• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان نقشه های آنومالی دمای سطح زمین رو بر اساس آپدیت جدید چک کردم باید بگم اگه این آپدیت حفظ بشه از 10 دسامبر به بعد ایران در سرما و یخبندان فرو میره!!!!!!!!!!!!!

14 دسامبر رو واسه نمونه میذارم خودتون ببینید:

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان نقشه های آنومالی دمای سطح زمین رو بر اساس آپدیت جدید چک کردم باید بگم اگه این آپدیت حفظ بشه از 10 دسامبر به بعد ایران در سرما و یخبندان فرو میره!!!!!!!!!!!!!

نقشه هم نبود من می دونستم به خاطر سربازیم 86 می شه...کلا شانسم عالیه :خنده1:
شمال سرخ به تدریج داره از بلاک خارج می شه...خداروشکر امروز روز خوبیه..

hasan1

کاربر ويژه
اپدیت جدید تا 174 ساعت آینده:

13120812_2_0106.gif

سلام و درود بر همه دوستان عزیز :گل:

وای عجب آپی کرده gfs برای قم!!

تقریبا 28 میلیمتر تا روز یکشنبه! :شاد2:

hasan1

کاربر ويژه
اندر حکایات سوتی های بعضی سایت ها مخصوصا hamweather

روز پنج شنبه دمای بیشینه 4 درجه دمای کمینه 5 درجه!!! :خنده2:

d54e022271dd86191.png

اما دمش گرم بارش خوبی پیش بینی کرده!:خنده1:

songing

کاربر ويژه
:گل:با سلام مثل اینکه مسیر باد در مشهد شمال شرقی شدالان ابرها از شرق به غرب در حرکتند:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
آسمون از شرق در حال ابری شدن هست، البته فکر کنم از اون ابریهایی که هیچ نمیبارن و فردا صبح آسمون باز میشه:سوت: امیدوارم اینطوری نباشه و حداقل یک trace دیگه داشته باشیم

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز.

بررسی وضعیت جوی ایستگاه فرودگاه رشت طی ماه نوامبر سال 2013 میلادی

1- بارش
مجموع بارش طی این ماه در ایستگاه فرودگاه رشت برابر با 248.6 میلیمتر بوده که در مقایسه با میانگین بلند مدت این ایستگاه یعنی 186 میلیمتر بیانگر افزایش بارش به مقدار 62.6 میلیمتر نسبت به مقدار بلند مدت می‌باشد:

lo53cs68rhuygfz0zuap.jpg

2- میانگین دمای بیشینه:
میانگین دمای بیشینه طی این ماه در ایستگاه فرودگاه رشت برابر با 16.96 درجه سانتی گراد بوده که در مقایسه با میانگین بلند مدت این ایستگاه در همین ماه، یعنی 17.4 درجه سانتی گراد بیانگر کاهش در میانگین دمای بیشینه به میزان 0.44 درجه سانتی گراد نسبت به آمار بلند مدت می‌باشد:

ito3wzlapw52xzzfm9eh.jpg

3- میانگین دمای کمینه:
میانگین دمای کمینه طی این ماه در ایستگاه فرودگاه رشت برابر با 10.59 درجه سانتی گراد بوده که در مقایسه با میانگین بلند مدت این ایستگاه در همین ماه، یعنی 8.3 درجه سانتی گراد بیانگر افزایش در میانگین دمای کمینه به میزان 2.29 درجه سانتی گراد نسبت به آمار بلند مدت می‌باشد:

d2a0914p4rm1anin4psi.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بهزاد جان

این تحلیلهای آماری شما بینظیره واقعا:گل:

دست مریزاد:احترام:

سلام خدمت دوستان عزیز.

بررسی وضعیت جوی ایستگاه فرودگاه رشت طی ماه نوامبر سال 2013 میلادی

1- بارش
مجموع بارش طی این ماه در ایستگاه فرودگاه رشت برابر با 248.6 میلیمتر بوده که در مقایسه با میانگین بلند مدت این ایستگاه یعنی 186 میلیمتر بیانگر افزایش بارش به مقدار 62.6 میلیمتر نسبت به مقدار بلند مدت می‌باشد:

lo53cs68rhuygfz0zuap.jpg

2- میانگین دمای بیشینه:
میانگین دمای بیشینه طی این ماه در ایستگاه فرودگاه رشت برابر با 16.96 درجه سانتی گراد بوده که در مقایسه با میانگین بلند مدت این ایستگاه در همین ماه، یعنی 17.4 درجه سانتی گراد بیانگر کاهش در میانگین دمای بیشینه به میزان 0.44 درجه سانتی گراد نسبت به آمار بلند مدت می‌باشد:

ito3wzlapw52xzzfm9eh.jpg

3- میانگین دمای کمینه:
میانگین دمای کمینه طی این ماه در ایستگاه فرودگاه رشت برابر با 10.59 درجه سانتی گراد بوده که در مقایسه با میانگین بلند مدت این ایستگاه در همین ماه، یعنی 8.3 درجه سانتی گراد بیانگر افزایش در میانگین دمای کمینه به میزان 2.29 درجه سانتی گراد نسبت به آمار بلند مدت می‌باشد:

d2a0914p4rm1anin4psi.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
با آپدیت امروز استان گیلان هم بارش برف خواهد داشت:

سلام امیر محسن عزیز.
واقعا؟
?Really

Really?

:شاد:

درود بهزاد جان

این تحلیلهای آماری شما بینظیره واقعا:گل:

دست مریزاد:احترام:

خواهش میکنم. راستی من برای رسم نمودارها، آمار دمای بیشینه و کمینه ماه قبل رو از سایت http://ogimet.com/resynops.phtml.en و بر اساس آپدیت های ساعت 06 برداشتم. برای اینکه با آمار ساعت 9:30 صبح روزانه هواشناسی ایران هماهنگ باشه باید از همین ساعت 06 استفاده میکردم؟ آخه شرایط مون خوب بوده ولی میانگین دمای کمینه حدود 2.3 درجه افزایش رو نشون میده، گفتم شاید باید ساعت رو روی یه عدد دیگه تنظیم میکردم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

بر اساس آخرین آپدیت مولفه اتمسفری MJO دیده میشه که این مولفه بزودی در فاز 2 که بنظر بهترین فاز موجود هست وارد میشه!

بذارید پس از وارد شدن این مولفه به فاز مذکور تحلیل جامعی ارائه خواهم داد و خواهید دید که علیرغم اینکه بعضی از اساتید تاکید زیادی بصورت کلاسیک بر شکل گیری پدیده های جوی بر اساس NAO و AO دارند ولی حقیقتا اقلیم منطقه ما چیز دیگری هست.

انسو و MJO در فصل بارشهای پاییزه و زمستانه ایران بزرگترین نقش رو ایفا میکنند، همانطوریکه در آنومالی بارشهای مطلوب اخیر در جنوب و جنوب غرب ایران این مطلب رو بوضوح دیدیم.

GFSO_phase_full.gif

همینجا داره یک گله دوستانه هم از استاد عزیز جناب پرنو داشته باشم:

علیرغم اینکه چندین بار بصورت خصوصی با ایشون تبادل لینک داشتم ولی در قسمت نظرات یکی از پستهای تحلیلی ایشون در خصوص یک نقشه اقلیمی از ایشون توضیحات خواستم و ازشون در خواست کردم که در یک پست مجزا به تحلیل نقشه مذکور بپردازند ولی متاسفانه نه تنها پست تحلیلی ارائه ندادند ، بلکه نظر من هم در وبللاکشون منعکس نشد.

باز هم میگم ایشون استاد ما هستند و علاقه بسیار به ایشون دارم و احترامشون واجبه ولی اگه به اینجا سر میزنند ، لطف کنند تا پاسخ نظر منو بدن.

از ایشون بسیار متشکرم:گل:

@pokerface

@DR WHO

@ali.doosti

@mehdi.

[MENTION=35056]mostafa3053[/MENTION]

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بهزاد جان

آره
واقعا ، بنظر میرسه که رشت با آپدیت ظهر امروز بارش برف در پیش داشته باشه:گل:

سلام امیر محسن عزیز.
واقعا؟
?Really

Really?

:شاد:

خواهش میکنم. راستی من برای رسم نمودارها، آمار دمای بیشینه و کمینه ماه قبل رو از سایت http://ogimet.com/resynops.phtml.en و بر اساس آپدیت های ساعت 06 برداشتم. برای اینکه با آمار ساعت 9:30 صبح روزانه هواشناسی ایران هماهنگ باشه باید از همین ساعت 06 استفاده میکردم؟ آخه شرایط مون خوب بوده ولی میانگین دمای کمینه حدود 2.3 درجه افزایش رو نشون میده، گفتم شاید باید ساعت رو روی یه عدد دیگه تنظیم میکردم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا