سلام. نظرت در مورد این خبر چیه؟
غیب گوی مصری: در سال 2014 نقشه جهان تغییر میکند
Tag cloud: جامعه, در جهان, اخبار افریقا, اخبار
در سال 2014 نقشه جهان تغییر میکند و روسیه نسبت به امریکا و چین نفوذ بیشتری کسب میکند. قابل توجه اتباع عربستان سعودی: در اینده نزدیک ابخیزی در انتظار انها می باشد. این فقط چند پیشگویی می باشد که ملکه توقعات قاهره جوی ایاض در مصاحبه با رادیوی «صدای روسیه» بیان داشته است.
© Фото: «Голос России»
این زن مقبول را در قاهره بنان ملکه توقعات یاد میکنند. پیشگویی در باره اینده در مصر – کسب قدیمه د مورد احترام می باشد. تعداد فالبینان تنها در قاهره بی شمار است. ولی مصریان مردم بی باور هستند و بر هرکس باور نمی کنند. ولی این زن را بسیاری ها بسیار جدی میگیرند.
جوی ایاض لیسانسه هنر فرانسوی است، ولی کار او ستاره شناسی و عددشناسی می باشد. پیشگویی های او در طی چندین دهه نشر میشوند. طوریکه تعداد بسیار زیادی علاقمندان وی اطمینان میدهند، این پیشگویی ها با دقت عجیبی تحقق می یابند.
ولی سخنان واقعی را جوی ایاض امسال زمان اظهار داشت، وقتیکه سرنگونی محمد مرسی را پیشبینی کرد. او این کار را زمان انجام داد که موضع رئیس جمهور ظاهراً مستحکم معلوم میشدند. ولی این فال بین با پافشاری تمام از پرده های تلویزیون کناررفتن حتمی اور پیشبنی میکرد. متصدیان تلویزیون با شک و تردید در پاسخ فقط تبسم میکردند. در نتیجه شکاکیان بر شکست شان اعتراف کردند.
رادیوی «صدای روسیه» از وی چند سوال پرسیده است.
محترمه ایاض، لطفاً، خودتان برخی از پیشگویی های خد را که تحقق یافته یاداوری نماوید. و دیگر اینکه، ایا شما میتوانید میکانیزم پیشگویی را برای ما افشا کنید؟
من عمل تروریستی در کلیسای القدیسین در سکندریه و وفات عمر سلیمان معاون رئیس جمهور مصر را پیشبنی کرده بودم. من زلزله در ایران و طوفان در امریکا را نیز پیشبینی نموده بودم. این همه در صفحه من در فیس بوک ثبت شده اند.
انچه که به مبکانیزم پیشگویی مربوط میگردد، هرکس میخواهد این را بداند. من خودم نیز میخواهم ان را بدانم. برخی پیشگویی های من مرا خود ابتدا متحیر می ساخت. بطور مثال، نظر به همه معلوم میشد که یکی از رهبران اخوان المسلمین مصری ما نسبت زن توهین خواهد شد و دیگری خود مانند زن عمل خواهد کرد. وقتیکه من این را اعلام داشتم، من خود در ان لحظه نمی توانستم چیزی را بصورت درست توضیح کنم. و وقتیکه به زودی بعداز این اخوانیان را سرنگون ساختند و رهبر مذهبی انها صفوات حجازی جهت فرار از مصر در نقاب تلاش نمود، نیمی از پیشگویی اشکار شد. بعداً شخصیت دوم اخوانیان خیرات الشاتیر به خاطر زن رسوا شد و معلوم گردید که زن او کار هماهنگی بین اخوانیان و جنبش حماس فلسطینی پیش می برد.
دیگر اینکه من از قبل پیشبینی نموده بودم که ال سیسی از محبوبیت زیادی برخوردار خواهد شد و این کار درست ثابت گردید. من این چیزهای را چند ماه قبل از انقلاب 30 جون میگفتم.
این چیزها را شما در باره گذشته بیان داشتید. ولی چه چیز در اینده در انتظار ما قرار دارند؟
چون من این چیزها را در صحبت با «صدای روسیه» بیان میکنم، پس میتوانم بگویم و این را من برای بار اول میگویم که روسیه نفوذ بیشتری در جهان، بیشتر از امریکا و چین، کسب خواهد کرد. مصر دوباره در بین دول عربی پیشتاز خواهد شد. مصر و روسیه اتحاد مستحکم ایجاد خواهند کرد. همسایگان مصر با تحولات پیچیده مواجه خواهندشد. در تونس انقلاب دوم صورت خواهد گرفت ودر لیبیا قدرت تعویض خواهد شد.
برعلاوه، در منطقه ما حوادث ناگوار طبیعی رخ خواهند داد. به گون مثال، در مصر برف خواهد بارید. در عربستان سعودی، قبل از همه در جده، ابخیزی ها رخ خواهد داد.
در سال 2014 نقشه جهان تغییر خواهد کرد و این بر روسیه نیز اثر خواهد کرد. روسیه همچنان حمله بزرگ تروریستان را دفع خواهد کرد. این کار از برکت ساختارهای نظامی ان و از برکت یک نوع تخنالوزی ها دستیاب خواهد شد که ما در باره انها نمی دانیم، ولی در اصل کاملترین تخنالوژی ها در جهان می باشند.
بصورت کل در جهان چیزهای زیادی تغییر خواهد کرد. همه حوادث مهم که اغاز دوران نو را از قبل تعیین کرده، در سال 2013 رخ دادند. فعلاً بسیاری از این حوادث از مردم پوشیده اند، ولی بعداً ما در باره انها مطلع خواهیم شد. و حالا همه ما باید در انتظار تحولات نو باشیم. انها همین اکنون فرا میرسند.
http://dari.ruvr.ru/2013_12_07/125565670/
خیلی عجیبه!:تعجب2::تعجب2::تعجب2: