• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
تمامی مدارس و مراکز آموزش عالی شهر مشهد به علت آلودگی هوا فردا تعطیل است

مشهد - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی از تعطیلی تمام مدارس و مراکز آموزش عالی شهر مشهد در روز پنج شنبه چهاردهم آذر به علت آلودگی هوا خبر داد.

محمدحسن واحدی روز چهارشنبه در نشست کارگروه آلودگی هوا گفت : بر اساس گزارش اداره هواشناسی و اعلام سازمان محیط زیست شاخص PSI هوای شهر مشهد در وضعیت اضطرار قرار دارد.

وی اظهار داشت : با توجه به این وضعیت، تمام دستگاه های اجرایی متولی باید از هم اکنون به مدت سه روز دستور العمل های قانونی و سازمانی وضعیت اضطراری آلودگی هوا را در مجموعه خود عملیاتی کنند.

وی سازمان صنعت و معدن و تجارت را مکلف به توقف فعالیت واحدهای صنعتی آلاینده موجود در حریم و محدوده شهر مشهد به مدت سه روز کرد و افزود: همچنین نیروگاه توس در این بازه زمانی موظف به استفاده از سوخت گاز است و شهرداری نیز باید فعالیت های عمرانی و معدنی محدوده و حریم مشهد را متوقف کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی بر افزایش ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی تاکید کرد و گفت: در همین راستا باید از عبور و مرور اتوبوس های دودزا جلوگیری و ساعات کار قطار شهری در این سه روز افزایش یابد.

وی از اعمال تمهیدات و محدودیت های لازم ترافیکی در محدوده شماره یک شورای ترافیک استان با همکاری پلیس راهور خبر داد و گفت: همچنین از تردد خودروهایی با شماره پلاک ایران 12 و ایران 42 در محدوده ی مرکزی شهر جلوگیری به عمل خواهد آمد.

این مسوول افزود : همچنین دانشگاه علوم پزشکی مشهد موظف شد تا خودروهای اورژانس را در میادین شهر مستقر کند و به ارایه خدمات اورژانسی به شهروندان بپردازد.

وی صدا و سیما را مسوول اطلاع رسانی و هشدار به شهروندان و ارایه برنامه های آموزشی دانست و گفت: سالمندان، خردسالان و بیماران قلبی و تنفسی در این سه روز به منظور حفظ سلامتی خود به جز در مواقع ضروری از خروج از منزل خودداری کنند.

واحدی ورود خودروهای دیزلی و سنگین به محدوده شهر مشهد به استثنای خودروهای سوخت رسان و حامل های مواد غذایی را در این بازه زمانی ممنوع اعلام کرد.

وی افزود: سازمان محیط زیست نیز به عنوان دبیرخانه کارگروه آلودگی هوا بر عملکرد دستگاه های اجرایی نظارت خواهد کرد

آرش-مشهد

کاربر ويژه

مشهد - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی از تعطیلی تمام مدارس و مراکز آموزش عالی شهر مشهد در روز پنج شنبه چهاردهم آذر به علت آلودگی هوا خبر داد.

محمدحسن واحدی روز چهارشنبه در نشست کارگروه آلودگی هوا گفت : بر اساس گزارش اداره هواشناسی و اعلام سازمان محیط زیست شاخص PSI هوای شهر مشهد در وضعیت اضطرار قرار دارد.

وی اظهار داشت : با توجه به این وضعیت، تمام دستگاه های اجرایی متولی باید از هم اکنون به مدت سه روز دستور العمل های قانونی و سازمانی وضعیت اضطراری آلودگی هوا را در مجموعه خود عملیاتی کنند.

وی سازمان صنعت و معدن و تجارت را مکلف به توقف فعالیت واحدهای صنعتی آلاینده موجود در حریم و محدوده شهر مشهد به مدت سه روز کرد و افزود: همچنین نیروگاه توس در این بازه زمانی موظف به استفاده از سوخت گاز است و شهرداری نیز باید فعالیت های عمرانی و معدنی محدوده و حریم مشهد را متوقف کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی بر افزایش ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی تاکید کرد و گفت: در همین راستا باید از عبور و مرور اتوبوس های دودزا جلوگیری و ساعات کار قطار شهری در این سه روز افزایش یابد.

وی از اعمال تمهیدات و محدودیت های لازم ترافیکی در محدوده شماره یک شورای ترافیک استان با همکاری پلیس راهور خبر داد و گفت: همچنین از تردد خودروهایی با شماره پلاک ایران 12 و ایران 42 در محدوده ی مرکزی شهر جلوگیری به عمل خواهد آمد.

این مسوول افزود : همچنین دانشگاه علوم پزشکی مشهد موظف شد تا خودروهای اورژانس را در میادین شهر مستقر کند و به ارایه خدمات اورژانسی به شهروندان بپردازد.

وی صدا و سیما را مسوول اطلاع رسانی و هشدار به شهروندان و ارایه برنامه های آموزشی دانست و گفت: سالمندان، خردسالان و بیماران قلبی و تنفسی در این سه روز به منظور حفظ سلامتی خود به جز در مواقع ضروری از خروج از منزل خودداری کنند.

واحدی ورود خودروهای دیزلی و سنگین به محدوده شهر مشهد به استثنای خودروهای سوخت رسان و حامل های مواد غذایی را در این بازه زمانی ممنوع اعلام کرد.

وی افزود: سازمان محیط زیست نیز به عنوان دبیرخانه کارگروه آلودگی هوا بر عملکرد دستگاه های اجرایی نظارت خواهد کرد

:خنده2::خنده2:

اینا دیگه کین بابا!!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اميركوروش باز خبرسازي كردي؟تو كي ميخاي درست بشي؟ديدي برف اومد؟الان سيبلت بكنيم؟

هادی...

New member
بیچاره امیرکوروش تقصیری نداره،منم این خبرو شنیدم

این تصمیم استانداری خراسان رضوی رو به عنوان سوتی سال باید انتخاب کرد.

شهری که شاهد بارش برف وباران است وبادی با سرعت حداقل 22کیلومتربرساعت داره،به علت آلودگی تعطیل شد.

هههههههههههههههههههههههههههههههههه

آخرین ویرایش:
سلام آقا آرش

اینجا هم همینطور ، کم کم داره رو قسمت های خاکی میشینه اما هوا اونقد سرد نشده که برفا رو زمین بمونه...!

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
tn.php

با خبر شدم که محمد رضای عزیز پدر بزرگ مهربانشون رو از دست دادند و در همین جا خدمت ایشون تسلیت عرض میکنم و از خداوند بزرگ برای آن مرحوم طلب آمرزش و برای بازماندگان صبر مسئلت دارم.

به محمدرضای عزیز و خانواده محترمشون تسلیت عرض میکنم. خداوند انشاالله اون مرحوم و همه اموات رو رحمت کند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان خدا رو شکر برف با شدت خوبی داره میباره و اینجا غرب مشهد روی ماشینا رو که سپید کرده.
من برم بیرون یک چندتا عکس بگیرم

pokerface

متخصص هواشناسی
tn.php

با خبر شدم که محمد رضای عزیز پدر بزرگ مهربانشون رو از دست دادند و در همین جا خدمت ایشون تسلیت عرض میکنم و از خداوند بزرگ برای آن مرحوم طلب آمرزش و برای بازماندگان صبر مسئلت دارم.

محمد رضای عزیز تسلیت بنده رو بپذیرید.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]MASHHAD Current weather observation
The report was made 5 minutes ago, at 17:00 UTC
Wind 2 m/s from south/southeast
Temperature 1°C
Humidity 93%
Pressure 1024 hPa
Visibility 1800 m
Broken clouds at a height of 244 m
Overcast at a height of 2134 m
light snow and mist

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

:خنده2::خنده2::خنده2::غش2::غش2::غش2:
اگرچه در نگاه اول این خبر واقعا خنده داره اما باید به حال این مسئولین گریست. خوبه همین دوسه هفته قبل همین تصمیم مسخره و خنده دار رو در تهران گرفتند. بابا فرض کنیم که اصلا هواشناسی نداریم آخه با یک جستجوی ساده در اینترنت هم می شد فهمید که فردا مشهد بارندگی داره و یکی از پاکترین روزهای خود را تجربه خواهد کرد.
واقعا در دنیایی که هواشناسی را به طور کامل به خدمت درآورده اند ما هیچ جایگاهی نداریم که بماند، کارهای خنده دار و منحصر به فردی هم انجام میدیم.
افسوس افسوس افسوس ...

aliwinter

Banned
tn.php

متاسفم,به ایشان و خانواده محترمشون تسلیت عرض می کنم . انشالا روح پدر بزرگوارشان قرین رحمت حق تعالی باشد.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سایت ودر تا ساعت 10 صبح فردا واسه مشهد برف در نظر گرفته که از ساعت 11 امشب شدت برف زیاد میشه:خنده1::شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا