• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
آپدیت جدید کانادا:

13121612_2_1012.gif

13121612_2_1012.gif

چه باشکوه مبارکه امیر محسن جان انشاا... همیشه شمال شرق کشور همینطور پر بارش پربرف باشه

pokerface

متخصص هواشناسی
آهنگ Follow از crystal fighters و get away از animal kingdom فیفا ۲۰۱۳ خیلی‌ باحاله حسّ برگریزان و جبهه‌ی گرم جنوبی میده میده

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Wet and mild in almost the entire country
-Tn8KY6JemnMvrVBUJ_4CAZYCcHvzqOUFdAICu7vI8Lg.jpg
HOT AIR: The warm and gentle air that when Norway comes from the Canary Islands. Areas with purple color on the map gets freezing temperatures. The rest are between 5 and 15 degrees Celsius.
Photo: yr.no / maps
Hot air from the Canary Islands means that the temperature shoots up into the air in Norway. Some places get over 20 degrees temperature rise and it will rain in the mountains up to 2000 meters above sea level.

Published 12/09/2013 12:07.

Forget skiing on snowy roads dry and beautiful snow-covered trees. The week will be more autumnal than wintery.
- We are getting into very hot air from the Canary Islands. It will be very mild and not just wintry. Where there is snow becomes slushy and uncanny, said meteorologist Kristin seats by observation on the West Coast.
h7SsR8w1bFFrktisQHHZzgwfgLZDxgnRZKvPIncBuCdg.jpg
Slap: Snow high up in the mountains becomes wet and heavy this week.
Photo: Even Nielsen / NRK
[h=2]Rain and plus degrees In the mountains there will be 4.3 degrees while in the lowlands the number is red and double digit.
- In Western and Central Norway are the 12.9 degrees in many places. We get rain and drizzle and really mild weather. In the inner regions of Norway are also slippery because of the rain that Brys on the ground, before it becomes mildly, says interior.
[h=2]27 degrees warmer! Northern Norway gets a temperature gradient of 10-20 degrees this week.
- Statistics are not very good. We are given a transition to mild weather in the morning. Bodo gets around 8 degrees and Tromsø 5-6, so the temperature will rise above 10 degrees, says Ida Fossli by observation of Northern Norway.

ali.doosti

کاربر ويژه
مطابق نروژ کوه سالن حدود 160 م.م برف
چلگرد 150 م.م برف
دزفول 60
الآن سردترین شهر استان ماییم با دمای 2 درجه.

Dr.ben

کاربر ويژه
ممنون علی. نروژ که کل 10 روز آینده رو بارش زده. حدود 80 میلیمتر. این وسط مسطا بتونیم دما رو ببریم برسونیم به صفر درجه خیلی خوب میشه! :شاد:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب..ظاهرا طی روزهای آتی خبرخاصی واسه بجنورد نیست...تصمیم گرفتم یه مدت لبتاب؛نقشه،مدل،اینترنت و ... بذارم کنار...شاید یه نوع تحریم!!!:خنده1:،امیدوارم این تحریم ها کارساز باشه:خنده1:

طبق معمول هم بجنورد بارش خاص و خوبی تو این فصل دریافت نمیکنه{از لحاظ برف}،درسته من بخاطر خودتون میام فروم ولی خب انتظار داشتم ک حداقل این همه ک وقتمو میذارم و از درسم میگذرم؛نقشه ها هم باهام کنار بیان ک نیومدن...

البته من با این مسئله کنار اومدم{وضعیت بارشی بجنورد}...نمیدونم والا..........بقول داش محسن میرمو با اولین برف سنگین بجنورد برمیگردم!!!شاید این برف سنگین اومدنش خیلی طول بکشه!!ولی من میرم...

درضمن این مسئله رو هم یادآوری کنم ک من همیشه شاکر و سپاسگزارم خداوند بودم به خاطر نعمات داده و ندادش...شاید نبود بارش بهونه باشه..بگذریم..

ای برف!!!::خنده1:

از در درآمدی و من از خود به در شدم...........گویی کز این جهان به جهان دگر شدم

گوشم به راه تا ک خبر می دهد ز دوست.......صاحب خبر بیامد و من بی خبر شدم

دلم واستون خیلی تنگ میشه...شب بر دوستان عزیز خوش..در پناه حق..یا علی مدد:گل:

pokerface

متخصص هواشناسی
چیز بسیار جالبی‌ که در این نقشه هست و جبهه‌ی گرم این سیستم رو متمایز میکنه این هست که در شمال جبهه‌ی گرم معمولاً باد‌ها شرقی‌ و هوای سرد در حال تعدیل شدن هست ولی‌ جبهه‌ی سرد سیستم بالایی دقیقا در تقابل با هوای گرمو مرطوبه در حال عقب نشینی هست ،یعنی‌ هر دو نوع بارش استراتوسی و کومولونیمبوسی(رگبار برف ) رو داریم و این جبهه‌ی گرم نسبت به حالت عادی بارش‌های زمستانه تری خواهد داشت.
4yyskd2i2cydtlpd7z0.gif

mahmood600

کاربر ويژه
==================================================
ICAO : LTBA
Station Name : Istanbul/Ataturk
Temperature : 1.0°C
Weather : Light Snow Shower, Heavy Snow Shower
Wind : N (350 degrees) at 44 km/h
Time : 10 / 23:12
Pressure : 1030.1 mb
Visibility : 3100m
RH : 86%
Sky Condition : Few clouds at 300m, Few Cumulonimbus clouds at 460m, Broken clouds at 760m
Elevation : 37m
Country : Turkey
Dew Point : -1.0°C
Remarks :
Heat Index : N/A
Wind Chill : -6.2°C
==================================================

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.
هواشناسی accuweather به طور کامل بارش های روز 16 دسامبر مشهد را نابود کرد.:ناراحت:

میشه به این سایت اعتماد کرد؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
It appears we are at the start of a stratospheric warming event in Asia. This will most likely become a block for the jet in the longer term.

temp30anim.gif

test8.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
خب..ظاهرا طی روزهای آتی خبرخاصی واسه بجنورد نیست...تصمیم گرفتم یه مدت لبتاب؛نقشه،مدل،اینترنت و ... بذارم کنار...شاید یه نوع تحریم!!!:خنده1:،امیدوارم این تحریم ها کارساز باشه:خنده1:

طبق معمول هم بجنورد بارش خاص و خوبی تو این فصل دریافت نمیکنه{از لحاظ برف}،درسته من بخاطر خودتون میام فروم ولی خب انتظار داشتم ک حداقل این همه ک وقتمو میذارم و از درسم میگذرم؛نقشه ها هم باهام کنار بیان ک نیومدن...

البته من با این مسئله کنار اومدم{وضعیت بارشی بجنورد}...نمیدونم والا..........بقول داش محسن میرمو با اولین برف سنگین بجنورد برمیگردم!!!شاید این برف سنگین اومدنش خیلی طول بکشه!!ولی من میرم...

درضمن این مسئله رو هم یادآوری کنم ک من همیشه شاکر و سپاسگزارم خداوند بودم به خاطر نعمات داده و ندادش...شاید نبود بارش بهونه باشه..بگذریم..

ای برف!!!::خنده1:

از در درآمدی و من از خود به در شدم...........گویی کز این جهان به جهان دگر شدم

گوشم به راه تا ک خبر می دهد ز دوست.......صاحب خبر بیامد و من بی خبر شدم

دلم واستون خیلی تنگ میشه...شب بر دوستان عزیز خوش..در پناه حق..یا علی مدد:گل:

محمد عزیز، انشاالله به زودی زود بجنورد یه برف عالی میاد و با خوشحالی میای :دوست::شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا