بله کاملا موافقم
این رو هم فراموش نکنیم که گاهی اوقات باعث بلاکینگ طولانی درکشور میشه،مثل سال 86ویا 85
همین حالا هم باعث بلاکینگ شده اما همیشه هم بد نیست، باید حالت های مختلف رو در نظر گرفت.
بله کاملا موافقم
این رو هم فراموش نکنیم که گاهی اوقات باعث بلاکینگ طولانی درکشور میشه،مثل سال 86ویا 85
با سلام به همه...
من یه مدت از این انجمن دور بودم و انشالله از این به بعد سعی می کنم به اینجا بیام و از مطالب دوستان و مخصوصا امیر محسن عزیز استفاده کنم..
و اما اون قسمت از صحبت شما دوست عزیز که می گویید در صورت عدم پرفشار سیبری غرب کشور مثل آفریقا می شد!
باید بگم که درست است که جایگیری پرفشار سیبری در موقعیت مناسب برای بارش در جنوبغرب و غرب کشور متاثر است ولی در صورت نبود رشته کوه زاگرس، غرب ایران هم چیزی شبیه به بیابانهای عراق می بود.
مهمترین ویژگی کوههای زاگرس جهت گیری انها می باشد( جنوبشرقی به شمالغربی ) که تودهای هوای که از غرب یا جنوبغرب می آیند در برخورد به آنها متراکم شده و سبب ریزش فراوان می شوند.
من کتابهای آقای علیخانی رو خوندم، با احترام بسیار برای ایشون باید بگم که بیشتر کتاب ایشون به اسم هواشناسی سینوپتیک حاوی مطالبی هست که در منابع خارجی چاپ شده و به نوعی میشه گفت پژوهشی در زمینه آب و هوا در اون مواردی که در کتاب بهشون اشاره شده در مورد ایران انجام نشده، فقط یک قسمت از کتاب مربوط به بررسی یک توده آب و هوایی هست که تاثیرش رو روی تهران و نه تمام ایران منعکس کرده.[/Qی UOTE]
سلام عزیزم
کسی که میخواد به علم ایشون پی ببره باید سرکلاسهای درسشون حاضر بشه تا متوجه دریای دانشش بشه.
هرکسی هم خواست میتونم به عنوان مهمان ببرم کلاسهای ایشون تا متوجه علمشون بشن.
سلام هادی عزیز
من خیلی علاقمند هستم که حتما سر کلاس درس این دست اساتید شرکت کنم تا دیدشون رو پیرامون شناخت صحیح شاخصهای دورپیوندی اصلاح کنم.
شما به عنوان دوستی که در رشته کارشناسی ارشد قلیم شناسی مشغول تحصیل هستید میشه لطفا کنید و دقیقا تاثیر مثبت و منفی بودن نوسان AO رو بر دما- فشار سطح دریا- بارش و وزش باد کشور در همین ماه ژانویه توضیح بدید تا ما یه ذره اطلاعات عمومی مون زیاد بشه و از شما چیز یادبگیریم.
من خیلی افسوس میخورم که یک همچین عزیزی اینجا بوده و ما تا حالا از علمش استفاده نکردیم !!!!!
اصلا سوال میپرسم از شما بنظرتون در زمان مثبت بودن شاخص AO وضع پر فشار سیبری چطور میشه؟
قوی میشه ؟
ضعیف میشه؟
ایران رو در بر میگیره؟
با پر فشار ازور ادغام میشه؟
خیلی مشخص بگید کدوم اتفاق بالا رخ میده؟
امیرمحسن عزیز،فکرنکنید که متوجه کنایه شما نشدم
درمورد استاد علیجانی باید بگم بیشتر بحث های ما درمورد میکروکلیما هست نه عوامل دورپیوندی
عزیزم شما بهتر از من میدونید ونیازی به نظر دادن من نبود،ورتکس قطبی درحالت فعال و قدرتمند بودن،باعث کشیده شدن هوای عرضهای پایین تر به سمت شمال ودرنتیجه کاهش فشار درعرضهای پایین ترمیگردد،اما درنیمه شرقی کشور ما باعث کاهش ارتفاع ژئوپتانسیل در ترازهای فوقانی میگردد،البته درنیمه غربی هم باشدت کمتری نسبت به نیمه شرقی رخ میدهد.درنتیجه هنگامی که AO درفاز مثبت قرار میگیرد،برعکس اروپا درایران ومخصوصا نیمه شرقی شاهد زمستان سردی میشیم.
من دیگه بحثی ندارم عزیزان،مثل قبل هم سعی میکنم بیشتر از مطالب شماعزیزان استفاده کنم ونظاره گرباشم وفقط گاها گزارش های هوای منطقه خودم رو میدم،اگه اونم نخواستین که ازانجمن میرم.
موفق باشین
114ساعت آینده با زوم بیشتر
فکرکنم اصفهان هم بارش خوبی داره