• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا کم فشار قطبی به این عظمت دیده بودید تا حالا

حالا هر چه میزان نفوذ زبانه های حاصل از پر فشار جنب حاره ای در دوبال ناوه به سمت عرضهای بالایی بیشتر باشه ، میزان نفوذ ناوه به سمت منطقه ما با شدت بیشتری همراه خواهد بود و در واقع یک الگوی اومگای معکوس بر روی کشور شکل خواهد گرفت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
از دوستان عزیز خواهش میکنم رعایت بیشتری در پست های ارسالی داشته باشن!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آرش جان پست بعدی دلایلشو به نظر خودم گفتم...اهواز به دلیل همین قرارگیری در دشت پتانسیل آلودگیش بالا نیست...خوزستان همیشه خدا باده..می دونید حتما! ببین چه بلایی سر این شهر آوردن که با وجود باد این قدر آلودس! یعنی چندین برابر آلوده تر از تهران!

علی جان این قسمت رو دقت کن:

"
بله، بر اساس چیزی که به ما گفته شد هنوز روزانه در حدود 200 نفر برای مشکلاتی از‌این‌دست به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، اما یک نکته را فراموش نکنید مراجعه صد نفر در روز برای یک شهر که بیشتر از یک میلیون نفر جمعیت دارد آن هم برای مشکلاتی از قبیل آسم و تنگی نفس، امری طبیعی است"

وقتی مسئول مملکت میگه توی جمعیت 1 میلیون نفری، روزی 100 نفر بعلت مشکلات تنفسی عادیه، دیگه خودت تا تهش رو بخون!

حتما باید نسل مردم منقرض بشه تا حضرات یک تکونی به خودشون بدن!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی

حالا هر چه میزان نفوذ زبانه های حاصل از پر فشار جنب حاره ای در دوبال ناوه به سمت عرضهای بالایی بیشتر باشه ، میزان نفوذ ناوه به سمت منطقه ما با شدت بیشتری همراه خواهد بود و در واقع یک الگوی اومگای معکوس بر روی کشور شکل خواهد گرفت:

یا خدا! این دیگه چیه!!! کل اوراسیا زیر نفوذش هست! یاد فیلم های علمی تخیلی افتادم!
جالبه که کشور ما دقیقا در جایی که باید قرار میگیره!!!:خنده1:

aliwinter

Banned

کم فشار قطبی قوی هست؟من فکر میکردم فقط پرفشار قطبی داریم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یا خدا! این دیگه چیه!!! کل اوراسیا زیر نفوذش هست! یاد فیلم های علمی تخیلی افتادم!
جالبه که کشور ما دقیقا در جایی که باید قرار میگیره!!!:خنده1:

آرش جان

این تصویر تقابل و نزدیک شدن این دو جت استریم رو ببین. فقط حیف که تا فریم 168 ساعت آینده اش بیشتر نداره:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

آرش جان

این تصویر تقابل و نزدیک شدن این دو جت استریم رو ببین. فقط حیف که تا فریم 168 ساعت آینده اش بیشتر نداره:

پیش درآمد این سیستم ابرهای انبوه سیروس خواهد بود.

ای کاش جت استریم قطبی با زاویه بیشتری پائین میومد و به عرض های جنوبی تر میرسید، اون وقت یک ابر سیستم تولید میکرد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش درآمد این سیستم ابرهای انبوه سیروس خواهد بود.

ای کاش جت استریم قطبی با زاویه بیشتری پائین میومد و به عرض های جنوبی تر میرسید، اون وقت یک ابر سیستم تولید میکرد!

آرش جان

اصولا کم فشار های زیر قطبی وقتی به عرضهای پایین تر کشیده میشن و به سرزمین های برفی و یخی میرسن نا خودآگاه تغییر ماهیت میدن و تبدیل به پرفشار میشن ولی این چیزیکه در حال حاضر رخ میده یک آنومالی هست که بنظر من بر میگرده به عدم پوشش برف در بخشهای وسیعی از شمال اروپا!!!!!

این آنومالی دما در تراز 850 میلی بار روز چهارشنبه همین هفته و روز 9 دسامبر رو به ترتیب ببین چون خیلی جالبه:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ابر همرفتی واقع در شرق مشهد به منتهی الیه جنوب شرق منتقل شد:

j5u8sj9s3qhtqby4m.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بارشهای سیستمی که در موردش صحبت میکنیم وارد نقشه ها شد!

یک نکته جالب، من 3شنبه 19 آذر مصادف با 10 دسامبر اصفهان خواهم بود! ببینم این سیستم جنوبی در اصفهان چه میکنه:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خداییش امروز هواپیماهای عبوری از شرق مشهد حسابی با تلاتم از این مسیر رد میشن:

tnd8x2dexcxlob4j6lnn.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان نقشه های آنومالی دمای سطح زمین رو بر اساس آپدیت جدید چک کردم باید بگم اگه این آپدیت حفظ بشه از 10 دسامبر به بعد ایران در سرما و یخبندان فرو میره!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا