• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
مشاور رییس سازمان هواشناسی:
امسال بیشتر باران می‌بارد
سرویس : اجتماعي - محيط زيست
مشاور رییس سازمان هواشناسی درمورد پیش بینی وضعیت بارش در کشور نسبت به سال گذشته گفت: امسال نسبت به سال گذشته بارش بیشتری خواهیم داشت.

پرویز رضازاده در گفت‌وگو با خبرنگار«محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: سال آبی گذشته از نظر میزان کاملا عادی بود؛ اما در برخی مناطق بیش از 30 درصد افزایش و در برخی مناطق نیز30 درصد کاهش بارش داشتیم که به طور کلی تا 97 تا 98 درصد میزان بارش در حد نرمال بود.

وی ادامه داد: بر اساس پیش بینی‌ها انتظار داریم که در مهر ماه جاری در برخی مناطق جنوبی و شرقی کشور کاهش بارش داشته باشیم، اما از آنجا که به طور کلی میزان بارش در این ماه بسیار جزئی است تاثیر چندانی در میزان بارندگی سالانه نخواهد داشت.

مشاور رییس سازمان هواشناسی افزود: همچنین در مهرماه امسال دمای هوا پنج دهم تا یک درجه بیش از حد معمول خواهد بود.

رضا زاده با پیش بینی اینکه میانگین بارش ماهانه در ماه‌های آبان و آذر در حد معمول خواهد بود، افزود: در سه ماهه زمستان نیز از نظر میزان بارش کمبود نخواهیم داشت و حتی در یک نگاه خوشبینانه می‌توان گفت که میزان بارش در اسفند ماه بیشتر از میانگین یک ماهه خواهد بود.

وی با بیان اینکه میانگین دمای هوا در فصل زمستان با نرم 40، 50 ساله برابر خواهد بود، افزود: البته این دلیل نخواهد شد که در کشور نوسان دما نداشته باشیم.

انتهای پیام

DR WHO

کاربر ويژه
بهرام صناعى اظهار داشت: از نیمه دوم آذرماه میزان بارش‌ها رضایت‌بخش خواهد بود، اما از دی‌ماه توقف بارش وجود دارد و دوباره در بهمن‌ماه و اسفندماه امید می‌رود که میزان بارش نزولات جوی قابل ملاحظه باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، نويد حاج بابايي در جمع خبرنگاران افزود: بارش هاي آذر و دي ماه بويژه در مركز و جنوب استان شرايط خوب و بالاتر از حدعادی خواهد داشت

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، نويد حاج بابايي تصريح كرد: سامانه هاي جوي موثر بر روي استان به طور عمده از اواسط آبان وبه تدريج در ماههاي آذر و دي فعال خواهد بود و ميزان بارش در استان در اواخر آبان تا دي امسال به حدعادی و بالاتر از عادی خواهد رسيد.

به گزارش افکارنیوز، محمد اصغری، کارشناس هواشناسی در خصوص پیش‌بینی هوای شش ماه دوم سال اظهار داشت: به طور میانگین نیم تا یک درجه پاییز امسال گرم‌تر خواهد بود؛ در واقع نسبت به 20 سال گذشته این موضوع محسوس بوده چرا که با توجه به صنعتی شدن جوامع طبیعی است که شاهد افزایش دما باشیم.
وی ادامه داد: در مهرماه ما شاهد افزایش دما بوده و این امر ملموس است و بارندگی در این ماه در استان خراسان و هرمزگان کمتر از نرمال خواهد بود و در بقیه مناطق شاهد بارندگی به صورت عادی هستیم؛ همچنین در زمستان نیم تا یک درجه هوا نسبت به 50 سال گذشته سردتر خواهد شد و ما شاهد بارندگی در تمام مناطق به شکل نرمال خواهیم بود.

DR WHO

کاربر ويژه
فعلا كه شاهد زمستانى گرم تر از نرمال در روسيه و غرب اروپا هستيم !!!

هواشناسان اعلام کردند که زمستان امسال در اروپا، یکی از سردترین آنها در ۱۰۰ سال اخیر خواهد شد. آنها وعده می دهند که در هفته های اخیر، زمانی که به اطلاعات بیشتری دست یابند، جزئیات کلی تری را ارائه کنند. در عین حال، تعدادی از دانشمندان عقیده دارند که دیگر نقاط جهان نیز با سرما روبرو خواهد شد. اما این شواهد، برعکس، آغازگر بروز پدیده ی گرم شدن زمین است .دانشمندان به ساکنین اروپا توصیه می کنند که به پوشاک گرم، پناه ببرند. دومنیک یونگ، هواشناس آلمانی اعلام کرد که زمستان امسال با یخبندان غیر معمول روبرو خواهد شد. وی در ادامه گفته است که ماه های ژانویه و فوریه ۲۰۱۴ ، دمای پائینی به دنبال خواهد داشت. باز هم اروپائیان فقط در ماه آوریل می توانند گرما و نور آفتاب را حس کنند. هواشناسان اداره ی هوا شناسی Accu Weather نیز با همکار خود هم عقیده اند. آنها پیش بینی کرده اند که زمستان امسال با فرآیند انتقال جریان توده ی هوای قطبی به اروپا، همراه است.
"قبل از هر چیز این، تاثیر مستقیم بر روی جریان توده ی هوا دارد. وقتی که توده ی هوا از طرف اقیانوس اطلس به اروپا وارد می شود ما زمستانی نسبتا گرم را شاهد هستیم. اما کافی است تا زمستان های اخیر روسیه را به یاد بیاوریم. اصلا زمستان گرمی وجود نداشت. قاعدتا، تغییرات جریان اتمسفر هوا با فعالیت خورشید ارتباط دارد. اکنون ما در دوره ی موقت کاهش دما قرار گرفته ایم و صحبت در خصوص سرد شدن جهانی زمین، بی دلیل است ".بروز یخبندان شدید در بخش اروپایی روسیه، با شک و تردید روبرو است. علاوه بر این هواشناسان روس با پیش بینی سرمای غیر معمول زمستان، موافق نیستند. رومان ویلفاند، رئیس مرکز هواشناسی روسیه اعلام کرد که با پیش بینی های همتایان غربی خود موافق نیست. وی گفت: "در هر زمستان گرم هم، دوره ای از سرما وجود دارد. اما به هر حال زمستان امسال در روسیه، عادی است". هواشناسان به روس ها وعده داده اند که هوا در فصل پائیز امسال، مطلوب است. بر اساس محاسبات انجام شده، هوای ماه اکتبر در بخش مرکزی کشور، بصورت سنتی با گرمای کوتاه مدت توام است

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

مشهد امروز یک سیبری تموم عیاره و از آسمون هم یک خشکه سرمایی میباره که دونه هاش رو فقط میشه با تلسکوپ فضایی هابل رصد کرد که همون هم سطح اسفالت معابر رو پوشونده و هم لغزنده کرده:

kzmrrqjpe873qiuodmy.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

بابا مشهدی ها بیدار شید دیگه...مگه برف نمیاد ک پست نمیذارید؟؟؟بلند شید ی چندتا عکس از برفتون بذارید ک دلم یکم باز شه...

ولی من یه چیزی رو فهمیدم!!!تا سر هوا و خدا غر نزنی؛به مراد دلت نخواهی رسید!!!:خنده1:دیشب دوستان گل مشهدیمون حسابی نعوذ باالله از خدا و کاراش شاکی و ناراضی بودن؛آخر هم این شکایت و غرها ب نتیجه رسید!!!:خنده1:

تبریک میگم به دوستان گلم در مشهد مقدس،عجب سوز و سرمای سگ کشی در مشهد حاکمه..دمای حسی منفی 11!!!

Mashhad

Current conditions

-5 °C
w090.gif
5 m/s

Overcast and snow showers
Feels Like: -11°
Barometer: 1030.0 hPa
Dewpoint: -7°
Humidity: 84.2%
Visibility: 8 km

گلمکان هم با دمای منفی 6 برف گزارش کرده..دید افقی هم 2000متر!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز

بابا مشهدی ها بیدار شید دیگه...مگه برف نمیاد ک پست نمیذارید؟؟؟بلند شید ی چندتا عکس از برفتون بذارید ک دلم یکم باز شه...

ولی من یه چیزی رو فهمیدم!!!تا سر هوا و خدا غر نزنی؛به مراد دلت نخواهی رسید!!!:خنده1:دیشب دوستان گل مشهدیمون حسابی نعوذ باالله از خدا و کاراش شاکی و ناراضی بودن؛آخر هم این شکایت و غرها ب نتیجه رسید!!!:خنده1:

تبریک میگم به دوستان گلم در مشهد مقدس،عجب سوز و سرمای سگ کشی در مشهد حاکمه..دمای حسی منفی 11!!!

Mashhad

Current conditions

-5 °C
w090.gif
5 m/s

Overcast and snow showers
Feels Like: -11°
Barometer: 1030.0 hPa
Dewpoint: -7°
Humidity: 84.2%
Visibility: 8 km

گلمکان هم با دمای منفی 6 برف گزارش کرده..دید افقی هم 2000متر!!!

سلام محمد جان

صبحت بخیر

والا اینا دیگه اسمش برف نیست و ما بهش مگیم زهر اسمون!!!!!!!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد جان

صبحت بخیر

والا اینا دیگه اسمش برف نیست و ما بهش مگیم زهر اسمون!!!!!!!!!!

درود بر استاد عزیزم

مجددا تبریک...بابا در بیابان لنگ کفش هم نعمتیه ها!!!درسته برف نیست ولی شکلی از برف و سرمای{بخصوص سرما} موج سال گذشته رو ک در ذهن تجلی میکنه..امروز سالگرد اون برف و سرمای عظیمه..:ناراحت::ناراحت::خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان

خیلی ممنون از لطف و محبتت دوست گلم:گل:

آره لنگه کفش هم در بیابون نعمتیه.

درود بر استاد عزیزم

مجددا تبریک...بابا در بیابان لنگ کفش هم نعمتیه ها!!!درسته برف نیست ولی شکلی از برف و سرمای{بخصوص سرما} موج سال گذشته رو ک در ذهن تجلی میکنه..امروز سالگرد اون برف و سرمای عظیمه..:ناراحت::ناراحت::خنده1:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان

خیلی ممنون از لطف و محبتت دوست گلم:گل:

آره لنگه کفش هم در بیابون نعمتیه.

خواهش میکنم استاد..البته با توجه به اینکه گلمکان هم بارش برف گزارش کرده و دید افقی هم 2000متره{انگار برف بهتری در اونجا داره میباره}؛میشه انتظار این رو داشت ک برف شدت و وضعیت بهتری رو پیدا کنه...

درهرصورت امیدوارم باز هم اتفاقات غیر منتظره ای در انتظارتون باشه!!!یه برف مشتی!!!در ضمن ی انتقاد هم از شما بکنم!!:خنده1:شما میگفتید شنبه و یک شنبه ک اصلا امیدی به برف نیست ولی آخر چی شد؟؟؟!!!!:خجالت2::احترام::گل:

استاد شوخی میکنم..ناراحت نشید یه وقت...من باید برم..امیدوارم وقتی ک برگشتم خبرهای خوبی رو از صفحه ی لبتابم از مشهد شاهد باشم..انشاالله..:گل::گل:،فعلا..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم استاد..البته با توجه به اینکه گلمکان هم بارش برف گزارش کرده و دید افقی هم 2000متره{انگار برف بهتری در اونجا داره میباره}؛میشه انتظار این رو داشت ک برف شدت و وضعیت بهتری رو پیدا کنه...

درهرصورت امیدوارم باز هم اتفاقات غیر منتظره ای در انتظارتون باشه!!!یه برف مشتی!!!در ضمن ی انتقاد هم از شما بکنم!!:خنده1:شما میگفتید شنبه و یک شنبه ک اصلا امیدی به برف نیست ولی آخر چی شد؟؟؟!!!!:خجالت2::احترام::گل:

استاد شوخی میکنم..ناراحت نشید یه وقت...من باید برم..امیدوارم وقتی ک برگشتم خبرهای خوبی رو از صفحه ی لبتابم از مشهد شاهد باشم..انشاالله..:گل::گل:،فعلا..

خواهش میکنم محمد جان

آب و هوای مشهددیگه هر لحظه یک سازی میزنه

اینهم یک عکس از همین لحظه تقدیم به شما:

pr4yv0dv30np2i1jx4w.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
خوب امروز بارش كريستال هاي يخ و از آسمون داريم كه اينقدر ريزه كه مثل ذرات گرد و غبار هست هوا هم ناجوانمردانه سرد است.به خدا اگه الان رعد و برق ميزد و بارون ميباريد من خوشحالتر بودم تا با اين برف نميدونم چي شكلي! آخه زمين هاي شرق كشور بدجور تشنه است!

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
جالبه برفریزه هایی که میبارن کاملا بر زمین میشینن و با وزش یاد این طرف و اونطرف میرن
فکر کنم چند روز قبل از برف 6 دی پارسال هوا اینجوری بود:راز:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هرچی به سمت شرق ميرم ريزش برف نميدونم چي شكلي شديدتر ميشه و كم كم ميشه بهش گفت برف!سطح آسفالت ها هم داره سفيد ميشه حتا وقتيكه ماشين از روي برف رد ميشه آب نميشه!

هادی...

New member
امیرمحسن جان آواتارت واقعا مایوس کنندست.

عزیزه دلم لااقل عکس یه برفی بذار تا امیدوارکننده باشه

rahsazan

کاربر ويژه
از خدا خواستم حداقل یه بادی بوزه که وضع هوا بهتر بشه، خدا برامون یه برفکی هم باروند، پس بازم خدارو شکر

هادی...

New member

سلام هادی جان

فعلا اعتصاب کردم تا خدا یک نشونه مثبت به هم نشون نده عوضش نمیکنم:سوت:

خودت که بهتر از من میدونی،تا این کم فشار ایسلندی هست خبری از امید نیست،مخصوصا برای شمال شرق،ولی خب ایشالله دهه سوم دی ماه که قرار شرایط بهتر بشه،ببینیم اونوقت چه عکسی میذاری

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان عزیز

تبریک میگم به دوستان در مشهد بابت بارش برف، خدا رو شکر شما برف خشک دارید، ما که در تهران بفیر از هوای نیمه ابری با ابرهای سیروس ارتفاع بالا و الودگی بسیار شدید هوا چیزی نداریم! متاسفانه سایت شرکت کیفیت هوای تهران 3 روز هست اپ نشده و به نظر میرسه در خصوص ذرات کوچکتر از 2.5 میکرون اوضاع بسیار خراب هست!
اما دوستان مثل همیشه صورت مسئله رو پاک میکنند!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خودت که بهتر از من میدونی،تا این کم فشار ایسلندی هست خبری از امید نیست،مخصوصا برای شمال شرق،ولی خب ایشالله دهه سوم دی ماه که قرار شرایط بهتر بشه،ببینیم اونوقت چه عکسی میذاری

هادي جان اين كم فشار هيچ تاثيري بر عدم بارش فعلي نداره و اونيكه بهت گفته علت بي بارشي الان كشور اون كم فشاره اطلاعات كمي از هواشناسي داره!دليل اينكه الان بارش نداره همش بر ميگرده به MJO! همين كم فشار باعث بركت هست واسه كشور يا همين پرفشار سيبري كه يك عده تو همون غرب كشور نميدونن كه اگه نبود عملن بايد زمستوني مثل زمستون هاي شمال آفريقا را تجربه ميكردن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا