• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
یه حسی به من میگه از این سیستم که انتظار زیادی واسه تهران نمیره بر عکس حسابی تهرانو غافلگیر میکنه
63izs7n.gif

mohamad$

کاربر ويژه
محمد نمیشه تو اینسرت پیک یو ار ال رو انتخاب میکنم ادرس رو پیست میکنم eror میذه

سامیار جان فکونم چون سایر عکستون زیاده تو صفحه جا نمیشه . حالا عیب نداره

راستی دیدید استانبول 200 میلیمتر برف تو 6 ساعت اخیر باریده ! باید دید چند سانت ثبت کرده فردا صبح !

hamed2148

کاربر ويژه
علما ببخشن ولی به نظر من مشهد به قول اصغری تو منطقه برزخ قرار گرفته و دست خداست چه اتفاقی براش بیفته !!! نه دوستان اینجوری نیست ؟؟؟؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
فكر نمي كنم جنب حاره به فاصله 6 ساعت تغيير قابل توجهي داشته باشه! اما شما به فعاليت بارشي اين سامانه به فاصله 6 ساعت توجه كنيد.
من معتقدم خدا هواي زوار پياده امام رضا رو داره. شما به فعاليت بارشي سيستم بعد از خروج از ايران توجه كنيد. انگار نميخواد اينجا بباره...

جمعه ساعت 12

فقط 6 ساعت بعد

چه ربطی به زوار پای پیاده داره؟! به نظر شما عدالت خداوندی این هست که خاک یک کشور تشنه بمونه که 100 نفر زائر به مشکل نخورن؟! اون هم افرادی که کنار جاده پیاده روی میکنند و مثل زمان قدیم از وسط بیابون ها حرکت نمیکنند؟!

پاکی و قداست امام رضا جای خودش، چاکرش هم هستم اما لطف کنید با مسئله علمی بصورت علمی برخورد کنید!

در یک پاراگراف این موضوع رو خلاصه میکنم، مرکز سیستم بعد از عبور از ترکیه به شدت تحلیل میره، دلیلش هم برمیگرده به عدم تغذیه رطوبتی مناسب از سمت دریاهای جنوبی در زمان وجود موج اصلی به کشور، با وارد شدن هوای سرد پشت سیستم، موج دوباره عمیق میشه و با تغییر جهت جریانات جنوبی، تغذیه رطوبتی مناسب میشه و نتیجه میشه بارش خوب روی افغانستان.

hamed2148

کاربر ويژه
چه ربطی به زوار پای پیاده داره؟! به نظر شما عدالت خداوندی این هست که خاک یک کشور تشنه بمونه که 100 نفر زائر به مشکل نخورن؟! اون هم افرادی که کنار جاده پیاده روی میکنند و مثل زمان قدیم از وسط بیابون ها حرکت نمیکنند؟!

پاکی و قداست امام رضا جای خودش، چاکرش هم هستم اما لطف کنید با مسئله علمی بصورت علمی برخورد کنید!

در یک پاراگراف این موضوع رو خلاصه میکنم، مرکز سیستم بعد از عبور از ترکیه به شدت تحلیل میره، دلیلش هم برمیگرده به عدم تغذیه رطوبتی مناسب از سمت دریاهای جنوبی در زمان وجود موج اصلی به کشور، با وارد شدن هوای سرد پشت سیستم، موج دوباره عمیق میشه و با تغییر جهت جریانات جنوبی، تغذیه رطوبتی مناسب میشه و نتیجه میشه بارش خوب روی افغانستان.

دوست عزیز پس نقش خدا این وسط به قول شما کشکه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

mikadd

کاربر ويژه
سامیار جان فکونم چون سایر عکستون زیاده تو صفحه جا نمیشه . حالا عیب نداره

راستی دیدید استانبول 200 میلیمتر برف تو 6 ساعت اخیر باریده ! باید دید چند سانت ثبت کرده فردا صبح !

تصاویره فرودگاهو تی وی ترک نشون داد.کلا همون 8 سانت میشد

hamed2148

کاربر ويژه
دوست عزیز پس نقش خدا این وسط به قول شما کشکه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

شما که این همه علم داری ببینم می تونی بگی تهران دقیقا چقدر بارش داره و از کی شروع میشه و به نطرت دماش تا کجا پایین میره ؟؟؟؟(خواهشا یک عدد بگو وگرنه ...)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فكر نمي كنم جنب حاره به فاصله 6 ساعت تغيير قابل توجهي داشته باشه! اما شما به فعاليت بارشي اين سامانه به فاصله 6 ساعت توجه كنيد.
من معتقدم خدا هواي زوار پياده امام رضا رو داره. شما به فعاليت بارشي سيستم بعد از خروج از ايران توجه كنيد. انگار نميخواد اينجا بباره...

جمعه ساعت 12

فقط 6 ساعت بعد

سلام مهدی جان

اول از همه باید بگم که در استادی کم نداری .

در ثانی من هم چند روز پیش گفتم تو قضیه بارش این هفته شمال شرق دقیقا هون بحث زائرین امام رضا ست و خوب بقول معروف 50 درصد خدا برای بارش درست بود ولی 50 درصد خیلی از آدم برای این روزها النگ میزد.

بعضی چیزها هست که ربطی به علم و قوانین فیزیک نداره و من هم کاملا باهت موافقم و گرنه با یک همچین الگویی باید ما شاهد یک طوفان بزرگ و بیسابقه برف در شمال شرق و مشهد می بودیم!!!!!!!!!

من خودم اینقدر تو مشهد ( بین مردم) و وبلاگم انرژی اینکه خدا کنه هوا در اون روزها خوب باشه شنیدم و اگه یادتون هم باشه همینجا گفتم انرژی آدما قدرت تغییر چرخه و نظام طبیعت رو داره !!

mohamad$

کاربر ويژه
کاش مدیرا یه کاری کنن که لایک کردن ها هم به صورت خودکار نشون بده و نیاز به رفرش صفحه نباشه .

hamed2148

کاربر ويژه
شما که این همه علم داری ببینم می تونی بگی تهران دقیقا چقدر بارش داره و از کی شروع میشه و به نطرت دماش تا کجا پایین میره ؟؟؟؟(خواهشا یک عدد بگو وگرنه ...)

اگه امشب عددی نگی پس علمت به چه دردی میخوره !!! نکنه میخوای 2 دقیقه مونده بگی !!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
af
د

دوستان یک چیزی اینجا جور در نمیاد به ابرهایی که از مرکز دریای سرخ میان توجه کنید در واقع از فراز اقیانوس اطلس جنوبی دارن میان و به نظر بخش میانی دریای سرخ داره فعال میشه ولی شمال و جنوب این دریا خبری نیست به نظر من فردا تغییرات زیادی تو نقشه ها اتفاق میفته به امید خدا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا