران سال 91 وقتی بارید رعد و برق‌های بسیاری داشت و چنین مشکلی پیش نیامد. همچنین در باران‌های بعدی همین سال با وجود اینکه خبری از رعد و برق نبود باز هم برای برخی شهروندان مشکلاتی پیش آمد.

بحث دیگری که مطرح شد، این بود که یکی از نمایندگان مجلس گفت غباری که از کشورهای همسایه می‌آید حاوی اورانیوم ضعیف‌شده است، البته همین فرد پارسال نیز چنین چیزی را مطرح کرده بود. البته پیش از این اظهارنظر همین موضوع به شکل شایعه در جامعه به وجود آمده بود. همان موقع سازمان انرژی اتمی آمد و نمونه‌برداری‌هایی از روی غبارها گرفت، نهایت کار هم این سازمان وجود اورانیوم یا هر ماده دیگر شبیه به این را در غبارها به صورت کامل رد کرد. از طرفی امسال میزان و دفعات بروز غبار هم به نسبت سال‌های قبل بسیار کمتر شده است.

مورد دیگری که باز هم از سوی یکی از نمایندگان مطرح شد موضوع سپر یونی بود. این نماینده می‌گفت فعالیت این دستگاه‌ها عامل این آلودگی است. اما این دستگاه‌ها الان حدود پنج‌ماه است غیرفعال هستند و خاموشند به همین دلیل این موضوع نیز خودبه‌خود رد است.

پس به این شکل بخش زیادی از گزینه‌های مورد شک از دور خارج شده‌اند، آخرین گمانه‌زنی‌ها چه مواردی را طرح می‌کند؟

فقط حدود سه عامل است که همچنان باقی مانده، یکی همین موضوع هاگ و گرده‌های گیاهی است. دیگری هم بحث آلودگی‌های موجود است. این آلودگی‌ها خود به دو نوع تقسیم می‌شوند. صنعتی و غیرصنعتی. صنعتی‌ها شامل فلرها یا شعله‌های نفتی است که گاز اطراف چاه‌های نفت به‌وسیله آنها سوزانده می‌شود، گزینه بعدی نیز آلاینده‌های تولیدشده توسط کارخانه فولاد است. درباره آلاینده‌های غیرصنعتی هم می‌توان به آتش‌زدن مزارع نیشکر اشاره کرد که البته در سالیان جدید تا حدود زیادی از آن کاسته شده، هم‌اکنون تنها حدود 16‌درصد مزارع زیر کشت نیشکر آتش زده می‌شود و 84‌درصد مابقی به‌وسیله دستگاه‌های کشاورزی پیشرفته زمین احیا می‌شود. حتی درباره آلودگی‌های صنعتی هم وضع به نسبت سال‌های قبل در حال بهترشدن است.

به چه معنا، یعنی شما تایید می‌کنید که آلاینده‌های صنعتی تولیدشده توسط صنایع نفت و فولاد در اطراف اهواز به نسبت سال‌های قبل در حال بهترشدن است؟

بله ما تایید می‌کنیم. کاهش این آلودگی‌ها را ما مستند داریم، این صنایع بر اساس برنامه جامع هر سال بخشی از آلاینده‌های خود را کاهش می‌دهند. هم در فولاد و هم در صنایع نفتی. مثلا نفت از 10سال پیش تاکنون یک برنامه چندصدمیلیون‌دلاری را در حال اجرا دارد به اسم آماک که در قالب آن گازهای همراه با نفت را جمع می‌کنند. تاکنون به نسبت 10سال قبل 60‌درصد این گازها جمع شده است و اگر این ملاک آلودگی باشد باید سال‌های قبل که بیشتر بود خودش را نشان می‌داد.

‌ با این وصفی که شما کرده‌اید پس باید گفت میزان آلودگی‌ها به نسبت هفت تا 10سال گذشته باید خیلی هم کمتر شده باشد، شما این را هم تایید می‌کنید؟

بله همینطور است، حتی بروز غبار هم به نسبت سال‌های قبل کمتر شده است، در سال‌های قبل ما تا این وقت از سال روزهای بسیار آلوده‌ای را به‌لحاظ گردوغبار داشتیم، روزهایی که شاخص آلودگی در آنها به شش‌هزار و 10‌هزار هم می‌رسید. اما امسال تاکنون حتی یک روز آلودگی بالای‌هزار هم در اهواز به ثبت نرسیده است. در موردی دیگر باید به بارش باران اشاره کرد، در آبان‌ماه امسال حدود 60میلیمتر باران در اهواز بارید که به نسبت میانگین 30سال گذشته دوبرابر را نشان می‌دهد. امسال تعداد روزهای هوای پاک به نسبت سال قبل بسیار بیشتر شده است.

اگر اینطور است پس علت این آلودگی بحران‌زایی که سلامت شهروندان اهوازی را هدف قرار داده چیست، این را چگونه تحلیل می‌کنید؟

در این شرایط یکی از گمانه‌زنی‌های با احتمال بالای ما مسایل مرتبط با بحث تحریم‌هاست. ممکن است برخی شرکت‌ها چه خصوصی و چه دولتی چه در صنایع مربوط به نفت و فولاد و کربن و چه در میان صنایع کوچک به دلیل همین تحریم‌ها رو آورده باشند به استفاده از محصولات و تولیدات بی‌کیفیت چینی. اطراف اهواز چندین شهرک صنعتی وجود دارد که ما هنوز سراغ آنها نرفته‌ایم ممکن است یکی از این شرکت‌ها یک ماده‌ای را وارد کرده باشد که فاقد کیفیت لازم باشد و در فرآیند به‌کارگیری آن و واردشدن به هوا این مشکل را ایجاد کرده باشد. این البته جزو احتمالات است، یا ممکن است از تجهیزاتی استفاده می‌شود که بی‌کیفیت است و...

آیا هنوز هم مراجعه مردم به بیمارستان‌ها برای مشکلات تنفسی وجود دارد؟ آماری در این‌باره در دست هست؟

بله، بر اساس چیزی که به ما گفته شد هنوز روزانه در حدود 200 نفر برای مشکلاتی از‌این‌دست به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، اما یک نکته را فراموش نکنید مراجعه صد نفر در روز برای یک شهر که بیشتر از یک میلیون نفر جمعیت دارد آن هم برای مشکلاتی از قبیل آسم و تنگی نفس، امری طبیعی است.

چندی پیش خبری از سوی سازمان بهداشت جهانی منتشر شد که گفته می‌شد بر اساس آن، اهواز آلوده‌ترین شهر جهان است، آیا شما قبول دارید اهواز آلوده‌ترین شهر جهان است؟

در آن آمار یک آلاینده خاص (ذرات زیر 10 میکرون) برای یک بازه زمانی خاص و در میان شهرهای مراکز استان‌ها که آمار خودشان را منتشر می‌کنند بررسی و اعلام شد، اما مثلا در آن فهرست شما نام هیچ شهری از سوریه، عربستان یا عراق که کانون اصلی تولید ریزگرد هستند را نمی‌بینید چون آنها آمار خودشان را اعلام نمی‌کنند. با این حال بر اساس آن شاخص‌هایی که گفته شد می‌توان گفت بله این آمار درست است. باید شاخص‌های محاسبه را ملاک قرار دهیم. نباید فراموش کنیم در هفت، هشت سال گذشته شهر اهواز روزهای پرگردوغبار بسیاری را به خود دیده که بسیار بحرانی و خطرناک بوده‌اند.

آیا تجربه بروز همین گردوغبارها و تنفس هوای آلوده آن برای شهروندان اهوازی یا دیگر شهرهای استان خوزستان تبعات یا آسیب‌هایی ماندگار داشته است؟

بله حتما، مطمئنا همین مشکل حاد تنفسی در میان ساکنان اینجا ریشه در این سال‌های گردوغباری دارد. چون ریه مردم تحریک شده است و دیگر ریه عادی نیست. ریه‌ای که مردم خوزستان دارند به خصوص در شهرهای مرکز و جنوب استان، شهرهای شمالی کمتر، ریه فرد عادی نمی‌توان تلقی کرد. این ریه با کوچک‌ترین حساسیتی در محیط واکنش نشان می‌دهد. به همین دلیل است که بحث بیماری‌های تنفسی یکی از مشکلات مردم اینجا شده است.

آیا با بروز مشکل تنفسی در روزهای گذشته در اهواز کسی از مسوولان هم بوده است که دچار همین مشکل و بیماری تنفسی شده باشد؟


بله، مثلا در یکی از جلسات بررسی همین موضوع آقای دکتر محمد علوی که خودش رییس مرکز بهداشت استان خوزستان است مطرح کرد که جزو کسانی بود که دچار همین بیماری و مشکل شده بود.

و حالا آخرین سوال، براساس یافته‌ها و تحقیقات شما در این مورد خاص، بروز بیماری تنفسی برای شهروندان، انگشت اتهام بیشتر از همه متوجه و به سمت کدام یک از صنایع در اطراف شهر اهواز است؟

بر اساس مطالعات طرح جامع حدود 65‌درصد آلودگی کلانشهر اهواز ناشی از صنایع است، از طرفی حدود 90‌درصد از این 65‌درصد آلودگی را تاسیسات نفتی تولید می‌کنند، به تعبیری می‌توان گفت حدود 60‌درصد آلودگی شهر اهواز را صنایع نفتی تولید می‌کنند. اگر در قدم اول بتوانیم همین یک قلم را کنترل کنیم تقریبا مشکل آلودگی هوای اهواز را می‌توان حل کرد. به همین دلیل است که من معتقدم باید بیشتر از هر چیزی این عامل 60‌درصدی را اصلاح کرد. از طرفی عمده آلودگی نفتی اهواز هم به شعله‌های گاز همراه با نفت مربوط است که در اطراف این شهر در حال سوختن هستند، این درحالی است که اصلاح این مشکل چندان هم پیچیده نیست. البته تاکنون اقدامات زیادی هم برای حل آن انجام شده اما مابقی کار که چندان هم زیاد نیست را مسوولان به دلیل یا بهتر بگویم به بهانه تحریم‌ها تاکنون اجرایی نکرده‌اند.

http://www.tabnak.ir/fa/news/361443/ریه‌-مردم-خوزستان-عادی-نیست
 

ali.doosti

کاربر ويژه
علی جان تا جایی که من یادم میاد دزفول به باغات مرکبات و میوه اش مشهور بوده و هست، ضمنا ارتفاع دزفول از اهواز بیشتر هست و وضعیت رودخانه هم بهتره، عملا دزفول در بهترین جایی که برای کشاورزی بنا شده، جایی که کارون وارد دشت میشه.

اهواز اون زمانی که من بودم (سال 76) واقعا خوب بود، البته اون زمان هم گرد و خاک میشد اما گذرا بود، من حتی طوفان سرخ رو در اهواز به چشم خودم دیدم، آسمان مثل خون میشه و قطره های بارون که حسابی گل آلود شدن مثل قطره های خون میرسن به زمین!
آرش جان پست بعدی دلایلشو به نظر خودم گفتم...اهواز به دلیل همین قرارگیری در دشت پتانسیل آلودگیش بالا نیست...خوزستان همیشه خدا باده..می دونید حتما! ببین چه بلایی سر این شهر آوردن که با وجود باد این قدر آلودس! یعنی چندین برابر آلوده تر از تهران!
 

heaven1

مدیر بخش هواشناسی


درود امیر کوروش جان

به آرزوتون رسیدید امروز صبح واقعا مشهد یک برگریزان واقعی بود ، منتهی از جنس برگهای ریخته شده بر روی زمین:خنده1:


در ارتباط با AO منظورتون این هست دیگه نه!!!!!!!!!!!!!!!!!


ao.mrf.gif

پس بازهم نقش AO مثبت در ريزش هواي سرد قطبي كاملن واضح خواهد شد البته واسه دوستانيكه اين مطلب را قبول دارند و احتمالن يك عده بعد از اون دليل سرما را عوامل ناشناخته و يا موقعيت جنب حاره اي ميدونن!
 

samann

کاربر ويژه
بارش برف در مشهد را تبريك ميگم ما منتظر عكسهاى دوستان هستيم

شاخص AO خدا رو شكر رو به منفى شدن ميره و اين يعنى كشيده شدن تاوه قطبى به عرض هاى پايينتر

هواشناسى كرمانشاه هم بارشهاى بالاى نرمال براى جنوب غرب و مركز كشور زده

استاد پرنو هم خبر از ناوه تركيبى براى دهه سوم آذر دادن :گل:
الان خوشحالي نه؟!!
زياد خوشحال نباش چون الگوها حالاحالاها شمالين!! اصفهان فعلا خبري نميشه!!!:خنده1: كسي هم نگفت يكشنبه برف مياد كه اينقدر ذوق كردين:خجالت2:
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا