• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
بهزاد جان با این مدل امیدوارم هنوز و امید به خداست

o12u3vvcpp0bzj1cftcz.png

روح ا...

New member
سلام بر تمام دوستان در حال حاضر منطقه مهراباد بارون شدیدی در حال باریدن همراه با وزش نسبتا شدید باد فکر کنم که هوای سرد داره نفوذ میکنه امیدوارم بارش ها به برف تبدیل بشن :گل::شاد2::شاد2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

به دوستانی گیلکی خودم بارش باران رو تبریک میگم..نیم ساعت پیش ک با امیرمسعود عزیز صحبت کردم؛میگفت ک دوساعتی میشه ک اردبیل کولاک شده و شدید برف میباره..بیش از 7سانت تا نیم ساعت پیش برف باریده بود..ظاهرا تبریز هم بیش از 10سانتی برف باریده..تبریک به دوستان گلم ک در شمالغرب زندگی میکنن..:گل:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود مجدد.

امیر جان بابت تصاویر زیبای شما از پارک وکیل اباد سپاسگزارم.

خعلی حال میده با دوست دخترت تو این پارک و هوای سرد قدم بزنی.

پوسیدیم تو این بوشهر.

mamaryam

کاربر ويژه
سلام بر عزیزان اینن عکس رو همین الان گرفتم یعنی ساعت 10 هفده دقیقه
اینجا یعنی کلاردشت حدودا نیم ساعت هست که داره برف میاد اونم شدید
احتمالا صبح بچه مدرسه ایها خیلی هپی میشن چون تعطیلن

اما هوا اصلا سوز نداره وجون میده برای پیاده روی وبازی تو برف

[
"][COLOR=
[/URL][/IMG]

aliwinter

Banned
سلام بر عزیزان اینن عکس رو همین الان گرفتم یعنی ساعت 10 هفده دقیقه
اینجا یعنی کلاردشت حدودا نیم ساعت هست که داره برف میاد اونم شدید
احتمالا صبح بچه مدرسه ایها خیلی هپی میشن چون تعطیلن

اما هوا اصلا سوز نداره وجون میده برای پیاده روی وبازی تو برف

[
"][COLOR=
[/URL][/IMG]

از این عکس ها نذارید که دلم میگیره
018.gif

دما 3

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

محمد از بجنورد عزیز عرض سلام دارم خدمت شما.

اقا شما هم مثل اینکه ریزش برف دارید تا 120 ساعت اینده.

اپدیت رویایی برای شمال غرب کرده GFS .

همینطور که مشاهده می کنید تا 120 ساعت اینده بارش فوق سنگین برف را در شمال غرب خواهیم داشت.

اذربایجان غربی و شرقی و کردستان و اردبیل برف بسیار سنگینی دارند.

پیشاپیش تبریک میگم.

5vqzmroscmfiwsj7y42g.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
What Is a Microclimate Geography?
[h=2]Answer Micro climates are climates that exist over small areas, where the conditions of shelter, temperature, precipitation, humidity, winds, pressure and clouds are different to the general surroundings. The common form of microclimate studied in geography is that of urban microclimate.

خوب با این مقدمه بالا میخوام در ارتباط یا مقوله اقلیمی جالب با شما صحبت کنم !!

ما در محدوده جغرافیایی که زندگی میکنیم ممکنه که یک میکرو اقلیم داشته باشیم یعنی نقاطی که از لحاظ دمایی- فشار سطح دریا - رطوبت و یا حتی بارش و ارتفاع علیرغم نزدیکی با محل سکونت ما با تفاوت های جدی مواجه باشند!

امروز ساعت 5 بعد از ظهر پستی گذاشتم که در محدوده پارک وکیل آباد علیرغم اینکه فرودگاه بیش از 10+ درجه بود ولی دمای 3 درجه رو ثبت کردم

امشب بواسطه شرایط کاری به منتهی الیه محدوده شهری در شمال مشهد حدفاصل روستای گیزی(GIZI) و بهار رفتم و در اونجا تونستم ثبت دمایی بسیار جالبی داشته باشم:

22946962940381127059.jpg

در تصویر ماهواره ای زیر هر دو نقطه ثبت دما رو در مقایسه با شهر مشهد مشخص کردم

28729098207605081615.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود شهاب جان

ارادت..ممنونم از خبر خوبی ک دادید..فقط این برفی ک واسه شمالغرب پیش بینی شده؛به سانتیمتر چقدر میشه؟؟؟

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

والا محمد جان منم سر از راهنمای این نقشه در نمیارم.

20 اینچ هست یا 2 اینچ.

امیر محسن جان اگر هستی شما بگو که به سانتی متر چقدر میشه؟؟

با تشکر.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در واقع این مایکرو اقلیم ها نقاطی هستند که نقشه های هواشناسی ، امیر محسن ، شهاب از بوشهر در صورتیکه ازشون آگاهی نداشته باشند نمی تونند با دقت بالایی واسشون پیش بینی ارائه بدن!

به جرات می تونم بگم شاید یکی از دلایلی که مدلهای کوتاه مدت هواشناسی گاهی دچار خطا در مقادیر پیش بینی بارش و دما میشن به همین خاطر هست!

همین شهر ما در شرقش هم مایکرو اقلیم داره - درغربش همینطور و هم در شمال و جنوبش!!!!!!!!!

aliwinter

Banned
در واقع این مایکرو اقلیم ها نقاطی هستند که نقشه های هواشناسی ، امیر محسن ، شهاب از بوشهر در صورتیکه ازشون آگاهی نداشته باشند نمی تونند با دقت بالایی واسشون پیش بینی ارائه بدن!

به جرات می تونم بگم شاید یکی از دلایلی که مدلهای کوتاه مدت هواشناسی گاهی دچار خطا در مقادیر پیش بینی بارش و دما میشن به همین خاطر هست!

همین شهر ما در شرقش هم مایکرو اقلیم داره - درغربش همینطور و هم در شمال و جنوبش!!!!!!!!!

نفهمیدم ,دوباره توضیح بفرمایین؟مایکرو؟:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا