• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahid

کاربر ويژه
درود به همگي دوستان:گل: همگي الان شبكه 3 رو ببينيد چه برف و تگرگي مياد تركيه

mahmood600

کاربر ويژه
امیدواری برف گیلان داره برق میزنه برای دوشنبه

nvg10.prp.138.swasia.gif

mahmood600

کاربر ويژه
در عرض 10 دقیقه کل زمین بازی یونتوس با گالاتاسرای ترکیه که در استانبول برگزار میشه سفید شد که سبب توقف بازی شد ماشاا...

DR WHO

کاربر ويژه
کدخبر: 2202تاریخ انتشار خبر: ۱۰:۴۱ ب.ظ - یکشنبه ۱۳۹۲/۰۹/۳107 بازدیدچاپ خبــر رئیس اداره هواشناسی کاشان:
نیمه دوم آذر ماه کاشانی ها منتظر بارش های سنگین باشند

رئس اداره هواشناسی شهرستان کاشان گفت: اوج بارندگی‌های زمستان امسال در شهرستان کاشان از نیمه دوم آذرماه جاری آغاز می‌شود.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود من بر امیر محسن و امیر کوروش و بر دیار خراسان و بر همه میهن.

امیر محسن جان امشب چند تا نقشهبا گرافیک مناسب برات ادیت و اماده کردم.

اولی نقشه ادغام دو جت حاره ای و قطبی در روز شنبه 23 اذر 92 هست.

یکی از دلایلی که سبب می شود بارش ها به جنوب کشور نرسد ، ضعیف بودن جریانات گرم و مرطوب جنوبی و تقویت زبانه های پرفشار و هوای سرد هست.

اگر بجای هوای سرد قطبی ، هوای گرم جنوبی این سیستم رو همراهی می کرد بدون شک بارش ها به جنوب هم میرسید.

جنوبی ها منتظر دی باشند.

دی خوبی در پیش است.

u92kl649t8wyabniof6k.png

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
آخرشی آقا شهاب!:دست:

خاک زیر پاتم استاد اخلاق و معرفت.:احترام:

منم همين طور اميدوارم لحظات خاطره انگيزي رو در كنار يكديگر سپري كنيم.شما حتما از تبريز هستيد درست ميگم؟

بنده اصلیتم تبریزی و البته ملکانی هست ولی فعلا و هم اکنون در بوشهر ساکن هستم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تمام مدلهای هواشناسی حکایت از این دارند که دامنه ماندگاری هوای سرد حداقل دهه اول ژانویه 2014 در ایران امتداد خواهد یافت و تازه این هنوز آغاز راهه!!!!!:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی ممنون شهاب

گرافیک نقشه ات خوب بود ولی تحلیل هات هنوز پخته و جا افتاده نیست، باید مطالعه ات رو زیاد کنی تا تحلیل هایی که ارائه میدی مثل نقشه هات خوب بشه:گل:

درود من بر امیر محسن و امیر کوروش و بر دیار خراسان و بر همه میهن.

امیر محسن جان امشب چند تا نقشهبا گرافیک مناسب برات ادیت و اماده کردم.

اولی نقشه ادغام دو جت حاره ای و قطبی در روز شنبه 23 اذر 92 هست.

یکی از دلایلی که سبب می شود بارش ها به جنوب کشور نرسد ، ضعیف بودن جریانات گرم و مرطوب جنوبی و تقویت زبانه های پرفشار و هوای سرد هست.

اگر بجای هوای سرد قطبی ، هوای گرم جنوبی این سیستم رو همراهی می کرد بدون شک بارش ها به جنوب هم میرسید.

جنوبی ها منتظر دی باشند.

دی خوبی در پیش است.

u92kl649t8wyabniof6k.png

vahid

کاربر ويژه
کدخبر: 2202تاریخ انتشار خبر: ۱۰:۴۱ ب.ظ - یکشنبه ۱۳۹۲/۰۹/۳107 بازدیدچاپ خبــر رئیس اداره هواشناسی کاشان:
نیمه دوم آذر ماه کاشانی ها منتظر بارش های سنگین باشند

رئس اداره هواشناسی شهرستان کاشان گفت: اوج بارندگی‌های زمستان امسال در شهرستان کاشان از نیمه دوم آذرماه جاری آغاز می‌شود.

درود بر شما :گل: اميركوروش جان شهر ما چه قدر شانس بارش براي آخر هفته داره ؟ سايت هاي مختلف كه نااميدمون كردند

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
نقشه دوم هم اگر اشتباه نکرده باشم ، نقشه تاوایی همون روز یعنی شنبه 23 اذر 92 هست.

تاوایی مثبت و بسیار مناسبی مشاهده می شود.

در ضمن شاید سیستم به دلیل تاوایی بالا ، تبدیل به سیستمی چرخشی شد و جبهه ایجاد شود.

yscvml139ssg6xtxeknu.png

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
امیر جان تو رو خدا ببخشید بنده حقیر رو.

من دو تا نقشه ارائه کردم و حالا زحمت تحلیلش رو برامون بکش.

منتظرم.

سپاس فراوان.
:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا