• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تحقیقات در چه زمینه ای؟؟؟؟؟؟؟:سوت:
تحقیقاتت در مورد نقشه یابی رو اینترنت خیلی خوبه و دائم دنبال سورس های مختلف میگردی !

ولی ما کلا با چند تا مدل هواشناسی مشخص سر و کار داریم :

gfs- ecmwf-cmc-esmble -cfs

همه نقشه های که در بالا بر شمردم یک خروجی مشخص دارند فقط بعضی از سایتهایی که سر میزنی و نقشه هاش رو اینجا و اونجا میذاری از لحاظ گرافیکی تفاوت دارند !

خوب حالا که دیگه به آخر دنیای نقشه های هواشناسی روی اینترنت رسیدی ، دیگه وقتش یک تکونی بخودت بدی و بری مقالات هواشناسی داخلی و خارجی بخونی تا با استفاده از این نقشه هایی که میذاری بتونی یاد بگیری که تحلیل خوبی ارائه بدی!

منظورم رو متوجه شدی!!!!

این تحلیل بالا که هوای سرد قطبی عقب نشینی کنه تا بعد جریانات جنوبی بهتر اجازه نفوذ پیدا کنند تا بارش جنوب کشور خوب بشه از اون حرفها بود ......:تعجب2:

pokerface

متخصص هواشناسی
سیستم کلاسیک کم فشار سودانی ببینید چه رطوبتی رو انتقال میده

2izx09kw5cgssltrx4sw.png
u1y6irvp0r6r1n4fgml8.png
nnflaqg05mm12xjfci6.png

سیبری

کاربر ويژه
سرمای دوشنبه مشهد چیزی شبیه 86 خواهد بود! و سرمای مشهدتمامی سردسیرات ایران رو انگشت گزان خواهد کرد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

اینجا غرب مشهد به شدت یخبندان شده و آب حاصل از بارندگیهای دیروز یخ زده

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سیبری

کاربر ويژه
بزرگان سرمای ایران امروز

البته هوا تقریبا تو شمالغرب الان ابری شده و کمینه ها نتونستن زیاد پایین برن

فیروزکوه 15-
هزارکانیان15-
زرینه15-
چالدران14-
تکاب 13-
آلودگی13-

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سرعت اینترنت که داغونه!!!!

آپدیت جی اف اس هم که طبق معمول اینروزها افتضاحه!!

نیروی دریایی ساعت 2 بامداد یکی از بهترین آپدیتهاش رو کرده بود که اونهم امروز صبح بدترین آپدیتش رو منتشر کرده!!!!!!!!!!!!!!
متاسفم

DR WHO

کاربر ويژه
اميرمحسن يه دوست واقعى هست چون ماهى به آدم نميده بلكه آدم را دعوت ميكنه به ماهيگيرى به هر حال ممنون از پست هاى خوبت شهاب جان :گل:

دوستان بارش برف استانبول بوى شروع ناهنجارى سرمايى براى خاورميانه رو ميده

بله وحيد جان اصفهان از اين ناوه دوآتشه كلاسيك فيض خواهد برد و عمده بارشها بشكل برف خواهد بود :گل:

روح ا...

New member
سلام بر دوستان :گل:

به نظر میاد ما با دو تا سیستم قوی توی این هفته و هفته بعد سر کار داریم اولیش از امروز وارد کشور خواهد شده که بارش های خیلی خوبی برای مناطق شمال غرب سواحل خزر غرب جنوب غرب و بخش های از مرکز داره که تا بامداد یکشنبه در کشور فعال خواهد بود و سبب کاهش شدید دما در کشور میشه

سامانه دومی نیز دوشنبه وارد کشور میشه که هم بارش هایخوبی واسه ایران داره و هم سرمای خیلی خوبی داره

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

درود دوستان.
:گل:

ممنون امیر کوروش جان.

من از دیشب مطالعلات خود را راجع به هواشناسی آغاز کردم.

باشد که رستگار شوم.

یک کتاب خوب هم در زمینه دینامیک جو از دوستم قرض گرفتم که فکر کنم کتاب مفیدی باشه.

و اما امیر محسن عزیز مدل زیر هم در اپ صبح امروز هم بارش سواحل رو کم کرده و هم بارش زاگرس مرکزی را.

برای شهرهای شمالی خراسان رضوی بارش های خوبی در نظر گرفته که بیشتر به صورت برف خواهد بود.

ekrbtqk3ztld0np0w8bt.gif

روح ا...

New member
دمای تهران نسبت به 1ساعت پیش دو درجه کاهش داشته و دمای فعلی 2 درجه بالا ی صفر و ابر های بارش زا از غرب استان بصورت وسعی دارن وارد استان میشن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این وضعیت دمای امروز صبح ایران بوده:

خطوط بنفش: دمای صفر درجه

خطوط آبی : دمای کمتر از صفر درجه و سردتر از 4- درجه زیر صفر

خطوط قرمز: دمای بالای صفر درجه و هوای گرم

scw0lq4o4r73aarhpa.jpg

من فعلا باید برم ولی شاید هنوز آپدیت جدید مدل ECMWF همچون شبها و روزهای گذشته اعتقاد به برف و سرمای شدید و رستگار شدن شمال شرق ایران و خصوصا مشهد داشته باشه!

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
دوستان نقشه FRONT نشان دهنده نفوذ تدریجی امواج به کشورمان هست و اغاز ریزش برف از شمال غرب کشور.

در مدل زیر ترافی هم که بر روی عربستان شکل گرفته در نوع خودش جالبه.

gk4x6dcoo10n5wl25n1.gif

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
اقا من یک سوال دارم.

بعضی از دوستان مثلا با 60 تا پستی که دادن ، کاربر ویژه شدن ولی من با این همه پست هنوز کاربر عادی هستم.

چه حکمتی دارد خدا داند.

امیدوارم یکی از مدیران این سوال بنده را پاسخ دهند.

سپاس از همه.

فعلا تا ساعت 3 عصر.
:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا