• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه
یه دو سه ساعتی هست بارش قم قطع شده و در مجموع فکر نمیکنم بیشتر از 2-3 میل باریده باشه. دما هم همون 5.5 درجست.

نيما

New member
همين بود برف 40سانتي 17 اسفند 23 سانت اعلام كرد
حالا برف دركار نيست ولي لا مصب همون باران درست حسابي بزن

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]MASHHAD Current weather observation
The report was made 11 minutes ago, at 18:25 UTC
Wind 7 m/s from north/northwest
Temperature 0°C
Humidity 100%
Pressure 1026 hPa
Visibility 0600 m
Broken clouds at a height of 213 m
Overcast at a height of 2134 m
snow and mist

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

babak2006

کاربر ويژه
من هم به نوبه خودم به محمد رضای عزیز بابت غم ازدست دادن پدربزرگ عزیزشان صمیمانه تسلیت عرض می کنم انشالله غم اخرشون باشه
به هادی عزیز هم بابت سمت مدیریت تبریک می گم

hasan1

کاربر ويژه
دوستان مشهدی واقعا تبریک واسه بارش برف زیباتون

دعا کنید تا فردا ما حداقل رنگ برفو ببینیم. :ناراحت:

alirezamousavi

New member
در مرکز مشهد که برف بسیار شدیده فکر کنم فردا صبح که بلند شم یک 5 سانتی برف بیادو بریف ادم برفی بسازیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
:خنده2::خنده2::خنده2::غش2::غش2::غش2:
اگرچه در نگاه اول این خبر واقعا خنده داره اما باید به حال این مسئولین گریست. خوبه همین دوسه هفته قبل همین تصمیم مسخره و خنده دار رو در تهران گرفتند. بابا فرض کنیم که اصلا هواشناسی نداریم آخه با یک جستجوی ساده در اینترنت هم می شد فهمید که فردا مشهد بارندگی داره و یکی از پاکترین روزهای خود را تجربه خواهد کرد.
واقعا در دنیایی که هواشناسی را به طور کامل به خدمت درآورده اند ما هیچ جایگاهی نداریم که بماند، کارهای خنده دار و منحصر به فردی هم انجام میدیم.
افسوس افسوس افسوس ...

سلام مهدی جان

وقتی سازمان مرکزی هشداریه میده واسه خیلی نقاط ایران و بعد از اسم از خراسان رضوی - خراسان شمالی و بقول معروف از شمال شرق نمیاره دیگه توقعی هم نمیشه داشت که سازمانهای مربوط تصمیم گیری درست داشته باشند

mahmood600

کاربر ويژه
تبریک ویژه بابت بارش برف زیبا در مشهد و شمال شرق همیشه سرد
امسال به کرات پروسه سفید پوش شدن و یخبندان رو در شمال شرق مقدس خواهیم داشت(چیزی که نوشته شده حتما به وقوع خواهد پیوست)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا