• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
temp9.png

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
اینترنت امروز یاری نمیکنه اومدم عرض ادبی بکنم و بگم با این اندک برف باریده ولی جالبه کوهسنگی هم سر صبح برف داشت!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همگی دوستان

تبریک میگم به دوستان در مشهد بابت بارش هرچند اندک برف، 5شنبه عصر در تهران بارش برف بسیار ملایمی در شمال شهر اتفاق افتاد که البته با توجه به سرد بودن زمین، اونقدر دوام آورد که بعد از 1 ساعت که من به سعادت آباد رسیدم هنوز روی زمین و خاک قابل مشاهده بود.

شکر خدا هنوز وضعیت هوای تهران بحرانی نشده، آلوده هست ولی مثل همیشه!

tima ir

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان خوبم

بارش برف در مناطق سناباد و میدان سعدی مشهد چند لحظه ای هست که شدت گرفته خدا روشکر که در اخرین روزهای پائیز شهر مشهد هم بارشی رو از این سامانه داشته .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس آخرین اعلام مرکز ملی اقیانوس شناسی آمریکا در روز 16 دسامبر 2013 ، انسو تا تابستان 2014 در فاز خنثی باقی خواهد ماند.

مشروح گزارش مرکز ملی اقیانوس شناسی امریکا رو در لینک زیر مطالعه فرمایید

فورمت فایل : PDF

http://www.google.com/url?sa=t&rct=...5f8vRLObfvWZZoQ&bvm=bv.58187178,d.bmk&cad=rja

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کلا جی اف اس که ظاهرا پیش بینی هاش وابستگی زیادی به تغییرات MJO داره بارش هفته دوم نقشه ها رو دائما داره به تعویق میاندازه. دلیل هم داره چون تازه از 12 تا 14 روز آینده یک مقدار نوسانات MJO قرار هست یه ذره به نفع ایران بشه!

فعلا شرایط MJO طوری هست که بنفع منطقه اندونزی -استرالیا و جنوب اقیانوس هند هست و شکل گیری اون دو تا طوفان در جنوب اقیانوس هند که روز گذشته ،تصاویر ماهواره ایش رو گذاشتم هم به همین دلیله

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بر اساس آخرین اعلام مرکز ملی اقیانوس شناسی آمریکا در روز 16 دسامبر 2013 ، انسو تا تابستان 2014 در فاز خنثی باقی خواهد ماند.

مشروح گزارش مرکز ملی اقیانوس شناسی امریکا رو در لینک زیر مطالعه فرمایید

فورمت فایل : PDF

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=enso%20outlook%202014&source=web&cd=1&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.cpc.ncep.noaa.gov%2Fproducts%2Fanalysis_monitoring%2Flanina%2Fenso_evolution-status-fcsts-web.pdf&ei=51S1UqmZG4qCrAfJ9oCICw&usg=AFQjCNEGhr2tHnlsnpaEyTwfQjkL9AdpjQ&sig2=jfalCIq5f8vRLObfvWZZoQ&bvm=bv.58187178,d.bmk&cad=rja

با این حساب نباید انتظار بارش های درست و درمان در مناطق داخلی رو داشته باشیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با نقشه هایی که دارم می بینم شمال شرق ایران حداقل تا اردیبهشت ماه 1393 با دمایی سردتر از نرمال مواجه خواهد بود!

این وسط ژانویه و آپریل سردترین ماهها خواهند بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دبیر شورای منطقه ای حوضه آبخیز دریاچه ارومیه و مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی نسبت به ظهور و تشکیل پدیده شنهای روان هشدار داد.

به گزارش عصر ایران، حسن عباس نژاد اظهار داشت درحال حاضر پدیده جدیدی در منطقه ای به شعاع چندین کیلومتر مربع در محدوده های ساحلی شمال غرب دریاچه و حتی داخل آن در حال شکل گیری است که شنهای روان مناطق کویری ایران را در ذهن تداعی می کند.

وی تاکید کرد در حال حاضر سطح تراز دریاچه ارومیه به کمترین میزان ثبت شده در 100 سال اخیر رسیده است واین در حالی است که وسعت ان به 16 درصد وسعت اصلی ،کاهش یافته است.

عباس نژاد گفت: وضعیت فعلی پارک ملی دریاچه ارومیه بی اغراق بحرانی ترین وضعیت مشاهده شده قرن اخیر است و محیط بانان و کارشناسانی که تا اوایل بهار امسال توسط قایق به جزایر دریاچه طی مسیر می نمودند, امروز برای رسیدن به آن، از خودرو به عنوان وسیله ایاب وذهاب استفاده مینمایند.

دبیر شورای منطقه ای حوضه آبخیز دریاچه ارومیه افزود: بی شک دریاچه امروز چشم انتظار عزمی بسیار جدی از جانب همه ارکان اعم از ذینفعان ملی و منطقه ای است که با دیدی وسیع و جامع وارد عرصه نجات این نگین فیروزه ای گردند.
323390_157.jpg

323391_255.jpg

323392_413.jpg

323393_329.jpg

323394_174.jpg

323395_334.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دیگه باید گفت کویر ارومیه بجای دریاچه ارومیه!
کاری که در مناطق داخلی ایران هزاران سال طول کشید و دریاچه مرکزی ایران رو تبدیل به کویر و شوره زار کرد، ما در طول کمتر از 3 دهه انجام دادیم!
خدا ما رو ببخشه که چنین میکنیم و آیندگانی که آینده شون در پرده ای از ابهام قرار گرفته!

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
دوستای عزیزم...امیر محسن عزیز، استاد بهروز و دکتر بهزاد...علی جان، محمد از بجنورد، آرش عزیز، محمدرضا جان و تک تک دوستایی که کنارشون لحظات زیبایی رو سپری کردم...من امروز عازم سربازیم و به فروم دسترسی ندارم...از همتون طلب حلالیت می کنم و به خدا می سپارمتون...
لحظات زیبایی رو براتون آرزو دارم...
به امید دیدار مجددتون :)

ali.doosti

کاربر ويژه
امیر محسن جان از شما به طور خاص بابت همه تلاش هایی که اینجا می کشید و علم بی همتاتونو در اختیار ما قرار می دید ممنونم...امیدوارم با ثبت بررسی هاتون تو مجلات معتبر شاهد پیشرفت های روزافزونتون باشم...
بخاطر همه سوال هایی که جواب دادید...همه تلاش هاتون ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا