• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]MASHHAD Forecast
The report was made 28 minutes ago, at 17:09 UTC
Forecast valid from 04 at 18 UTC to 05 at 24 UTC
Wind 04 m/s from east/northeast
Visibility 1500 m
Broken clouds at a height of 305 m
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067m
Overcast at a height of 2438 m
snow and mist
Temporary
from 04 at 18 UTC to 05 at 05 UTC
Wind 08 m/s from south/southeast
Visibility 0500 m
Scattered clouds at a height of 762m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 914m
Overcast at a height of 2134 m
fog and snow
Becoming
from 05 at 08 UTC to 05 at 10 UTC
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 914 m
Scattered clouds at a height of 3048m

aliwinter

Banned
امیر محسن جان موج اواخر هفته ی بعد , چطور هست؟ایا اینجا میتونه برف بیاد؟الان دیدم چند تا سایت برای رشت برای سه شنبه تا جمعه برف باران زدن !

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
امیر محسن جان موج اواخر هفته ی بعد , چطور هست؟ایا اینجا میتونه برف بیاد؟الان دیدم چند تا سایت برای رشت برای سه شنبه تا جمعه برف باران زدن !

علی جان نیروی دریایی واسه سه شنبه هفته بعد واسه رشت برف در نظر گرفته اونم سنگین پس فعلن برو حالشو ببر:دوست:

aliwinter

Banned
192 ساعت آینده:

13121212_2_0412.gif

felan123

New member
ایولا باد تمام ابر ها رو برد دریغ از بارش :تعجب2:
سمنان امسال باید رکورد کم بارشی رو بزنی :ناراحت::ناراحت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
با اینکه داخل شهر برف خوبی داره میباره و همه جا داره سفید میشه همچنان فرودگاه برف سبک گزارش میکنه:ناراحت:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
منطقه ما هم شدت بارش برف خیلی خیلی خوب شده. دونه درشت و تند داره میاد دید افقی هم کم شده.

همه جا داره یکدست سفید میشه:شاد:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
با اینکه داخل شهر برف خوبی داره میباره و همه جا داره سفید میشه همچنان فرودگاه برف سبک گزارش میکنه:ناراحت:

زیاد به این گزارشاش توجه نکن هادی جان. تو اون بارش تاریخی 17 اسفند هم همش light Snow گزارش میکرد ولی بارش خوبی رو ثبت کرد. این دفعه هم با دید افقی که گزارش میکنه فکر کنم اونجا هم بارشش خوب باشه. ولی به هر حال فرودگاهه دیگه....!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
زیاد به این گزارشاش توجه نکن هادی جان. تو اون بارش تاریخی 17 اسفند هم همش light Snow گزارش میکرد ولی بارش خوبی رو ثبت کرد. این دفعه هم با دید افقی که گزارش میکنه فکر کنم اونجا هم بارشش خوب باشه. ولی به هر حال فرودگاهه دیگه....!

الان رو سایت هواشناسی کشور که زده مه آلود ولی تو سایت های خارجی فرودگاه برف سبک گزارش میکنه

hasan1

کاربر ويژه
tn.php

با خبر شدم که محمد رضای عزیز پدر بزرگ مهربانشون رو از دست دادند و در همین جا خدمت ایشون تسلیت عرض میکنم و از خداوند بزرگ برای آن مرحوم طلب آمرزش و برای بازماندگان صبر مسئلت دارم.

محمد رضای عزیز منم به نوبه خودم این ضایعه رو خدمتتون تسلیت میگم و از خدا برای شما و بازماندگان ایشان صبر مسئلت می کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا