ممنون علی جان.
آقا خودت رو آماده کن برای قطبی شدن هوای تبریز.چه صفایی بکنی شما...
بابا انتظار داغونم کرده شب و روز ندارم ...
در دل شبهای سیه ، من ماندم و چشمون تر ، تنهام منو برفم سفر ، در انتظار چشمم به در ...
ممنون علی جان.
آقا خودت رو آماده کن برای قطبی شدن هوای تبریز.چه صفایی بکنی شما...
بابا انتظار داغونم کرده شب و روز ندارم ...
در دل شبهای سیه ، من ماندم و چشمون تر ، تنهام منو برفم سفر ، در انتظار چشمم به در ...
ایشالا برف سوزنی بزنه با سرعت ورزش باد 10 متر بر ثانیه در دمای -10 حال کنی
محمد نمیشه تو اینسرت پیک یو ار ال رو انتخاب میکنم ادرس رو پیست میکنم eror میذه
محمد نمیشه تو اینسرت پیک یو ار ال رو انتخاب میکنم ادرس رو پیست میکنم eror میذه
من تو تلوزیونشون دیدمسامیار جان فکونم چون سایر عکستون زیاده تو صفحه جا نمیشه . حالا عیب نداره
راستی دیدید استانبول 200 میلیمتر برف تو 6 ساعت اخیر باریده ! باید دید چند سانت ثبت کرده فردا صبح !
چه ربطی به زوار پای پیاده داره؟! به نظر شما عدالت خداوندی این هست که خاک یک کشور تشنه بمونه که 100 نفر زائر به مشکل نخورن؟! اون هم افرادی که کنار جاده پیاده روی میکنند و مثل زمان قدیم از وسط بیابون ها حرکت نمیکنند؟!
پاکی و قداست امام رضا جای خودش، چاکرش هم هستم اما لطف کنید با مسئله علمی بصورت علمی برخورد کنید!
در یک پاراگراف این موضوع رو خلاصه میکنم، مرکز سیستم بعد از عبور از ترکیه به شدت تحلیل میره، دلیلش هم برمیگرده به عدم تغذیه رطوبتی مناسب از سمت دریاهای جنوبی در زمان وجود موج اصلی به کشور، با وارد شدن هوای سرد پشت سیستم، موج دوباره عمیق میشه و با تغییر جهت جریانات جنوبی، تغذیه رطوبتی مناسب میشه و نتیجه میشه بارش خوب روی افغانستان.
سامیار جان فکونم چون سایر عکستون زیاده تو صفحه جا نمیشه . حالا عیب نداره
راستی دیدید استانبول 200 میلیمتر برف تو 6 ساعت اخیر باریده ! باید دید چند سانت ثبت کرده فردا صبح !
دوست عزیز پس نقش خدا این وسط به قول شما کشکه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
شما که این همه علم داری ببینم می تونی بگی تهران دقیقا چقدر بارش داره و از کی شروع میشه و به نطرت دماش تا کجا پایین میره ؟؟؟؟(خواهشا یک عدد بگو وگرنه ...)