alirezamousavi
New member
مثل این که اپدیت ها همین طوری دارن برای شمال شرق قوی تر میشن انشا یک برفی بیاد و تعطیل بشیم
نقشه هم نبود من می دونستم به خاطر سربازیم 86 می شه...کلا شانسم عالیه :خنده1:دوستان نقشه های آنومالی دمای سطح زمین رو بر اساس آپدیت جدید چک کردم باید بگم اگه این آپدیت حفظ بشه از 10 دسامبر به بعد ایران در سرما و یخبندان فرو میره!!!!!!!!!!!!!
بله نروژم زده ولی سراسری نیست 1400 به بالاس تا آریاشهر فکر کنم بباره با این شرایط.
اپدیت جدید تا 174 ساعت آینده:
سلام و درود بر همه دوستان عزیز :گل:
وای عجب آپی کرده gfs برای قم!!
تقریبا 28 میلیمتر تا روز یکشنبه! :شاد2:
سلام خدمت دوستان عزیز.
بررسی وضعیت جوی ایستگاه فرودگاه رشت طی ماه نوامبر سال 2013 میلادی
1- بارش
مجموع بارش طی این ماه در ایستگاه فرودگاه رشت برابر با 248.6 میلیمتر بوده که در مقایسه با میانگین بلند مدت این ایستگاه یعنی 186 میلیمتر بیانگر افزایش بارش به مقدار 62.6 میلیمتر نسبت به مقدار بلند مدت میباشد:
2- میانگین دمای بیشینه:
میانگین دمای بیشینه طی این ماه در ایستگاه فرودگاه رشت برابر با 16.96 درجه سانتی گراد بوده که در مقایسه با میانگین بلند مدت این ایستگاه در همین ماه، یعنی 17.4 درجه سانتی گراد بیانگر کاهش در میانگین دمای بیشینه به میزان 0.44 درجه سانتی گراد نسبت به آمار بلند مدت میباشد:
3- میانگین دمای کمینه:
میانگین دمای کمینه طی این ماه در ایستگاه فرودگاه رشت برابر با 10.59 درجه سانتی گراد بوده که در مقایسه با میانگین بلند مدت این ایستگاه در همین ماه، یعنی 8.3 درجه سانتی گراد بیانگر افزایش در میانگین دمای کمینه به میزان 2.29 درجه سانتی گراد نسبت به آمار بلند مدت میباشد:
درود بهزاد جان
این تحلیلهای آماری شما بینظیره واقعا:گل:
دست مریزاد:احترام:
سلام امیر محسن عزیز.
واقعا؟
?Really
Really?
:شاد:
خواهش میکنم. راستی من برای رسم نمودارها، آمار دمای بیشینه و کمینه ماه قبل رو از سایت http://ogimet.com/resynops.phtml.en و بر اساس آپدیت های ساعت 06 برداشتم. برای اینکه با آمار ساعت 9:30 صبح روزانه هواشناسی ایران هماهنگ باشه باید از همین ساعت 06 استفاده میکردم؟ آخه شرایط مون خوب بوده ولی میانگین دمای کمینه حدود 2.3 درجه افزایش رو نشون میده، گفتم شاید باید ساعت رو روی یه عدد دیگه تنظیم میکردم.