جالب بود دکنر ولی خب چی بگم :خنده1:کسی نظری نداره در مورد خبری که صفحه قبل گذاشتم؟ :ناراحت:
این دو بخش خبر به نظرم جالبه:
"در سال 2014 نقشه جهان تغییر میکند و روسیه نسبت به امریکا و چین نفوذ بیشتری کسب میکند."
"برعلاوه، در منطقه ما حوادث ناگوار طبیعی رخ خواهند داد. به گون مثال، در مصر برف خواهد بارید. در عربستان سعودی، قبل از همه در جده، ابخیزی ها رخ خواهد داد."
شاید هواشناسی روسیه یه چیزهایی میدونه و این دو تا رو چسبونده به همدیگه و به عنوان پیشگویی گذاشته؟!
• ایرنا / چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۲
سالخوردگان باتجربه اردبیل : زمستان سختی پیش رو داریم
اردبیل – ایرنا – جمعی از سالخوردگان و افراد باتجربه در زمینه اوضاع جوی اردبیل در پی ریزش به شکل نسبی سنگین برف در سیزده روز مانده از فصل پاییز در این شهرستان با استناد به یک باور سنتی محلی از در پیش بودن روزهای سرد و سخت زمستان امسال سخن می گویند.
با درود خدمت دوستان........ :گل:
میخواستم بپرسم حجم عکس هایی که با دوربین گرفته شده رو با چه نرم افزاری یا از چه طریقی کم میکنید؟
سلام.
یه راهش استفاده از microsoft office picture manager ویندوز هست:
من از این نرم افزار استفاده می کنم. باهاش از روی عکس، دوباره عکس می گیرم:
http://www.utexas.edu/research/cswr/survey/cd_resources/pages/srip.htm
نصب کردن نمی خواد. بعد از دانلود، نرم افزار رو باز می کنید روی گزینه ای که مشخص کردم کلیک می کنید، نشانگر ماوس میشه شبیه علامت + بعدش از منطقه ای که می خواهید عکس می گیرید و با فرمت jpg ذخیره می کنید:
ایشاله مشهد خوب ببارههر چند که نقشه ها یکذره شدت بارش رو کم کردند ولی با توجه الگوی زیر من امیدواری زیادی به بارش برف سنگین در مشهد بهمراه یخبندان شدید دارم:
راست میگویی ,؟:خنده1: