• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
عالی جلو می ره

13121500_2_0906.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هر چند که نقشه ها یکذره شدت بارش رو کم کردند ولی با توجه الگوی زیر من امیدواری زیادی به بارش برف سنگین در مشهد بهمراه یخبندان شدید دارم:

41899391961824031455.jpg

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان

دمای 14:30

چالدران 6-
آلودگی 5-
ورزقان 4-بارش برف
مشکین شهر 4-
سرعین 3- بارش برف
مرند3-
ماکو2-
نمین2-
اهر2-
کلیبر 1- بارش برف
اردبیل 1-
قره ضیاءالدین 1-
دیلمان 0 بارش برف
سلماس 0
زرینه 0

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان

دمای 14:30

چالدران 6-
آلودگی 5-
ورزقان 4-بارش برف
مشکین شهر 4-
سرعین 3- بارش برف
مرند3-
ماکو2-
نمین2-
اهر2-
کلیبر 1- بارش برف
اردبیل 1-
قره ضیاءالدین 1-
دیلمان 0 بارش برف
سلماس 0
زرینه 0

وقتی بیشینه 6- می شه یعنی سرمای اصل و نسب داری داره رسوخ میکنه!

mehrafarin

کاربر ويژه
MagnitudeM 4.9
RegionTURKMENISTAN
Date time2013-12-09 11:33:53.0 UTC
Location38.44 N ; 55.72 E
Depth10 km
Distances240 km W of Ashgabat, Turkmenistan / pop: 727,700 / local time: 16:33:53.0 2013-12-09
167 km SE of Balkanabat, Turkmenistan / pop: 87,822 / local time: 16:33:53.0 2013-12-09
77 km SW of Gyzylarbat, Turkmenistan / pop: 12,000 / local time: 16:33:53.0 2013-12-09

347407.regional.jpg

MagnitudeML 3.8
RegionNORTHEASTERN IRAN
Date time2013-12-09 10:11:58.8 UTC
Location36.77 N ; 58.48 E
Depth12 km
Distances131 km S of Ashgabat, Turkmenistan / pop: 727,700 / local time: 15:11:58.8 2013-12-09
114 km NW of Mashhad, Iran / pop: 2,307,177 / local time: 13:41:58.8 2013-12-09
37 km S of Qūchān, Iran / pop: 111,752 / local time: 13:41:58.8 2013-12-09

347398.regional.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
ولی برف خوبی فعلا برای اواخر اذر هست واسه ما هرکی میگه برف نداریم شکر خورده:شاد2::شاد2:

دماسنج من الان 6 درجه رو نشون میده. ممکنه امشب برف بیاد یخورده؟ به نظرم اگه بارون شدیدتر بشه شاید بیاد :شاد::شاد:

Dr.ben

کاربر ويژه
ساعت 15، اردبیل در دمای منفی 2 درجه رگبار برف گزارش کرده

Ardabil

Weather map, Iran

Current conditions

-2 °C
w045.gif
8 m/s

Partly cloudy and snow showers
Feels Like: -9°
Barometer: 1011.0 hPa
Dewpoint: -6°
Humidity: 71.2%
Visibility: 10 km

Sun rise: 07:21
Sun set: 16:56

As of 09/12 15:00
Observed at Ardabil

سیبری

کاربر ويژه
سلام بردوستان

آخ که چقدر زجر آور بود دیدن پوشش برف در بلاد گرمسیرات اعراب که حاج محسن میذاشت!

حاجی کجایی که ببینی اینجا ایران است سرزمین پاک آریایی:گل:

پوشش برف روی زمین 168 ساعت اینده به بعد:

13121600_2_0900.gif

13121606_2_0900.gif

13121612_2_0900.gif

13121618_2_0900.gif

13121700_2_0900.gif
درود بر ایران

اما رسیدن برف به سرزمین فرعون هم خیلی جالبه!

13121306_2_0906.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بر ایران

اما رسیدن برف به سرزمین فرعون هم خیلی جالبه!

13121306_2_0906.gif

سلام. نظرت در مورد این خبر چیه؟

غیب گوی مصری: در سال 2014 نقشه جهان تغییر میکند
Tag cloud: جامعه, در جهان, اخبار افریقا, اخبار

7.12.2013, 12:06

4jode_hayad.jpg
© Фото: «Голос России»
در سال 2014 نقشه جهان تغییر میکند و روسیه نسبت به امریکا و چین نفوذ بیشتری کسب میکند. قابل توجه اتباع عربستان سعودی: در اینده نزدیک ابخیزی در انتظار انها می باشد. این فقط چند پیشگویی می باشد که ملکه توقعات قاهره جوی ایاض در مصاحبه با رادیوی «صدای روسیه» بیان داشته است.
این زن مقبول را در قاهره بنان ملکه توقعات یاد میکنند. پیشگویی در باره اینده در مصر – کسب قدیمه د مورد احترام می باشد. تعداد فالبینان تنها در قاهره بی شمار است. ولی مصریان مردم بی باور هستند و بر هرکس باور نمی کنند. ولی این زن را بسیاری ها بسیار جدی میگیرند.
جوی ایاض لیسانسه هنر فرانسوی است، ولی کار او ستاره شناسی و عددشناسی می باشد. پیشگویی های او در طی چندین دهه نشر میشوند. طوریکه تعداد بسیار زیادی علاقمندان وی اطمینان میدهند، این پیشگویی ها با دقت عجیبی تحقق می یابند.
ولی سخنان واقعی را جوی ایاض امسال زمان اظهار داشت، وقتیکه سرنگونی محمد مرسی را پیشبینی کرد. او این کار را زمان انجام داد که موضع رئیس جمهور ظاهراً مستحکم معلوم میشدند. ولی این فال بین با پافشاری تمام از پرده های تلویزیون کناررفتن حتمی اور پیشبنی میکرد. متصدیان تلویزیون با شک و تردید در پاسخ فقط تبسم میکردند. در نتیجه شکاکیان بر شکست شان اعتراف کردند.
رادیوی «صدای روسیه» از وی چند سوال پرسیده است.

محترمه ایاض، لطفاً، خودتان برخی از پیشگویی های خد را که تحقق یافته یاداوری نماوید. و دیگر اینکه، ایا شما میتوانید میکانیزم پیشگویی را برای ما افشا کنید؟

من عمل تروریستی در کلیسای القدیسین در سکندریه و وفات عمر سلیمان معاون رئیس جمهور مصر را پیشبنی کرده بودم. من زلزله در ایران و طوفان در امریکا را نیز پیشبینی نموده بودم. این همه در صفحه من در فیس بوک ثبت شده اند.
انچه که به مبکانیزم پیشگویی مربوط میگردد، هرکس میخواهد این را بداند. من خودم نیز میخواهم ان را بدانم. برخی پیشگویی های من مرا خود ابتدا متحیر می ساخت. بطور مثال، نظر به همه معلوم میشد که یکی از رهبران اخوان المسلمین مصری ما نسبت زن توهین خواهد شد و دیگری خود مانند زن عمل خواهد کرد. وقتیکه من این را اعلام داشتم، من خود در ان لحظه نمی توانستم چیزی را بصورت درست توضیح کنم. و وقتیکه به زودی بعداز این اخوانیان را سرنگون ساختند و رهبر مذهبی انها صفوات حجازی جهت فرار از مصر در نقاب تلاش نمود، نیمی از پیشگویی اشکار شد. بعداً شخصیت دوم اخوانیان خیرات الشاتیر به خاطر زن رسوا شد و معلوم گردید که زن او کار هماهنگی بین اخوانیان و جنبش حماس فلسطینی پیش می برد.
دیگر اینکه من از قبل پیشبینی نموده بودم که ال سیسی از محبوبیت زیادی برخوردار خواهد شد و این کار درست ثابت گردید. من این چیزهای را چند ماه قبل از انقلاب 30 جون میگفتم.
این چیزها را شما در باره گذشته بیان داشتید. ولی چه چیز در اینده در انتظار ما قرار دارند؟

چون من این چیزها را در صحبت با «صدای روسیه» بیان میکنم، پس میتوانم بگویم و این را من برای بار اول میگویم که روسیه نفوذ بیشتری در جهان، بیشتر از امریکا و چین، کسب خواهد کرد. مصر دوباره در بین دول عربی پیشتاز خواهد شد. مصر و روسیه اتحاد مستحکم ایجاد خواهند کرد. همسایگان مصر با تحولات پیچیده مواجه خواهندشد. در تونس انقلاب دوم صورت خواهد گرفت ودر لیبیا قدرت تعویض خواهد شد.
برعلاوه، در منطقه ما حوادث ناگوار طبیعی رخ خواهند داد. به گون مثال، در مصر برف خواهد بارید. در عربستان سعودی، قبل از همه در جده، ابخیزی ها رخ خواهد داد.
در سال 2014 نقشه جهان تغییر خواهد کرد و این بر روسیه نیز اثر خواهد کرد. روسیه همچنان حمله بزرگ تروریستان را دفع خواهد کرد. این کار از برکت ساختارهای نظامی ان و از برکت یک نوع تخنالوزی ها دستیاب خواهد شد که ما در باره انها نمی دانیم، ولی در اصل کاملترین تخنالوژی ها در جهان می باشند.
بصورت کل در جهان چیزهای زیادی تغییر خواهد کرد. همه حوادث مهم که اغاز دوران نو را از قبل تعیین کرده، در سال 2013 رخ دادند. فعلاً بسیاری از این حوادث از مردم پوشیده اند، ولی بعداً ما در باره انها مطلع خواهیم شد. و حالا همه ما باید در انتظار تحولات نو باشیم. انها همین اکنون فرا میرسند.

http://dari.ruvr.ru/2013_12_07/125565670/

AFSORDE

کاربر ويژه
میزان بارش روستای نجف آباد در سال آبی جدید: 36.7 میلیمتر که نسبت به میانگین بلندمدت کمی بیشتر هست. :گل:

میزان بارش آذر امسال در مقایسه با آذر سال گذشته خیلی کمتر بوده، و از نظر دمایی هم به نظر میرسه گرمتر بود/ کلا به نظر میرسه آذر امسال دماش تا به اینجا تا حدودی بیشتر از نرمال بود (بخصوص در مورد نیمه اولش) ولی چند روزیه که ظاهرا دمای هوا به حالت نرمال این وقت سال نزدیکتر شده و سرد شده.

ولی بطور کلی پاییز امسال به هیچ وجه برای من راضی کننده نبود. :94:
چون به جرات میشه از آلودگی هوا به عنوان پدیده قالب پاییز امسال نام برد. و روزهایی که این پدیده اتفاق افتاد از نظر تعداد و ارقام بیشتر از هر پدیده دیگه ای بود.
یعنی بیشتر از اینکه روزهای همراه با بارش داشته باشیم، بیشتر از اینکه روزهای ابری داشته باشیم، بیشتر از اینکه روزهای سرد داشته باشیم، یا روزهای گرم داشته باشیم، روزهای آلوده و کثیف داشتیم. که باعث بیماری خیلی ها شد. از جمله خود من و چند تا از اعضای خانواده. :کسل:

وضع هوای اینجا از روزهای دهه آخر مهرماه خراب شد و بیشتر روزهای آبان هم به همین شکل بود، روزهای پایانی آبان و چند روز اول آذر بارش هایی داشتیم که به نظر میرسید وضع هوا یه کم بهتر شده بود، داشتم به آذر امیدوارم میشدم که ناامیدم کرد!!! و این روند هنوزم ادامه داره. :97:

از روزهایی که هوای کل منطقه آلوده و خراب بود تا روزهایی که آلودگی شامل مناطق مسکونی منطقه و نواحی نزدیک اون میشد/ :91:

مناطق مرکزی استان اصفهان هم به خاطر نزدیکی و تراکم زیاد تعداد شهرها و مناطق مسکونی ای در غالب شهرستان های مختلف، و همچنین وجود کارخانجات متعدد و البته غیر استاندارد، وضعیت چندان مناسبی نداره. :97:

کلا پاییز امسال از نظر آلودگی هوا بی سابقه بود برای ما (از نظر تعداد روزها و ساعاتش) ....... :94:

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
بله دکتر جان براتون سیو کردم بی ف ش ک ن ببینید

http://www.up.iranjoman.com/images/l57q4mkt0lckvs328m3.zip

ممنون علی جان. چه خبر جالبی بود. غیر از برف 2 متری نظرات هم جالب بودند.
اوه اوه، همه چی گرون شده بود اون موقع ها!!!! :خنده1: نگاه کنید:
"تخم مرغ دانه ای ۱۰۰ تومان و نان دانه ای ۵۰ تومان بخرند!"

ali.doosti

کاربر ويژه
ممنون علی جان. چه خبر جالبی بود. غیر از برف 2 متری نظرات هم جالب بودند.
اوه اوه، همه چی گرون شده بود اون موقع ها!!!! :خنده1: نگاه کنید:
"تخم مرغ دانه ای ۱۰۰ تومان و نان دانه ای ۵۰ تومان بخرند!"
واقعا نظرات جالبه چقدر مشکل پیش اومده واقعا مثل فیلما آدما تو برف گیر کردن! اونم تو شهر بزرگ نه وسط کوهستان:هنگ:

Dr.ben

کاربر ويژه
واقعا نظرات جالبه چقدر مشکل پیش اومده واقعا مثل فیلما آدما تو برف گیر کردن! اونم تو شهر بزرگ نه وسط کوهستان:هنگ:

مشکلات خیلی زیاد پیش اومد. غیر از قطع آب و برق در بیشتر ساعات،شکستن سقف شیرونی خونه ها خیلی زیاد بود. برفش واقعا سنگین و آبکی بود. چون دما حدود 0 درجه و یخورده بیشتر بود، برف خیلی فشرده شده بود. تمام سوپر مارکت ها کاملا خالی شده بودند. ولی کلا با حال بود. هر چند دیگه آخرش دعا می کردیم بند بیاد :خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
مشکلات خیلی زیاد پیش اومد. غیر از قطع آب و برق در بیشتر ساعات،شکستن سقف شیرونی خونه ها خیلی زیاد بود. برفش واقعا سنگین و آبکی بود. چون دما حدود 0 درجه و یخورده بیشتر بود، برف خیلی فشرده شده بود. تمام سوپر مارکت ها کاملا خالی شده بودند. ولی کلا با حال بود. هر چند دیگه آخرش دعا می کردیم بند بیاد :خنده1:
یه جا نوشته بود یه نفر یه انباردارو کشته بقیه هجوم آوردنو انبارو غارت کردن... جلالخالق :خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه
کسی نظری نداره در مورد خبری که صفحه قبل گذاشتم؟ :ناراحت:

این دو بخش خبر به نظرم جالبه:

"در سال 2014 نقشه جهان تغییر میکند و روسیه نسبت به امریکا و چین نفوذ بیشتری کسب میکند."

"برعلاوه، در منطقه ما حوادث ناگوار طبیعی رخ خواهند داد. به گون مثال، در مصر برف خواهد بارید. در عربستان سعودی، قبل از همه در جده، ابخیزی ها رخ خواهد داد."

شاید هواشناسی روسیه یه چیزهایی میدونه و این دو تا رو چسبونده به همدیگه و به عنوان پیشگویی گذاشته؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا