• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواكده

کاربر ويژه

وزش بادهاى شديد سرد قوس هم اكنون در اصفهان

به پيشگويى اضافه ميكنم بارش برف كم سابقه در ايران طى ژانويه ٢٠١٤

زمستان هاى ١٣٥٠ ، ١٣٦٢ ، ١٣٧٠ ، ١٣٧٤ ، ١٣٨٣ ، ١٣٨٦ تكرار مى شوند ..

Dr.ben

کاربر ويژه
به دنبال ورود سامانه ناپایدار

ارتفاعات جواهردشت رودسر پوشیده از برف شد

ارتفاعات جواهردشت رودسر به دلیل ورود یک جبهه هوای ناپدار در مناطق شرق گیلان، پوشیده از برف شد.

● گزارش تصويري مرتبط

-------------------------------

به گزارش خبرگزاری فارس از رودسر، بارش برف شدید که از شب گذشته تاکنون ادامه دارد، ارتفاعات جواهردشت و سماموس این شهرستان را بار دیگر پوشیده از برف کرد.
بخشدار چابکسر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از تامین مشکل سوخت اهالی منطقه جواهردشت و سماموس خبر داد و اظهار کرد: بیش از نیم متر برف در منطقه به زمین نشسته است.
حسین رمضان‌خواه در ادامه منطقه جواهردشت را بستر مناسبی برای سرمایه‌گذاری در عرصه ورزش اسکی عنوان کرد و افزود: جواهردشت فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاری در زمینه گردشگری است.
وی جواهردشت را از مناطق زیبا و جذاب در گیلان توصیف کرد و یادآور شد: جواهردشت در 37 کیلومتری چابکسر و 120 کیلومتری شهر رشت واقع شده است.
رمضان‌خواه جواهردشت را دهکده گردشگری بی‌بدیل در خاورمیانه خواند و تصریح کرد: سالانه گردشگران داخلی و خارجی بسیاری از منطقه مذکور بازدید می‌کنند.

ali.doosti

کاربر ويژه
کسی نظری نداره در مورد خبری که صفحه قبل گذاشتم؟ :ناراحت:

این دو بخش خبر به نظرم جالبه:

"در سال 2014 نقشه جهان تغییر میکند و روسیه نسبت به امریکا و چین نفوذ بیشتری کسب میکند."

"برعلاوه، در منطقه ما حوادث ناگوار طبیعی رخ خواهند داد. به گون مثال، در مصر برف خواهد بارید. در عربستان سعودی، قبل از همه در جده، ابخیزی ها رخ خواهد داد."

شاید هواشناسی روسیه یه چیزهایی میدونه و این دو تا رو چسبونده به همدیگه و به عنوان پیشگویی گذاشته؟!
جالب بود دکنر ولی خب چی بگم :خنده1:
هرازچندگاهی یه آدم اینجور پیدا می شه خدا عالمه! روسیه هم معتقده برف غرب خاورمیانه استثناییه!

ali.doosti

کاربر ويژه
آسمون الآن...

ph847xogonwemnekvpg7.jpg

vj26lxm1gymdet8icjc.jpg

felan123

New member
این پیش بینی نروژ از درجزین 14.2 میلی برف پیش بینی کرده واقعا راست میگه؟
ارتفاع درجزین 1400 متر خدیا خداکنه تحقق بشه
به امید تو

meteogram.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

امروز هوا تمیز تر بود جاتون خالی رفتم ورزش پارک وکیل آباد و یکی دو تا عکس خوب هم گرفتم.
امروز یک app جدید هواشناسی رو گوشیم نصب کردم تا از صحت نرم افزار هواشناسی گوشیم اطمینان حاصل کنم

حدود ساعت 17 امروز ضلع شرقی پارک وکیل آباد
نرم افزار شماره 1

8a3etyva.jpg

همون مکان نرم افزار شماره 2

hapetebe.jpg

نتیجه با توجه به برودت هوا در اون لحظه و دمایی که بدن من حس میکرد حسگر و نرم افزار موبایلم کاملا کالیب
ره است

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

vahidilam

New member
سلام دوستان عزیز. خدا رو شکر از صبح امروز بارش باران همراه با تگرگ، البته در بعضی ساعات رگباری و شدید شهر ایلام را فرا گرفته است. الانم بدلیل رطوبت بالای منطقه مه غلیظی سطح شهر رو فرا گرفته. واقعا بارش امروز خیلی خیلی فرا تر از اون چیزی بود که مدل های جوی نشون می دادن.

AFSORDE

کاربر ويژه
با درود خدمت دوستان........ :گل:

میخواستم بپرسم حجم عکس هایی که با دوربین گرفته شده رو با چه نرم افزاری یا از چه طریقی کم میکنید؟

هواكده

کاربر ويژه
• ایرنا / چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۲

سالخوردگان باتجربه اردبیل : زمستان سختی پیش رو داریم

اردبیل – ایرنا – جمعی از سالخوردگان و افراد باتجربه در زمینه اوضاع جوی اردبیل در پی ریزش به شکل نسبی سنگین برف در سیزده روز مانده از فصل پاییز در این شهرستان با استناد به یک باور سنتی محلی از در پیش بودن روزهای سرد و سخت زمستان امسال سخن می گویند.

aliwinter

Banned
• ایرنا / چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۲

سالخوردگان باتجربه اردبیل : زمستان سختی پیش رو داریم

اردبیل – ایرنا – جمعی از سالخوردگان و افراد باتجربه در زمینه اوضاع جوی اردبیل در پی ریزش به شکل نسبی سنگین برف در سیزده روز مانده از فصل پاییز در این شهرستان با استناد به یک باور سنتی محلی از در پیش بودن روزهای سرد و سخت زمستان امسال سخن می گویند.

راست میگویی ,؟:خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه
با درود خدمت دوستان........ :گل:

میخواستم بپرسم حجم عکس هایی که با دوربین گرفته شده رو با چه نرم افزاری یا از چه طریقی کم میکنید؟

سلام.
یه راهش استفاده از microsoft office picture manager ویندوز هست:

y6241awjiznilslm5icz.jpg

من از این نرم افزار استفاده می کنم. باهاش از روی عکس، دوباره عکس می گیرم:

http://www.utexas.edu/research/cswr/survey/cd_resources/pages/srip.htm

نصب کردن نمی خواد. بعد از دانلود، نرم افزار رو باز می کنید روی گزینه ای که مشخص کردم کلیک می کنید، نشانگر ماوس میشه شبیه علامت + بعدش از منطقه ای که می خواهید عکس می گیرید و با فرمت jpg ذخیره می کنید:

j5x3ykdbsdz5uaokjtc.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه
سلام.
یه راهش استفاده از microsoft office picture manager ویندوز هست:

y6241awjiznilslm5icz.jpg

من از این نرم افزار استفاده می کنم. باهاش از روی عکس، دوباره عکس می گیرم:

http://www.utexas.edu/research/cswr/survey/cd_resources/pages/srip.htm

نصب کردن نمی خواد. بعد از دانلود، نرم افزار رو باز می کنید روی گزینه ای که مشخص کردم کلیک می کنید، نشانگر ماوس میشه شبیه علامت + بعدش از منطقه ای که می خواهید عکس می گیرید و با فرمت jpg ذخیره می کنید:

j5x3ykdbsdz5uaokjtc.jpg

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود.
امیر جان من فعلا به بارش برف در مشهد اعتقادی ندارم.
مدل زیر هم تایید می کنه.
یادته همین مدل بارش برف سنگین هفته گذشته در مشهد رو به خوبی پیش بینی کرده بود.
مثل اینکه نوبت به بجنورد رسیده تا خودنمایی کنه.
اذربایجان غربی هم که وحشتناک برف داره.
کشور قبرس در دل مدیترانه هم برف داره.
لبنان و سوریه و فلسطین و اردن هم برفی میشه.
این نقشه نکات مهم و ظریف زیاد داره.

4b6m3fmukd6owf7vir1.gif

سیبری

کاربر ويژه
18:30

تازه حالا میشه گفت دماها شبیه زمستون شده

چالدران 9-
مشکین شهر7- برف
ورزقان7-
سرعین6- برف
مرند6- برف
آلودگی 6-