• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببین یعنی یک تایپ کردن فارسی در گوگل سرچ اینقدر سخته!!!!!!!!!

همین یک جمله رو باید بنویسی:

هر اینچ چند سانتیمتر است؟

حالشو نداری یا سر به سر ما میذاری!!!!!!!

- هر اینچ برابر 2.54 سانتی متر است » 1inches= 2.54 centimeter

در مورد نقشه بارش برفی که گذاشتم نظری نداری؟؟؟

اگه بخواهیم به میلی متر یا سانت تبدیل کنیم چقدر میشه؟؟؟

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام و درود فراوان می کنم به امیرمحسن عزیزم :گل:

قربان خیلی وقت شما رو زیارت نکردم و واقعا تو این مدت از دانش و فضیلت شما بی بهره شدم

آرزوی همیشه پیروزی و شادی برات دارم و امیدوارم همیشه شاد و انرژیک ببینمت...

حالا بریم سر اصل مطلب...

گویا اتفاقاتی در راه که شبیه یک رویایی می مونه که سالهای سال همه در انتظارش بودیم

خیلی دوست دارم از چشم انداز 10 روز آینده شهر اردبیل و کلا نیمه شمالی با طبع استادانه خودت برام تفسیر کنی

بسیار ممنونم:گل:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
خشن نشو برای قلبت خوب نیست.

اقا خدا بخواد کی این نام کاربری ما ویژه میشه؟؟؟

اگه ویژه بشم قول میدم فعالیتم رو تشدید کنم و کمکت کنم.

ببین یعنی یک تایپ کردن فارسی در گوگل سرچ اینقدر سخته!!!!!!!!!

همین یک جمله رو باید بنویسی:

هر اینچ چند سانتیمتر است؟

حالشو نداری یا سر به سر ما میذاری!!!!!!!

- هر اینچ برابر 2.54 سانتی متر است » 1inches= 2.54 centimeter

aliwinter

Banned
بخدا آقا امیر محسن گل گل ..........شیفته اخلاقشم بامرام خوش صفایه:گل::گل:
20.gif

روح ا...

New member
بارش ها در حال رگباری در مهراباد در حال باریدن:شاد2: نمیدون چرا هوای اینجا اینطوری هر وقت که سامانه که رد میشه دمای هوا بشدت کاهش پیدا میکنه چیه میشد کاهش شدید دما قبل سامانه یا در حال باریدن بود:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و درود فراوان می کنم به امیرمحسن عزیزم :گل:

قربان خیلی وقت شما رو زیارت نکردم و واقعا تو این مدت از دانش و فضیلت شما بی بهره شدم

آرزوی همیشه پیروزی و شادی برات دارم و امیدوارم همیشه شاد و انرژیک ببینمت...

حالا بریم سر اصل مطلب...

گویا اتفاقاتی در راه که شبیه یک رویایی می مونه که سالهای سال همه در انتظارش بودیم

خیلی دوست دارم از چشم انداز 10 روز آینده شهر اردبیل و کلا نیمه شمالی با طبع استادانه خودت برام تفسیر کنی

بسیار ممنونم:گل:

سلام امیر مسعود عزیز

اول از همه تبریک بهت میگم بابت این لحظات ناب و زیبایی که در اردبیل داری تجربه میکنی و امیدوارم که نهایت لذت رو ببری دوست من

خیلی ممنون از لطف و محبتت هر چند بی وفایی ولی من همیشه دلتنگت بوده و هستم.

در ارتباط با نقشه ها تا اونجاییکه امروز ظهر آخرین بار چک کردم روزهای سردی در انتظار کشور مون هست و بنظر میرسه که یک سرمای نسبتا مدوام و طولانی مدت رو در بخشهای گسترده ای از کشور خصوصا نیمه شمالی کشور تجربه کنیم.
در ارتباط با کم و کیف بارش راستش باید بذاریم زمان جلوتر بره تا ببینیم ایا در نقشه ها ثبات کلی حکمفرما میشه یا نه!

Amir Masoud

کاربر ويژه

سلام امیر مسعود عزیز

اول از همه تبریک بهت میگم بابت این لحظات ناب و زیبایی که در اردبیل داری تجربه میکنی و امیدوارم که نهایت لذت رو ببری دوست من

خیلی ممنون از لطف و محبتت هر چند بی وفایی ولی من همیشه دلتنگت بوده و هستم.

در ارتباط با نقشه ها تا اونجاییکه امروز ظهر آخرین بار چک کردم روزهای سردی در انتظار کشور مون هست و بنظر میرسه که یک سرمای نسبتا مدوام و طولانی مدت رو در بخشهای گسترده ای از کشور خصوصا نیمه شمالی کشور تجربه کنیم.
در ارتباط با کم و کیف بارش راستش باید بذاریم زمان جلوتر بره تا ببینیم ایا در نقشه ها ثبات کلی حکمفرما میشه یا نه!

منم اول از همه به عرضت میرسونم که واقعا بهت ارادت دارم و واقعا مرام و مردونگیت رو دوست دارم

مدتی هست که سرم خیلی شلوغه و کلا فروم خیلی به ندرت میام.

باور داشته باش همیشه به یادت هستم ، مگه میشه فراموشت کنم ؟! ما با هم روز های خیلی خاطر انگیزی داشتیم

من همیشه امیدوارم روزی قسمت بشه از نزدیک روی ماهت رو ببینم...

خوشحالم کردی از خبر جذابت

خداوند همیشه دلت رو شاد کنه عزیزم
:گل:

روح ا...

New member
بنظر میاد باید منتظر بارش های گسترده برف از پنجشنبه به بعد در کشور باشیم سامانه بارش زا از غرب با سرعت بسیار کم و انرژی خوب به کشور و سرمای سختو استخون سوز از سیبری به سمت کشورمون :احترام::شاد2::شاد2:

samann

کاربر ويژه
تا امروز میانگین بارش استان 33.5 بوده که در قیاس با بلند مدت 2 میل افزایش داشته یغنی تا 18 آذر بارش استان فرانرمال بوده. شهرهای فریمان-تربت ها-نیشابور-سرخس-خواف مشهد-کاشمر-تایباد -گناباد فرانرمال و بقیه کمتر از نرمال بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز

راستش خیلی خسته هستم و خوابم میاد و در واقع ظرف 24 ساعت گذشته 2 ساعت بیشتر نخوابیدم و باید رفع زحمت کنم.

به امید روزهای خوب پر برف و باران در اقصی نقاط کشور.

فقط یک موضوعی قبل از رفتنم خدمت تون عرض کنم که چهارمین دور مسابقات عکاسی انجام در مرحله رای گیری هست ، از دوستان علاقمند دعوت میکنم که به لینک زیر سر بزنند و در رای گیری این مسابقه چنانچه مایل هستند ، شرکت کنند:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=83691

روح ا...

New member
سرمای بی سابقه در آمریکا؛ یخبندان در سوئد
 در آمریکا - تیتر.jpg

[h=2]موج بی سابقه و استثنایی سرما مناطق جنوبی و مرکزی آمریکا را فرا گرفته است . در منطقه دنور در ایالت کلرادو دمای هوا به ۲۵ درجه زیر صفر رسیده است . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس 24، . در فرودگاه دالاس هواپیماها زمین گیر شده اند و صدها پرواز لغو شده اند .
%D8%A8%D8%AE%D8%A8%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%20-%D8%AF%D9%88.jpg

هزاران مسافر نیز مجبور شدند در فرودگاه ها بخوابند .
%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%20%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7.jpg

در ایالت تگزاس نیز بارش سنگین برف باعث اختلال شدید در حمل و نقل شده است . در این ایالت برق 200 هزار خانه قطع شد و در حوادث متعدد و مختلف رانندگی در جاده های یخ زده ، چندین نفر جان خود را از دست دادند .
%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%20%DB%8C%D8%AE%D8%A8%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%20-%20%DB%8C%DA%A9.jpg

یکی از ماموران پلیس با گزارش صحنه سقوط یک دستگاه پیک آپ به رودخانه گفت : شاهدان می گویند این خودرو به گوشه پل برخورد کرد و سپس به علت لغزندگی جاده واژگون شد و به درون آب سقوط کرد.
پیش بینی می شود موج سرما در روزهای آینده به دریاچه های بزرگ و دیگر مناطق کشور برسد .
سرما، کولاک و بارش شدید برف در سوئد
موج سرمای شدید همزمان با بارش شدید برف از دیروز کشور اروپایی سوئد را فراگرفته است. مسئولان سازمان هواشناسی سوئد پیش بینی کرده اند برف سنگینی در انتظار است و مردم باید خودشان را برای این شرایط آماده کنند .
از دیروز موج های سهمگین نیز به صورت مرتب به مناطق ساحلی سوئد برخورد می کند که سبب نگرانی ساحل نشین ها شده است.
در روزهای اخیر دما به صورت محسوسی کاهش یافته است و پیش بینی می شود در روزهای بعد، شرایط از این هم سخت تر شود.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آنومالی دمای ناحیه NINO 3.4 با افزایش چشمگیر 0.075 درجه ای به عدد 0.262 - رسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا