• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام بهزاد جان

شب شما هم خوش و خیلی خوشحالم که بارشهای شما آغاز شده
خدا رو شکر نقشه ها آپدیت خوبی شدند و برف و سرما از نیمه دسامبر به بعد عالی خواهد بود و خستگی اینروزهای بد اخیر با این آپدیت امشب از تنم خارج شد.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

خدا رو شکر چه خبر خوب و خوشحال کننده ای.
عاشق این تغییر ناگهانی وضعیت بعد از گرم باد هستم. ناگهان باد جنوبی آروم میشه و بعدش باد شمالی و بارون از راه میرسه. دما به سرعت کاهش پیدا می کنه. طی کمتر از دو ساعت ممکنه دما بطور ناگهانی تا 15 درجه کاهش پیدا کنه.
به امید روزهای زیبا.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
آنومالی دمای ناحیه NINO 3.4 با کاهش 0.027 درجه دیگر به 0.283 - درجه رسید!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
meteogram.php

pokerface

متخصص هواشناسی
ساعاتي پس از انتشار متن نامه رئيس سازمان صدا و سيما، خانم فرناندا ليما هم نامه اي خطاب به عزت‌ا... ضرغامي‌نوشت و درد دل‌هايي را مطرح كرد:

***​
« جناب آقاي ضرغامي‌سلام عليكم‌... پس از اجراي مراسم به محض آنكه به خانه رسيدم با وجود خستگي برنامه شما را از اينترنت دانلود كردم و ديدم. همان طور كه برخي از دوستان ايراني‌ام از جمله جناب سلحشور پيامك كرده بودند اصلا مرا نشان نداديد. عيبي ندارد اما دوست ندارم ايراني‌ها فكر كنند من دختر بي بند و باري هستم. پدرم خيلي روي اين مسائل حساس بود. او تا قبل از ازدواجم مرا در خيابان تيمور صدا مي‌زد تا توجه كسي جلب نشود. به من گفته بودند مراسم قرعه كشي زنانه و مردانه است اما وقتي لباس‌هايم را عوض كردم و وارد سالن شدم ديدم مردها هم هستند.

مي‌خواستم مراسم را ترك كنم. گفتم «پاي بي‌جوراب زشته» اما بلاتر پشت ميكروفون از همه خواست يا نگاه نكنند، يا به چشم خواهري نگاه كنند. به جمعيت كه نگاه كردم ديدم همه گزينه دوم را انتخاب كرده‌اند. خدا مي‌داند چقدر خجالت كشيدم و سرخ و سفيد شدم تا مراسم تمام شد. باز جاي شكرش باقي است كه لباس صورتي ام را نپوشيده بودم. در ميان لباس‌هاي جشني ام همين كه تنم بود از همه پوشيده تر است. چند وقت پيش به طور اتفاقي برنامه گلبرگ را از شبكه سه ديدم. كارشناس داشت دخترها را نصيحت مي‌كرد كه چطور بايد پوشش خود را رعايت كنند. خيلي به دلم نشست.

به شوهرم گفتم "رودريگو گوش كن، خيلي جالبه" اما او كنترل را از من گرفت و زد شبكه نسيم. مردم پشت ميكروفون جوك مي‌گفتند و رودريگو غش و ريسه مي‌رفت. رودريگو هم شوهر بي غيرتي نيست. شايد باور نكنيد اما در همين مراسم به من تذكر كه داد كه سنگين باشم و كمتر لبخند بزنم. اوايل ازدواجمان خيلي متعصب بود. يك بار وقتي فهميد من با‌ كمترين لباس رفتم ماست خريدم قيامتي راه انداخت. قبلا شنيده بودم براي هنرپيشه‌هاي زن فيلم‌هاي خارجي با كامپيوتر لباس پوشيده درست مي‌كنيد. كاش در مورد من هم همين كار را مي‌كرديد.

خيلي دوست داشتم يك بار تصويرم از برنامه نود پخش شود و نظر امير حاج رضايي عزيز را در مورد خودم بدانم. مراسم قرعه كشي ليگ برتر شما را هم ديدم. آنجا آقاي بهروان نقش مرا برعهده داشت. براي مسابقات بعدي‌تان اگر مجري يا قرعه كش خواستيد با پوشش كامل در خدمتم. از لحاظ سبيل نمي‌توانم با جناب بهروان برابري كنم اما سعي مي‌كنم خودم را به تيپ ايشان نزديك كنم. البته شما ناقلاها هم دو، سه بار زيرآبي رفتيد و تصويرم را نشان داديد. همان كافي بود تا بالاي هشت هزارتا درخواست دوستي از ايران داشته باشم. البته به رودريگو چيزي نگفتم چون خيلي روي اين مسائل حساس است. مرد است ديگر، غرورش اجازه نمي‌دهد تعداد فرندهايش از تعداد فرندهاي زنش كمترباشد. خلاصه ببخشيد اگركمي‌بي‌ناموسي شد و واقعا قصد و غرضي در كار نبود. باشد كه روزي افتخار همكاري با آن تلويزيون پربيننده نصيب اين حقير شود.»

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بردوستان

آخ که چقدر زجر آور بود دیدن پوشش برف در بلاد گرمسیرات اعراب که حاج محسن میذاشت!

حاجی کجایی که ببینی اینجا ایران است سرزمین پاک آریایی:گل:

پوشش برف روی زمین 168 ساعت اینده به بعد:

13121600_2_0900.gif

13121606_2_0900.gif

13121612_2_0900.gif

13121618_2_0900.gif

13121700_2_0900.gif

DR WHO

کاربر ويژه
بين علما در رابطه با سرماى امسال اختلاف نظر هست عده اى ميگن شمال شرقيه عده اى ميگن شمال غربيه

:گل:

من برف خشك و سوز و يخبندان را ترجيح ميدم به سرماى شمال غربى :احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بين علما در رابطه با سرماى امسال اختلاف نظر هست عده اى ميگن شمال شرقيه عده اى ميگن شمال غربيه

:گل:

من برف خشك و سوز و يخبندان را ترجيح ميدم به سرماى شمال غربى :احترام:

سلام امیر کوروش جان

برای پی بردن به ماهیت سرما باید نقشه های انومالی دما در تراز 850 میلی بار بررسی بشه اونهم با دید باز و فرا منطقه ای!

سرمای محدود این هفته شمال غربیه و در واقع تتمه سرمای اروپای شرقیه - ولی سرمای هفته آینده 100 درصد شمال شرقیه !

من نقشه ها رو دیشب گذاشتم و حجت تمام هست!

پس ما با دو موج سرما تا 15 روز اینده مواجه هستیم:

1- سرمای شمالی غربی- اروپایی ( دامنه تاثیر گذاری محدود)

2- سرمای شمال شرقی -سیبریایی ( با دامنه تاثیری گذاری گسترده و با ماندگاری طولانی مدت)

موارد بالا درصورت عدم تغییر در الگوی نقشه ها خواهد بود.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا