• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان من که منتظر این ناهنجاریم .اصلا من ناهنجاریی رو در این مورد دوست می دارم. به امید آن روز که سپید زیبا بار دگر ازآسمان برلبهای سرخ دوستان آشنا دیده منت نهد ، ودلهای مارا جلایی دوباره ببخشد.

سلام آقای اکبریان عزیز

خیلی ممنون . انشاء الله:گل:

روح ا...

New member
هجوم ابر های بارشی از سمت غرب به کشور

sa

aznavar

کاربر ويژه
درود
بر اساس ماهنامه بارش پاییز به 141.5 میل رسیده. پس از لحاظ آماری نرمال نشدیم. اما پاییز خوبی بود برای اینجا از لحاظ آمار آماتوری خودم از نرمال کمی بیشتر باریده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا امروز نتيجه فاز هاي مثبت نوسان اطلس شمالي و نوسان قطبي ايجاد سرماي ناهنجار در شمال شرق ميهن شد و فاز خنثي enso باعث كم بارشي اين خطه اما در حال حاضر در حال ورود به فاز منفي شاخص هاي ao و nao هستيم اين يعني گرم شدن هوا و ناهنجاري دمايي در مشهد اين بار در جهت بالا بودن دما و در اين شرايط خشكي اين يعني كابوس شمال شرق نشينان!!!!! اميدوارم هرچه سريعتر اين دو شاخص مثبت بشن و حداقل اگه قراره منفي بمونن enso به فاز النينو بره كه اگه خنثي بمونه و يا در فاز سرد يعني لانينا باشه و ao و nao هم منفي بشن يعني كابوس وحشتناك شمال شرق.

MakeClimoAnalogs_17134_image001.png

MakeClimoAnalogs_17134_image002.png

درود سامان عزیز

ولی اینبار با نظر شما مخالفم چون در این ماه باید AO منفی بشه و مسلما وضعیت بارش کشور رو دگرگون خواهد کرد.

در این ماه اگر AO منفی بشه از شر این پرفشار ازور خلاص میشیم و در عوضش پرفشار سیبری در جایگاه خودش تقویت میشه .

این خیلی به نفع کشور هست.

نگران دمای هوا هم نباش گرم شدنش اونچیزی که فکر میکنید نیست . فقط یه ذره شدت سرما تعدیل میشه

samann

کاربر ويژه

مشاهده پیوست 49757

مشاهده پیوست 49758

درود سامان عزیز

ولی اینبار با نظر شما مخالفم چون در این ماه باید AO منفی بشه و مسلما وضعیت بارش کشور رو دگرگون خواهد کرد.

در این ماه اگر AO منفی بشه از شر این پرفشار ازور خلاص میشیم و در عوضش پرفشار سیبری در جایگاه خودش تقویت میشه .

این خیلی به نفع کشور هست.

نگران دمای هوا هم نباش گرم شدنش اونچیزی که فکر میکنید نیست . فقط یه ذره شدت سرما تعدیل میشه

درود محسن جان. من اعتقاد دارم در كوتاه مدت دما بالاتر از نرمال خواهد رفت. اما در مورد بارش درسته كه هسته پرفشار آزور عقب نشيني ميكنه ، اما باز هم سوي جرانات به نفع شمال شرق نيست متاسفانه. من فكر ميكنم ao پس از برهه يك هفته اي دوباره مثبت بشه.

روح ا...

New member
میانگین دمای سطح زمین هفته آتی، دو هفته آینده و ناهنجاری های دمایی نسبت به میانگین:

Click here to view the original image of 850x1100px and 58KB.
temp9.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بله ..ببخشید نقل اون نا هنجاریه!

خواهش میکنم..

بعد هم چشم اندازی از وارد شدن MJO به فاز 5 در نقشه ها به چشم میخوره که بر اساس مدلهای آنالوگ هواشناسی و در همبستگی با انسو در فاز خنثی آنومالی کاهش شدید ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار از سمت شمال غرب در نقشه های مربوطه برای ماه ژانویه به چشم میخوره

newMJOindx.90d.noENSO.RMMPhase.png

در ضمن من اصولا از رو هوا و یا از خودم حرفی نمیزنم ! مگر اینکه نقشه ها تغییر کنند تا مطلبی که میگم محقق نشه دوست من

Click here to view the original image of 604x627px.
filterMJO_vpLong_Phase.png

filterMJO_vp850Long_Phase.png

در نمودار های بالا چشم انداز وارد شدن velocity potential 200 &850 به فاز منفی هر چند برای مدت زمانی کوتاه به چشم میخوره!

irani0

New member

خواهش میکنم..

بعد هم چشم اندازی از وارد شدن MJO به فاز 5 در نقشه ها به چشم میخوره که بر اساس مدلهای آنالوگ هواشناسی و در همبستگی با انسو در فاز خنثی آنومالی کاهش شدید ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار از سمت شمال غرب در نقشه های مربوطه برای ماه ژانویه به چشم میخوره

مشاهده پیوست 49759

در ضمن من اصولا از رو هوا و یا از خودم حرفی نمیزنم ! مگر اینکه نقشه ها تغییر کنند تا مطلبی که میگم محقق نشه دوست من

filterMJO_vpLong_Phase.png

filterMJO_vp850Long_Phase.png

در نمودار های بالا چشم انداز وارد شدن velocity potential 200 &850 به فاز منفی هر چند برای مدت زمانی کوتاه به چشم میخوره!

ممنون.... در علم والایه شما هیچ شکی نیس.....واز بزرگیتونه که به مبتدی هایی مثل من را پذیرش میکنین..

aliwinter

Banned
خوب همانطوریکه میدونید ما 7 مدل پیش بینی بلند مدت معتبر داریم که مدلهای هفتگانه اسمبل مشهور هستند

این مدل ها یک سری نقشه منتشر میکنند که به نقشه های آنومالی معروف هستند و سری دوم نقشه ها معروف به نقشه های skill هستند که محدوده نقاطی که احتمال بارش واقعی دارند رو توضحی میدن.

از بین نقشه های آنومالی بارش مدل های اسمبل تا اونجائیکه نقشه های امروز نشون میدن CFSV2 یکی از بدترین پیش بینیها رو داشته و مدلهای cmc1 و NCAR بهترین چشم انداز آنومالی بارش رو در روز 9 دسامبر 2013 برای ماه ژانویه 2014 پیش بینی کرده بودند:

NCAR_ensemble_prate_lead1.png

CMC1_ensemble_prate_lead1.png

در مدل نقشه های skill هم بهترین پیش بینی ها از آن مدلهای زیر بوده برای ماه ژانویه 2014 در تاریخ 9 دسامبر ارائه شده که به ترتیب این مدلها رو میذارم:

skill_CMC1_ensemble_prate_lead1.png

skill_CMC2_ensemble_prate_lead1.png

skill_NMME_ensemble_prate_lead1.png

skill_GFDL_ensemble_prate_lead1.png
اقا وضعیت بارش نامید کنندست
دما خوبه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون.... در علم والایه شما هیچ شکی نیس.....واز بزرگیتونه که به مبتدی هایی مثل من را پذیرش میکنین..

خواهش میکنم دوست من

شما سرور ما هستید و اینجا همه قرار هست از هم چیزی باد بگیریم.

خیلی خوشحالم که در خدمت تون هستیم.

ببخشید اسم شریفتون چیه و از کدوم شهر هستید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا