• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

نيما

New member
مشهد امشب خوب داره سرد میشه:

v1lkdbkw3lpqzm02aae.png

احتمال زیاد امشب رکورد سردترین شب امسال رو میزنیم!
امشب سرد ترين شب خواهد شد قشنك اين سرما احساس ميشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
به نظر میرسه اتفاقاتی افتاده و پیش بینی CFS تغییر کرده
الان MJO در آستانه ورود به فاز 6 هستش و امیدوارم دیگه وارد فاز 5 نشه که خیلی بد بود!!!

xntklfwcll7oinw8wwi.jpg

لازم به ذکر هست که الان MJO در لبه مرز ناحیه 6 هست و گول تاریخ 28 دسامبر وسط ناحیه 5 رو نخورید!!!
معمولن 3 روز این مدل عقبتر تاریخ میزنه:سوت:

pokerface

متخصص هواشناسی
با سلام به دوستان و اندیشمندان انجمن،در رابطه با بحث ایجاد شده،به شخصه موافق وجود بحث‌های اینچنین در قالب یک تعامل علمی‌ هستم اتفاقا کاملا با پر شدن صفحات به صورت کدخدا منشی و اینکه کسی‌ حرفی‌ بزنه و بقیه پیرو اون باشن مخالف بوده و هستم.اینجا باید یک محیط پویا باشه پر از بحث و جدل دوستانه و هر کس استدلال‌های خودشو بیان کنه،ناراحتی‌ هم نداره اصلا هم ربطی‌ به رشتهٔ تحصیلی‌ و میزان تحصیلات نداره،به چالش کشیده شدن باعث پیشرفته همونطوری که دکتر بهزاد گفتن همهٔ ما به مرور زمان به اشتباهات احتمالی‌ و فرضیات نادرست ذهنمون پی‌ می‌بریم و این معنای کلی‌ زندگی‌ هست.اینکه بتونیم بدون تعصب و پیش داوری در مورد موضوعات با همدیگه صحبت کنیم.من هم از هادی و هم از امیر محسن برای ایجاد این محیط پویا تشکر می‌کنم و عاشق این جملهٔ امیر کورش هستم زنده باد منتقد من
و اما نظر خود من راجع به صحبت هادی جان این هست که این‌ها ۲ مقوله کاملا جداگانه هستن مقایسه عوارض توپوگرافیک زمین و یک پر فشار فصلی بر میزان بارش‌ها شاید مقایسه صحیحی نباشه یعنی‌ من مشابه این رو در نت پیدا نکردم حالا اگه موردی هست خوشحال میشم بدونم.در ثانی‌ این حرف‌ها رو هم که کسی‌ که در غرب ایران زندگی‌ میکنه از پر فشار سیبری بدش میاد یا شرق نشینان از آزور بدشون میاد رو هم به پایه مزاح دوستان میذارم.اقلیم ایران عزیز شامل همهٔ اینها هست .

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
سلام آقا کیوان عزیز

خیلی خوشحالم که اینجا در خدمت تون هستم و خوشحال میشم که دوستان کارشناس هواشناسی تون رو در ایران فورکا رو هم اینجا دعوت کنید تا از حضورشون نهایت استفاده رو ببریم.

ممنون امیر محسن عزیز....
ولا من اگر مشغله شغلی نداشته باشم، معمولا به تعدادی از فرم ها و وبلاگ های هواشناسی سر می زنم و این فقط به خاطر علاقه من به مطالب هواشناسی و آخرین رویداهای هواشناسی است .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام علیرضا جان

من نه رشته هواشناسی خوندم و نه رشته اقلیم شناسی و خیلی هم خوشحالم که در ایران این کار رو انجام ندادم ( همه چیز و همه جا استثنا داره) این نظر شخصی منه ولی تا
اینجا که دیدم و برخورد داشتم تو دانشگاههای ایران در این رشته اونهایی که رفتند خوندن چیزی یاد نگرفتن!

من عاشق هواشناسی هستم

هواشناسی رو با تک تک سلولهای بدنم دوست داشته و دارم

من با لحظه لحظه عبور سامانه های بارشزا از جای جای ایران زندگی کردم.

شادی کردم.

غمگین شدم.

ما اینجا جمع شدیم تا با دید باز به چشم انداز اقلیم کشورمون نگاه کنیم.

اینجا یک دانشگاه مجازیه واسه مطلب مفید یاد گرفتن.

من اینجا از خیلی از دوستان و اساتید عزیزم چیزی یاد گرفتم مهراد- بهروز-مهدی کومولونیمبوس- آقای فولادی- بهزاد و.....

و دوست دارم که همه دوستان هم به درک و باور درستی از حقیقت اقلیمی ایران برسند.

مهم نیست که من رشته تحصلیم چیه ، بهروز چیه ، هادی چیه و یا شما چی !

این عشقی که در وجود همه ماست ما رو بهم پیوند میزنه و دور هم جمع میکنه.

ولی ذات من اینطوریه که باور غلط رو اصلا نمی تونم بپذیرم و دوست دارم که اونچیزی که واقعیت هست ولو اینکه تلخ باشه رو بپذیریم

من اگه اشتباه میکنم باید راحت قبول کنم !!!

امیر کوروش عزیزماست - استاد ماست- حق به گردن همه ما داره وقتی دیدم در یک موردی باور درستی نداره ، اینقدر این موضوع رو باز کردم ، مطلب گذاشتم تا خودش رفت اونچیزی که واقعیت هست رو تحقیق کرد و با تمام وجود درک کرد. بدون اینکه ناراحت بشه

امیر کوروش مرد بزرگیه:گل:

درود بر شرفش

اما در مورد موضوعی که امروز در فوروم رخ داد:

من که تو شمال شرق ایران زندگی میکنم و یا هرکس دیگه ای که در اینجا زندگی میکنه در طول پاییز و زمستان زهر سوز و سرما و خشکی پرفشار سیبری رو با جون و دل تحمل میکنیم به این عشق و امید که بر بلندای زاگرس و البرز پر غرور بارش زیبای برف و باران را نظاره گر باشیم و رودها رو پر آب و ایران رو سر سبز ببینیم.

واقعیت پر فشار سیبری به زبان ساده دقیقا همین چیزی هست که نوشتم و من به شدت از افرادی که بدون اطلاع در این خصوص اظهار نظر غیر منطقی میکنند ناراحت میشم و تا زمانیکه این باور رو اصلاح نکنم دست بردار هم نیستم.

جا داره اینجا در ارتباط با این قسمت از پستم که قرمزش کردم از همه دوستان عزیزم که احتمال داره خاطرشون مکدر شده باشه یک عذرخواهی وِیژه داشته باشم.:خجالت2:

سیبری

کاربر ويژه
درود خدا بر سیبری الهه سرما و یخبندان ایران

فرش قرمز خراسانیها همیشه پیش پای تو ای پیام آور زمستان و سرما و یخبندان پهنه!

DR WHO

کاربر ويژه
حاج محسن شما به درستى پيش بينى كردى سرماى امسال شمال غربيه ، ممنون ميشم پيش بينى تون را در مورد وضعيت بارش و دماى زمستان اعلام كنيد چون هواشناسى فارس گفته بارشها فرا نرمال خواهد بود :گل:

سیبری

کاربر ويژه
حاج محسن شما به درستى پيش بينى كردى سرماى امسال شمال غربيه ، ممنون ميشم پيش بينى تون را در مورد وضعيت بارش و دماى زمستان اعلام كنيد چون هواشناسى فارس گفته بارشها فرا نرمال خواهد بود :گل:

مخلص امیر کوروش
اتفاقی درست دراومد دادا:خجالت2:
ولی زمستان از آن سمیرم و سپیدان خواهد بود
تو سیستم پیش رو بیشترین برف رو دارن و همیشه یادتون باشه یک الگوی بارش در طول یک فصل مدام تکرار میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا