• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
شما سواحل نشینان در طول یک سال زراعی بیش از چند هزار میل بارش دارید .

شانس ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:خنده1:

به درگاه خدا ناشکر نباشید.:ناراحت:

Dr.ben

کاربر ويژه
اپ جي اف اس حالمو به هم زد :ناراحت::ناراحت:

ناراحت نشو سینا جان. :دوست:
آپدیت جدید نروژ واسه رشت:

hsbq4o2seesgcdfw1q2s.jpg

اگه برف مون کمه بگو بیشترش کنم :خنده1: :شاد: :شاد:

DR WHO

کاربر ويژه
غالبا وقتی یک سیستم برف زا وارد کشور میشه در مرکز کشور دچار یک نوع واگرایی میشود .

علت این امر باز شدن خطوط هم فشار از یکدیگر بر مرکز کشور است یعنی خطوط همفشار تا به شهر اصفهان میرسند از هم فاصله میگیرند .

این میشود که دور تا دور شهر اصفهان برف میبارد ولی آسمان شهر اصفهان آبی است و تنها ناپایداری جوی وزیدن بادهای سرد است .

در اصطلاح میگویند : برفش جایی دیگه باریده واینجا داره سوز برف میاد .

شاید ساکنان شهر اصفهان ناراحت شوند که چگونه است که اطراف شهر داره برف میاد و استانهای دیگه داره برف میاد ولی شهر اصفهان هواش صاف و فقط باد و سوز می وزه !!!

باید در پاسخ به عزیزان شهر اصفهانی گفت : دوستان ناراحت نباشید زیرا این پایان کار نیست .

چون پس از هر واگرایی یک همگرایی است .

همگرایی چیست ؟

هنگامی که سیستم برف زا از مرز شرقی کشور در حال خارج شدن است یعنی دو شب پس از فعالیتش در کشور ، ناگهان در نیمه شب در آسمان شهر اصفهان ابرهای قرمز رنگی ظاهر میگردند که این ابرها رفته رفته با یکدیگر ترکیب شده و کل آسمان را می پوشانند و بارش برف آغاز میشود .
بعد از گذشت دو ساعت آسمان قرمز و روشن میشود و برف شدت میگیرد .

این همگرایی در اثر وجود رطوبت و هوای سرد و بهم نزدیک شدن خطوط همفشار است .

در اصطلاح به این برف ، برف محلی یا اقلیمی هم می گویند .

حال چرا شهر اصفهان اینگونه است و دچار واگرایی و همگرایی میشود ؟

یکی از علت هایش وجود دو رشته کوه زاگرس و البرز است .

POYAN_207

New member
همیشه به ذات اقدس الهی شکر گزار باشید تا رستگار شوید و پیروز:گل:

من هميشه شاكرم، ولي كنتور ٥١٦ ميخواست بياد، هر جي زمان جلو رفت سيستم ضعيف تر شد، كنتور ٥٣٤ به زور مياد، اينو ميكن بدشانسي، به نظر شما دي ماه از لحاظ سرما و بارش جه خواهد شد؟

aznavar

کاربر ويژه
غالبا وقتی یک سیستم برف زا وارد کشور میشه در مرکز کشور دچار یک نوع واگرایی میشود .

علت این امر باز شدن خطوط هم فشار از یکدیگر بر مرکز کشور است یعنی خطوط همفشار تا به شهر اصفهان میرسند از هم فاصله میگیرند .

این میشود که دور تا دور شهر اصفهان برف میبارد ولی آسمان شهر اصفهان آبی است و تنها ناپایداری جوی وزیدن بادهای سرد است .

در اصطلاح میگویند : برفش جایی دیگه باریده واینجا داره سوز برف میاد .

شاید ساکنان شهر اصفهان ناراحت شوند که چگونه است که اطراف شهر داره برف میاد و استانهای دیگه داره برف میاد ولی شهر اصفهان هواش صاف و فقط باد و سوز می وزه !!!

باید در پاسخ به عزیزان شهر اصفهانی گفت : دوستان ناراحت نباشید زیرا این پایان کار نیست .

چون پس از هر واگرایی یک همگرایی است .

همگرایی چیست ؟

هنگامی که سیستم برف زا از مرز شرقی کشور در حال خارج شدن است یعنی دو شب پس از فعالیتش در کشور ، ناگهان در نیمه شب در آسمان شهر اصفهان ابرهای قرمز رنگی ظاهر میگردند که این ابرها رفته رفته با یکدیگر ترکیب شده و کل آسمان را می پوشانند و بارش برف آغاز میشود .
بعد از گذشت دو ساعت آسمان قرمز و روشن میشود و برف شدت میگیرد .

این همگرایی در اثر وجود رطوبت و هوای سرد و بهم نزدیک شدن خطوط همفشار است .

در اصطلاح به این برف ، برف محلی یا اقلیمی هم می گویند .

حال چرا شهر اصفهان اینگونه است و دچار واگرایی و همگرایی میشود ؟

یکی از علت هایش وجود دو رشته کوه زاگرس و البرز است .

درود

من زمستون 84 رو اصفهان سپری کردم.(هزار جریب). فقط یک روز برف امد اونم در حد 4-5 سانت

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکی از دوستان لطف کنه فریمهای ecmwf برای دوشنبه رو بذاره تا ببینیم وضعیت چطور قراره بشه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
فکر کنم بازم پیش بینی accu بهتر از بقیه بود

ضمنا با استفاده از قندشکن اومدم، از صبح فروم باز نمیشه (بقیه سایتها برا من مشکلی ندارن)

AFSORDE

کاربر ويژه
هوا یکی دو روزه سردتر شده ....

ولی چنین سرمایی در این وقت سال اصلا چیز عحیب و غریب و بی سابقه ای نیست. بدون شک سابقه ی آذرماه های خیلی سردتری رو داشته اینجا.

البته آذر امسال رو که بطور کلی نمیشه گفت سرد بود.... چون خیلی از روزهاش گرم بود!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان
فکر کنم بازم پیش بینی accu بهتر از بقیه بود

ضمنا با استفاده از قندشکن اومدم، از صبح فروم باز نمیشه (بقیه سایتها برا من مشکلی ندارن)

هر چند که isp ها انکار میکنند ولی ظاهرا dns ها ایراد دارند و این اختلال که از دیشب در مشهد آغاز شده همچنان ادامه داره
با اینترنت پرسرعت انجمن و خیلی از سایتها با قند شکن باز میشه ولی با اینترنت همراه اول هیچ مشکلی نیست و من الان راحت پست میدم و پستها رو میخونم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا