• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
دوستای عزیزم...امیر محسن عزیز، استاد بهروز و دکتر بهزاد...علی جان، محمد از بجنورد، آرش عزیز، محمدرضا جان و تک تک دوستایی که کنارشون لحظات زیبایی رو سپری کردم...من امروز عازم سربازیم و به فروم دسترسی ندارم...از همتون طلب حلالیت می کنم و به خدا می سپارمتون...
لحظات زیبایی رو براتون آرزو دارم...
به امید دیدار مجددتون :)

سلام علی عزیز

آرزو میکنم روزهای خدمت سربازیت رو با خاطرات خوب و شیرین البته خیلی زود تموم میکنی.

وجودت همواره پر از پاکی ، محبت و صمیمت بود ؛
دلم واست خیلی خیلی تنگ میشه، سعی کن از پادگان اومدی بیرون حتما یک کافی نتی پیدا کنی و ما رو از احوالات خبر دار کنی.

خیلی مواظب خودت باش. خدا پشت و پناهت باش علی جون

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان از شما به طور خاص بابت همه تلاش هایی که اینجا می کشید و علم بی همتاتونو در اختیار ما قرار می دید ممنونم...امیدوارم با ثبت بررسی هاتون تو مجلات معتبر شاهد پیشرفت های روزافزونتون باشم...
بخاطر همه سوال هایی که جواب دادید...همه تلاش هاتون ممنون

خواهش میکنم علی جان انجام وظیفه بود.

خیلی ممنون.سپاس و درود بر شما دوست خوبم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

هادی...

New member
دبیر شورای منطقه ای حوضه آبخیز دریاچه ارومیه و مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی نسبت به ظهور و تشکیل پدیده شنهای روان هشدار داد.

به گزارش عصر ایران، حسن عباس نژاد اظهار داشت درحال حاضر پدیده جدیدی در منطقه ای به شعاع چندین کیلومتر مربع در محدوده های ساحلی شمال غرب دریاچه و حتی داخل آن در حال شکل گیری است که شنهای روان مناطق کویری ایران را در ذهن تداعی می کند.

وی تاکید کرد در حال حاضر سطح تراز دریاچه ارومیه به کمترین میزان ثبت شده در 100 سال اخیر رسیده است واین در حالی است که وسعت ان به 16 درصد وسعت اصلی ،کاهش یافته است.

عباس نژاد گفت: وضعیت فعلی پارک ملی دریاچه ارومیه بی اغراق بحرانی ترین وضعیت مشاهده شده قرن اخیر است و محیط بانان و کارشناسانی که تا اوایل بهار امسال توسط قایق به جزایر دریاچه طی مسیر می نمودند, امروز برای رسیدن به آن، از خودرو به عنوان وسیله ایاب وذهاب استفاده مینمایند.

دبیر شورای منطقه ای حوضه آبخیز دریاچه ارومیه افزود: بی شک دریاچه امروز چشم انتظار عزمی بسیار جدی از جانب همه ارکان اعم از ذینفعان ملی و منطقه ای است که با دیدی وسیع و جامع وارد عرصه نجات این نگین فیروزه ای گردند.
323390_157.jpg

323391_255.jpg

323392_413.jpg

323393_329.jpg

323394_174.jpg

323395_334.jpg

البته باید بگم این تصاویر مربوط به دریاچه ارومیه نیست واین رو هم اصلاح کنم که دران منطقه ما شن های روان نداریم بلکه نمک هایی رو داریم که با بادهای شدید جا به جا میشن

هادی...

New member
سلام
دوستای عزیزم...امیر محسن عزیز، استاد بهروز و دکتر بهزاد...علی جان، محمد از بجنورد، آرش عزیز، محمدرضا جان و تک تک دوستایی که کنارشون لحظات زیبایی رو سپری کردم...من امروز عازم سربازیم و به فروم دسترسی ندارم...از همتون طلب حلالیت می کنم و به خدا می سپارمتون...

امیدوارم دوران سربازیتون پراز خاطرات خوش باشه.
موفق باشین

Jacob7

New member
امیر محسن جان از شما به طور خاص بابت همه تلاش هایی که اینجا می کشید و علم بی همتاتونو در اختیار ما قرار می دید ممنونم...امیدوارم با ثبت بررسی هاتون تو مجلات معتبر شاهد پیشرفت های روزافزونتون باشم...
بخاطر همه سوال هایی که جواب دادید...همه تلاش هاتون ممنون

علی جان ایشالا در تک تک لحظات زندگیت خوش خرم باشی واست آرزوی موفقیت میکنم خیلی دلم واست تنگ میشه :(

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

rahsazan

کاربر ويژه
سلامدوستای عزیزم...امیر محسن عزیز، استاد بهروز و دکتر بهزاد...علی جان، محمد از بجنورد، آرش عزیز، محمدرضا جان و تک تک دوستایی که کنارشون لحظات زیبایی رو سپری کردم...من امروز عازم سربازیم و به فروم دسترسی ندارم...از همتون طلب حلالیت می کنم و به خدا می سپارمتون...لحظات زیبایی رو براتون آرزو دارم...به امید دیدار مجددتون :)
سلام علی جانهمیشه اسمت رو که تو فروم میبینم با خودم میگم چقدر این نام برازنده توست:علی دوستیبرات در تمام دوران زندگی آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم خیلی زود اسم زیبات رو تو فرومها ببینمانشالله آموزشی یه پادگان برفی بیفتی:)یا علی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان در حالیکه فرودگاه همچنان snow grain گزارش میکنه ، اینجا در غرب مشهد تقریبا هوا صاف شده و هر از گاهی لکه های بزرگی از ابر از سمت شمال یعنی هزار مسجد به سمت جنوب و جنوب شرق حرکت میکنند. هوا به شدت داره سرد میشه اینجا و بنظر میرسه امشب که شب چله است یکی از سردترین شبهای پاییز امسال مشهد هم باشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام

درود بر شما علي جان
اميدوارم در همه لحظات زندگيت موفق باشي از جمله دوران زيباي سربازي!
البته احتمالن در چند روز آينده ميفرستنتون خونه و دوباره اينجا ميبينيمت!

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام خدمت همه:گل:

سلام

سلام داداش علی:5:
بسلامتی :گل: ایشالا روزای اومدنت:گل:
دلم برا داداش گلم تنگ میشه:گل:
درپناه حق:گل:

pokerface

متخصص هواشناسی
سلام

علی‌ دوستی‌ عزیز،دوست خوبم،به نظرم از اون دست آدمأیی هستی‌ که هر جا برن و در هر مرحله موفق خواهند بود،سخت نمی‌گیری و نیمهٔ پر لیوان رو میبینی‌،محیط اطراف تسلیم اراده انسان هست ،امیدوارم هر جا که هستی‌ یادی از هم ما بکنی‌ ،اینجا پست‌های سرشار از صداقت ومحبت تورو فراموش نخواهد کرد و منتظرت خواهیم بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب با نفوذ مجدد ابرهای سیاه ارتفاع پایین از سمت شرق و جنوب شرق که با سرعت جت حرکت میکنند اینجا آسمون دوباره ابری شد.

دمای هوا 0.15 - هست . رطوبت حدود 80 درصد .فشار سطح دریا 1027 میلی بار

bupymu9a.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه

خواهش میکنم علی جان انجام وظیفه بود.

خیلی ممنون.سپاس و درود بر شما دوست خوبم

منم از شما بابت لطف بی حدواندازتون ممنونم استاد عزیز:گل:

امیدوارم دوران سربازیتون پراز خاطرات خوش باشه.
موفق باشین
سپاسگزارم هادی عزیز...شما هم در پناه حق موفق باشین دوست خوبم:گل:

علی جان ایشالا در تک تک لحظات زندگیت خوش خرم باشی واست آرزوی موفقیت میکنم خیلی دلم واست تنگ میشه :(

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
خیلی ممنون یعقوب جان هم استانی عزیزمممم... هوای استانومونو داشته باشی از اون بارون درشتا بباره ها :چشمک:
بهترین ها رو برات آرزو دارم:گل:

علی‌ دوستی‌ عزیز،دوست خوبم،به نظرم از اون دست آدمأیی هستی‌ که هر جا برن و در هر مرحله موفق خواهند بود،سخت نمی‌گیری و نیمهٔ پر لیوان رو میبینی‌،محیط اطراف تسلیم اراده انسان هست ،امیدوارم هر جا که هستی‌ یادی از هم ما بکنی‌ ،اینجا پست‌های سرشار از صداقت ومحبت تورو فراموش نخواهد کرد و منتظرت خواهیم بود.

باعث افتخار منه که شما چنین نظر مثبتی راجب بنده دارین...شما و محبت هاتون همیشه در یاد من هست...همیشه پست هاتون برای من جذابیت خاصی داره...ساده و غنی از علم!امیدوارم همون طور که تا الآن موفق بودید از این به بعد هم موفقیت های بیشترتونو تو زندگی بببینیم استاد عزیز :گل:
سلام خدمت همه:گل:

سلام داداش علی:5:
بسلامتی :گل: ایشالا روزای اومدنت:گل:
دلم برا داداش گلم تنگ میشه:گل:
درپناه حق:گل:

سلام آبجی خانم گل مرسی بابت مهربونی هات...ایشالا شماهم تو زندگی مخصوصا کنکورتون موفق باشین...مواظب خودتون باشین هوا سرده هااااا :خجالت2::گل:

درود بر شما علي جان
اميدوارم در همه لحظات زندگيت موفق باشي از جمله دوران زيباي سربازي!
البته احتمالن در چند روز آينده ميفرستنتون خونه و دوباره اينجا ميبينيمت!
هادی عزیز برای شماهم آرزوی موفقیت و شادی دارم...اگر امکانش فراهم شد حتما میام...
روزگار به کامتون دوست خوبم:گل:

سلام علی جانهمیشه اسمت رو که تو فروم میبینم با خودم میگم چقدر این نام برازنده توست:علی دوستیبرات در تمام دوران زندگی آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم خیلی زود اسم زیبات رو تو فرومها ببینمانشالله آموزشی یه پادگان برفی بیفتی:)یا علی

محمدرضای عزیزم منو همیشه شرمنده محبت هات می کنی...امیدوارم زودتر ببینمتون...براتون زیباترین آرزوها رو دارم و از خدا سربلندیتونو می خوام...:گل:
خدانگهدار همگی:گل::بای:

aliwinter

Banned
علی بلامیسر رفتی دلم برات تنگ میشه برو بسلامت؛ یه بوس میدادی بعد میرفتی:122::122::133:
انشالله به سلامت تمومش میکنی .:گل:

نيما

New member
سلام
سلام علي جان ميزان جواب ها وكامنت ها نشانه از شخصيت دوست داشتني ومحبوب شما داره
اميدوارم خدمتي پر از خاطرات شيرين داشته باشي:بای::بای:

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
17:30

بستان اباد 15-
سراب15-
ماکو14-
سقز14-