• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Significants:

Absence of Siberian high pressure system, because it was too weak during this time

convergence between Azores high pressure ridge and Arabian anti cyclone over many parts of Iran( very Strong Azores high pressure System

occurring split flow patterns

cold wave & dry-smoky weather at many Iranian cities

d7epcaubr09z8e71dgts.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
درود

پيش بينى جديد NCAR براى ژانويه چيه ؟

برخى معتقدند رفته رفته دما به حالت نرمال ميرسه تا انتهاى دى ماه !!! و معتقدند عامل كم بارشى اخير كمفشار ايسلند بوده و اعتقاد دارند با منفى شدن AO و NAO شاهد تضعيف كم فشار ايسلند و بهبود وضع بارشى خواهيم بود .

هواشناسى كرمانشاه و ژاپن هم كه اشتباه از آب در اومد پيش بينى شون

به نظر خودم داره دى جنوبى و پر باران ١٣٨٤ تكرار ميشه با عنايت به اينكه دسامبر امسال با دسامبر سال ٨٤ خيلى شبيه هم اند .

DR WHO

کاربر ويژه
درست متوجه شدم ؟ علت سرما و خشكى اواخر آذر را پرفشار آزور ميدونه ؟؟ و معتقده كه پرفشار سيبرى ضعيف بوده ؟!!!

به نظرم نتيجه فاز مثبت AO سرماى شديد و خشكى ست براى كشور :ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درست متوجه شدم ؟ علت سرما و خشكى اواخر آذر را پرفشار آزور ميدونه ؟؟ و معتقده كه پرفشار سيبرى ضعيف بوده ؟!!!

به نظرم نتيجه فاز مثبت AO سرماى شديد و خشكى ست براى كشور :ناراحت:

سلام امیر کوروش جان

مطالب بالا نظر بنده حقیر هست و درست فهمیدید:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

پيش بينى جديد NCAR براى ژانويه چيه ؟

برخى معتقدند رفته رفته دما به حالت نرمال ميرسه تا انتهاى دى ماه !!! و معتقدند عامل كم بارشى اخير كمفشار ايسلند بوده و اعتقاد دارند با منفى شدن AO و NAO شاهد تضعيف كم فشار ايسلند و بهبود وضع بارشى خواهيم بود .

هواشناسى كرمانشاه و ژاپن هم كه اشتباه از آب در اومد پيش بينى شون

به نظر خودم داره دى جنوبى و پر باران ١٣٨٤ تكرار ميشه با عنايت به اينكه دسامبر امسال با دسامبر سال ٨٤ خيلى شبيه هم اند .

هنوز پیش بینی جدید NCAR منتشر نشده و برای ماه فوریه باید تا 9 ژانویه صبر کنیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با آخرین پیش بینی ها تا هفته های پایانی این ماه فقط از جنوب غرب تا جنوب شرق شاهد آنومالی مثبت بارش خواهیم بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در این وانفسای بی بارشی و خشکی زمستان 92 باز هم آپدیت جدید نیروی دریایی کور سوی نوری از امید در دل ما شمال شرق نشینان ایران روشن کرد:دعا:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احتمال داره در بازه زمانی بین روزهای 4 و 6 یک ناهنجاری غیر مترقبه در شمال غرب - سواحل دریای کاسپین به سمت غرب و جنوب غرب و تا حدودی نواحی مرکزی و شمال شرق رخ بده که کل رنگ نقشه ها و حس و حال همه رو به شدت تغییر بده!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
filterMJO_vpLong_Phase.png

filterMJO_vp850Long_Phase.png

در نمودار های بالا چشم انداز وارد شدن velocity potential 200 &850 به فاز منفی هر چند برای مدت زمانی کوتاه به چشم میخوره!

samann

کاربر ويژه
تا امروز نتيجه فاز هاي مثبت نوسان اطلس شمالي و نوسان قطبي ايجاد سرماي ناهنجار در شمال شرق ميهن شد و فاز خنثي enso باعث كم بارشي اين خطه اما در حال حاضر در حال ورود به فاز منفي شاخص هاي ao و nao هستيم اين يعني گرم شدن هوا و ناهنجاري دمايي در مشهد اين بار در جهت بالا بودن دما و در اين شرايط خشكي اين يعني كابوس شمال شرق نشينان!!!!! اميدوارم هرچه سريعتر اين دو شاخص مثبت بشن و حداقل اگه قراره منفي بمونن enso به فاز النينو بره كه اگه خنثي بمونه و يا در فاز سرد يعني لانينا باشه و ao و nao هم منفي بشن يعني كابوس وحشتناك شمال شرق.

محسن جان من که منتظر این ناهنجاریم .اصلا من ناهنجاریی رو در این مورد دوست می دارم. به امید آن روز که سپید زیبا بار دگر ازآسمان برلبهای سرخ دوستان آشنا دیده منت نهد ، ودلهای مارا جلایی دوباره ببخشد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا